Oldal kiválasztása

Vásárlási garanciák

100% Környezetbarát Garancia

A termék előállítása hozzájárul az élhető Föld fenntartásához, 1 kg mikro alga előállítása 4,4 kg széndioxid megkötésében játszik szerepet.

A termék csomagolása 100%-ban újrafelhasznált anyagokból készült, és a termék újrahasznosítható.
https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6rnyezetbar%C3%A1t_jel%C3%B6l%C3%A9s

100% természetes

A termék kizárólag természetben előforduló anyagokat tartalmaz.

Mesterséges színezéket, mesterséges édesítőszert nem tartalmaz.

GMO mentes.

A termékeket nem teszteltük állatkísérletekkel.

Nem tartalmaznak mesterséges vegyi anyagot.

Mentes a radioaktív sugárzástól.

Ingyenes szállítás Garancia

A webáruház már egy alga termék vásárlása esetén ingyenesen szállít.

Az összeghatár, 8.870 Ft elérésével DPD futárszolgálat költségmentesen szállít Neked, azaz a szállítás költségét átvállaljuk. Neked ingyen jut házhoz a csomagod.

A kiszállítás várható időpontját megtalálod az értesítési e-mailben.

Lehetőséged van utánvéttel, vagy előre utalással fizetni.

Köszönöm a bizalmat!

A rendelés jóváhagyása gomb megnyomása után rendelésed azonnal megjelenik ügyfélkezelő rendszerünkben. A megrendelés véglegesítése után küldünk neked egy automatikus e-mailt, amely tartalmazza rendelésének részleteit.

Futárszolgálataink elérhetőségei:
A DPD futárszolgálat kiszállítása esetén a kézbesítés 1 órás időintervallumáról egy SMS-értesítőt fogsz kapni, mely díjmentes szolgáltatás. A kiszállítással kapcsolatban bővebb információkról hétfőn 7:00 – 19:00 óra között, illetve keddtől csütörtökig 8:00 – 18:00 óra között a 061-501-6200 telefonszámon érdeklődhetsz.

A csomag házhoz szállításának pontos árát rendszerünk minden esetben kijelzi a vásárlás folyamán.

Sikertelen kézbesítés esetén futárszolgálatunk telefonos kapcsolatfelvételt kísérel meg. Amennyiben ez nem sikerül, a megrendelésben megadott címen értesítést hagy, és díjmentesen megpróbálja a terméket a következő munkanapok során ismét díjmentesen kiszállítani!

Mosoly Garancia

Minden kiküldött csomagunkba teszünk egy meglepetést! Garantáltan mosolyogni fogsz.

120 napos Pénzvisszafizetési Garancia

Az a célom, hogy 100%-ban biztonságban érezd magad. A 14 nap törvényben is biztosított elállási lehetőségen kívül 120 nap pénz-visszafizetést garantálok neked.

Mindazonáltal a vásárlást kérlek, gondold meg jól, mert a terméket vissza kell juttatnod, az pedig költséggel jár.

Olvasd el az alábbi szabályzatot, hogy mindketten tarthassuk magunkat a korrekt eljáráshoz.

120 napos 100%-os Pénzvisszafizetési Garancia
Termékeinkre, a vásárlástól számított 120 napon keresztül 100%-os Pénz visszafizetési Garanciát biztosítunk, visszaküldheted, ha meggondoltad magadat.

A Pénzvisszafizetési garancia a kifizetett termékek vételárára vonatkozik.

Nálunk kockázatmentesen vásárolhatsz. Célunk, hogy 100%-osan elégedett legyél.

Kérlek, olvasd el a pénzvisszafizetési garanciára vonatkozó lenti részletes tájékoztatónkat, mely tartalmazza a további feltételeket.

Részletes tájékoztató a 120 napos Pénz visszafizetési Garanciáról

A termék megvásárlásától számított 120 napon belül kérheted a Garancia Érvényesítését. Szándékodat kérlek, a lentebb feltüntetett, vevőszolgálati e-mail címre küldött üzenetben jelezd.

Törés, rongálás és egyéb kár: a pénz visszafizetési garancia nem vonatkozik sérült csomagolású termékre, törött vagy repedt üvegű termékre. A garancia nem vonatkozik a közvetlenül a fogyasztandó terméket tartalmazó csomagolás, a fogyasztandó terméket hordozó test (üveg, doboz, palack, fiola stb.) sérülése, megkárosodása esetén. A megkárosodás például, szakadást, törést, repedést vagy bármilyen olyan külsérelmi nyomot foglal magában, mely a termék újraértékesítését nem teszi lehetővé.

Ha legalább 60% visszamaradt: a garanciát abban az esetben tudod érvényesíteni, ha legalább 60% a termékből visszamaradt. Teljesen elfogyasztott termék esetén a pénz visszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Több azonos megvásárolt termék: amennyiben több azonos terméket vásároltál meg, úgy csak kizárólag 1 darab felbontott terméknek az árát tudjuk visszatéríteni 120 napon belül. Ha nem vagy biztos abban, hogy a termék megfelel-e, kérem, csak egy darabot bonts fel belőlük.

Szállítási díjak: amennyiben nem fizettél szállítási díjat a vásárlás során, úgy szállítási díjat külön nem térítünk vissza. A visszaküldési postaköltséged nem térítjük meg. Kérlek, felelősen vásárolj. A csomagot kérem, a Magyar Postánál, normál küldeményként küldd vissza a következő címre:

Swiss Made Technology Kft. 2092 Budakeszi Szőlőskert u.21.

Elfogyasztott mennyiség: amennyiben a termék több mint 30 napra vonatkozó adagot tartalmazott, de a visszaküldött csomