Oldal kiválasztása

Vásárlók véleménye a greenlife.hu termékeiről

Green Life Alga Mátrix

„ Marikától, a szomszédomtól hallottam az alga hatásairól, nagyon dícsérte, szedi már egy éve. de nem tudta gyorsan meghozatni nekem, így az interneten kerestem. Az Imune helyett felajánlottak egy másik terméket, amiben több van egy csomagban, meg vannak vitaminok is benne. Azt választottam, és három hónapja szedem.
Megszűnt a problémám, már naponta megyek vécére, és egyszerűen jobban vagyok.
És jól alszom éjjelente, ami nagyon fontos nekem, erre nem is számítottam”
Kissné Piroska, Tótszentmárton


„ Kifejezetten immunerősítésre kerestem természetes megoldást, mert nem akarom, hogy náthás, és kimerült legyek. Több, mint fél éve szedem a mikro alga Mátrixot, nem is voltam beteg.
Kényelmes, nem érzek rossz szagát, könnyű lenyelni a kapszulát. Nem szedek semmilyen más vitamint, így egyszerű, nem kell gondolkoznom, hogy miből mennyit, és csak egy félét kell rendelnem.
Elégedett vagyok, és egészséges!”
Dr. Mété Krisztina


„ a feleségem rendelte meg az algát, egy másik félét már két éve szedek, de azt nem tudtuk rendelni, amikor elfogyott.
Felajánlottak egy újabb terméket, ez az alga több szemet tartalmaz. Azért fogadtam el, mert többet ajánlottak ugyanazon az áron.
Azóta minden hónapban az új változatot kérem, elégedett vagyok. Kicsit fogytam, lement a pocakom, és nem fáj a térdem. Nekem jót tett.”
Lénárt István Mogyorósd


„ Váltakozva hol hasmenésem, hol szorulásom volt, kiszámíthatatlanul keserítette meg az életemet.
Egy előadáson hallottam az algáról. Már mindent megpróbáltam, igazán az orvosok sem tudtak mit mondani, csak a diagnózist: IBS. Annyi jót mondtak az előadás alkalmával, hogy úgy gondoltam egy próbát megér, nincs mit veszítenem.
Nagyon kedves hölggyel beszéltem telefonon, és az alga mellé ajánlott még két másik vitamint, hogy gyorsabb legyen a pozitív változás.
És az lett! Nem mondom, hogy sohase jön elő a probléma, de talán 1-2 havonta, és ez akkora változás, hogy nem is tudom elmondani mennyire hálás vagyok. Már 3 hónapja nem szedek más vitamint csak az alga Mátrixot. Ha azon múlik, hogy ne gyötörjön az IBS, akkor sose hagyom abba a szedését”
Polónkai Miklós Budapest


„ Megszűnt a hajhullásom. És nagyon sok pici haj kezdett el nőni.
Eddig a haj, köröm vitaminokat szedtem, de nem használtak. Egy előadáson beszéltek az algákról. Meggyőzött. Megrendeltem az alga keveréket, zselatin kapszulában, hogy ne érezzem az ízét.
Három hónap türelmet adtam magamnak, és nagyon vártam a változást! Néztem, ahogy a fésülködéskor mindig tele volt a fésű. Útáltam.
És egyszer csak elkezdett nőni sok kicsi haj, és nem hullott annyira a hajam. Végre befesthetem az őszülő hajamat, már nem félek, hogy attól kihullik.
Azt mondják 15 évet fiatalodtam. Úgy is érzem magamat!”
Keszely Józsefné Komárom


„ Azért kezdtem el szedni az alga Mátrixot, mert mindig puffadt a hasam, és olyan felfújt, feszítő érzésem volt. Persze este nem kellett volna ennem, meg válogatni, hogy egyáltalán mit ehetek.
De erre nem voltam képes figyelni.
Az emésztésem nem volt rendben. A legkönnyebb bevenni néhány vitamint. Az algában minden megvan. Nem tudom mikor, és mitől vagyok jobban, de rendben van az emésztésem, nem kerülök kínos helyzetbe a szélgörcsök miatt. Jól alszom, mert éjjel nincs fölpuffadva a hasam.
Reggel pedig kialudva ébredek. Persze kicsit változtattam az életmódomon is, van kedvem megmozdulni, és valahogy kevesebbet eszem, sőt nem kívánom a cukrot. Nem értem az összefüggéseket, de meggyőződésem, hogy az algától történt.
Nem is akarom érteni. Szedem, és kész!”
Józsefnádor István Miskolc


„ állandóan savas büfögésem volt. Nem tudtam, hogy reflux, nem foglalkoztam vele tudományosan.
Szódabikarbónát szedtem, de nagyon nem szerettem az ízét. Utána meg állandóan puffadt a hasam.
Az algát azért kezdtem el szedni, mert vashiányos voltam és nem vitte föl a vaseredményemet a vastabletta, és ráadásul folyton szorulásom volt. Kifejezetten erre ajánlotta egy hölgy telefonon, és pénzvisszafizetési garanciát is ajánlott.
A vas eredményem rendben van. A háziorvosom elégedett.
A refluxom pedig elmúlt, nagyon ritkán érzem. Fel sem tűnt, de rendeléskor megint beszéltem a hölggyel telefonon, és beszélgetés közben tudatosult bennem, hogy nemigen használok újabban szódabikarbónát.
Csak az algától lehet!”
Némethné Tóth Klára Tapolca


„ a kisfiamnak rendeltem algát, mert sokszor volt beteg néhány napig, így hol ment óviba, hol nem. Nekem ajánlották az alga komplexet, de végül napi 2 szemet a kisfiamnak, később a lányomnak is adtam. Nekünk nagyon bevált. Már több, mint egy éve szedik a gyereket, és nem kell orvoshoz vinnem őket. Felajánlották a nagyobb dobozzal, a 240 szemeset. Jól le tudják nyelni, és sokáig elég. Ősztől 2 szemet, nyáron egy –egy szemet szednek. Sokba kerül, de megéri, mert azóta nem veszek gyógyszert, nem kell otthon maradnom a fiammal, és a lányom is kimarad az iskolai infulenza járványokból.
Köszönöm. És ami még meglepett, ajándékba kaptunk egy finom teát, piros, gyümölcsös, imádják a gyerekeim. Üdítő helyett adom nekik. A múltkori rendelésnél telefonon kértem, hogy csomagolják a dobozba, de végül újra ajándékba kaptuk. .”
Papp Edina Győr


Green Life Alga Tabletta 750 db.

„ Azért választottam a tablettát, mert olcsóbb. Rábeszélt a szomszédasszonyom, a Julika. Hittem is meg nem is, és így olcsóbban kaptam meg a csomagot. Elkezdtem szedni, eleinte jó sok teával lenyeltem, mint a többi tablettát, de rájöttem, hogy nem is rossz. Dohányzom, és minden cigi után elrágok néhány tablettát, elveszi a dohányszagú leheletet. És amiért igazán szedni ajánlotta a Julika, a pajzsmirigy működésem is rendbe jött. Fél év alatt 6 kilót fogytam. Most már kettesével rendelem, mert úgy még olcsóbb, és akkor 3-4 hónapig nincs rá gond.
Nem szedem pontosan kiszámolva, mert mindig nálam van az algatabletta. Sokaknak ajánlottam is, akik rákérdeztek, hogy mi az a zöld, amit mindig rágok.”
Piroska Tiborné Marcsi, Szeged


„ semmivel nem sikerült fogynom, de az algával igen. Igaz, hogy tornáztam is, meg diétáztam is, és így ment le 12 kiló. Úgy gondoltam most már elég, elfogyott az algám is.
Rövid idő alatt hízni kezdtem, úgyhogy gyorsan megrendeltem az algát. így maradt a súlyom, alga nélkül meg nem.
A bőröm csodaszép, nem is ráncos. A tabletta nekem megéri, el sem tudom hagyni.”
Fischer Rita tanító néni 58 éves Nagykanizsa


„ a lányom beszélt rá az algára. 70 éves vagyok, és semmilyen gyógyszert nem szedek, nem kell semmi, így ezt sem akartam. 3-4 hónapig ott állt a konyhapolcon, az algatablettát sem szedtem be.
Azt mondta a lányom, hogy azért szedjem, hogy ne is kelljen gyógyszer, és ez is csak egy vitaminféle.
Fél évenként járok ellenőrzésre, mert melldaganattal műtöttek, mindig félek, de szerencsére nem találnak semmit. De az orvos meglepődött, amikor látta legközelebb, hogy fogytam, pedig csak 4 kilót. Észre sem vettem, nem volt cél.
Azonnal pajzsmirigy vizsgálatra küldött, sokkal jobb eredmény lett, de nem lett túlműködés, jók az eredmények. Kinevet az algával az orvos, amikor mondtam neki, de én meg már hiszek benne, úgyhogy szedem tovább. Jó sokáig elég egy dobozzal”
Peinstingl Györgyné Nagykanizsa


„ Marika ajánlotta az algát, a lányom rendelte meg, mert én nem tudom. nagyon fájtak a lábaim, alig tudtam menni. Mindegy volt, hogy szedem-e, mert 9 féle másik gyógyszer mellett nem számított.
Észre sem vettem, hogy elmúlt néhány hónap, a lányom hozta az újabb dobozzal, és egyszer rákérdezett, hogy fáj-e a lábam.
És rájöttem, hogy nem. Sántikáltam, mert megszoktam. Elkezdtem figyelni rá, hogy mennyi lépést tudok menni fájdalom nélkül, és a kisboltig sem kellett megállnom.
És visszafelé sem. Persze fogytam 11 kilót. Ezt is lányom mondta, hogy méreszkedjek meg. Mindegy, hogy a fogyás miatt nem fáj, vagy az alga miatt, most már szedem. Az orvos a lányom kérésére átnézte a gyógyszereimet, és a 9-ből 4-et nem írt fel. „
Beküldte: Kissné Tóth Júlia, Juliska néni lánya


„ a kisfiam keze ekcémás, vagyis athopiás dermatitisze van, de állandóan vakarja, és sebes, kipirosodik.
Sokszor véresre vakarja, még éjszaka, álmában is vakarózik. Így született, azóta keressük a megfelelő krémet, ami enyhíti a tüneteket. Az orvossal néha feliratunk valamit, amit a gyógyszertárban kevernek, de attól meg nagyon vékony lesz a bőr, nem viszket, de magától bereped, és néha gennyes fertőzést kap, gondolom a homokozóban.
Az algát azért próbáltam meg, mert én szedem, eleinte a kapszulából öntöttem ki a port a fiamnak, mert nem tudta lenyelni máshogy. Gondoltam : hátha!
És jobb lett. Amikor szedi a fiam az algát, akkor alig vannak tünetei, én persze látom, de nem vakarózik, amikor elfelejtjük- mert nem kell, akkor nem figyelünk rá-, visszatérnek a tünetek.
Most már tablettát rendelek, szívesen elrágják- már a kisebbik is kapja, és így vakarózás nélkül kihúzzuk. A kisebbik pedig azóta nem használ ventolint, és nincsenek kruppos tünetei.
Állítólag egy tőről fakad a két betegség, ezt mondta a pulmonológus. Mindegy is, az alga tabletta jól bevált mindkettőnél. Annyi a gondom vele, hogy zöldre kenik magukat, néha a ruhájukat is. De azt meg szívesen kimosom! „
V.Éva édesanya, Budapest


„ refluxos tüneteim voltak, hetente többször jött fel a sav. Nem tudtam beazonosítani, hogy mitől, milyen ételtől. Nagyon kellemetlen volt. Már éppen az orvoson gondolkodtam, amikor a barátom felesége mondta, hogy próbáljam ki az algát. Adott nekem a saját dobozából egy nagy marékkal, és azt mondta, hogy szedjem be, amikor érzem a savat.
Nem bíztam benne, de bevált. Azóta a sokadik dobozzal rendeltem, legutóbb négyet egyszerre, így nincs gondom rá fél évig.
Amikor érzem, hogy savas a torkom, elrágok 5-10 szemet, már szeretem is. Szinte azonnal megszűnik az érzés.
És nem puffad a hasam, ez autóvezetés közben kifejezetten előnyös, 2 lyukkal beljebb húztam a nadrágszíjat.
Csak ajánlani tudom”
Máté Krisztián 34 éves cégtulajdonos


Green Life Cleaner

„Elhatároztam egy tisztító kúrát tavasszal. Azt tanácsolták, hogy először a béltisztítással kezdjek. Ehhez az algás tisztító port ajánlották.
Bevált. Kellemes krémes ital lesz belőle, megszüntette a szorulásomat, és ami a legjobb nem puffad a hasam.
Biztosan megcsinálom fél évenként a kúrát”
Tátrai Mónika Tata


„ kerestem egy jó multivitamint, mert elegem lett abból, hogy a vitaminjaim mindig máskor fogytak el, arra kellett figyelnem, hogy mikor melyiket szerzem be.
A bioboltban az alga Mátrix kapszulát ajánlották, legalább csak egy félét kell szednem, és előtte egy béltisztítást, hogy jobb legyen a tápanyag felszívódás.
Azóta megcsináltam a tisztitó kúrát, kifejezetten kellemes azóta, nem puffad a hasam. csak alga kapszulát szedek. Így egyszerű a vitamin pótlás. Meggyőződésem, hogy megfelelően támogatom az immunrendszeremet, mert szinte sohasem vagyok beteg.”
Jáni Piroska Tiszafüred


„ Sokszor égett a gyomrom, természetes megoldásnak az algát javasolták. Persze az orvos azt mondta ír fel gyógyszert, de nem váltottam ki végül. A feleségem hozott egy algás tisztítóport, meg alga tablettát. És minden nap elkészítette nekem reggel, és kitette az asztalra.
A tisztító por néhány hétig ment, egy olyan zöld lötty volt, se nem jó, se nem rossz. Az alga tabletta meg minden nap megy, most is, viszem magammal napközben is.
Azt vettem észre, hogy nem puffad a hasam, és nem kell figyelnem a gyomorégésre, mert automatikusan rágom az alga tablettát. És valahogy ritkábban jön elő. A rendelésre a feleségem figyel. Mindenkinek ajánlanék egy próbát, akinek ég a gyomra. Nekem bevált”
Mákonyi Miklós 51 éves építészmérnök


Gree Life Regenon

„ kifejezetten probiotikumot kerestem, egy súlyos 3 hetes influenza után. Azért döntöttem az algás probiotikum mellett, mert megnyugtatóan drága, biztosan benne van az anyag, bíztam a minőségében.
30 napig szedtem, és jó a közérzetem. Bízom benne, legközelebb is ezt rendelem.”
Piroska Győző Budapest
„ a legjobbat akartam kipróbálni. Az algát évek óta szedem, és egy béltisztítást, meg bélflóra optimalizálást javasoltak egy méregtelenítés előtt.
Sorban béltisztítás, bélflóra helyreállítás, és aztán fenntartás algával. Végigcsináltam. Jól alszom, és olyan energikus vagyok, mint 20 éves koromban. Tényleg a belekben kezdődik az egészség.”
Antall Kristóf 35 éves műszaki nagykereskedő


„ cukorbeteg vagyok, 4 éve gyógyszert szedek. Olyan éhségrohamok voltak néha, hogy ölni tudtam volna. És mindig az édest kívántam.
Erre a problémára a háziorvosom legyintett, azt mondta ezzel jár a cukorbetegség, figyeljek jobban a rendszeres étkezésre.
Olvastam egy cikket a bélflóráról, és így jutottam el telefonon keresztül a az alga oldalra. Beszélgettek velem, és persze a saját terméküket ajánlották, de teljesen logikus volt, amit mondtak.
Belevágtam egy béltisztításba, aztán bélflóra építésbe, és azóta is szedem az algát.
Kicsit változtattam az étkezésemen, és jól vagyok, A cukorgyógyszeremet a 4. hónapban az orvosom lecsökkentette, most egyharmadot szedek.
Fogytam 9 kilót, és nincsenek kínzó éhségrohamok, és dühkitörések. Van egy házi csoki receptem, de nagyon ritkán kívánom az édeset, pedig azt ehetem bármikor, mert nincs benne cukor, de krémesebb mint a legjobb bolti csoki.
Ezt minden cukrosnak ajánlom.”
Papp Tamás Budapest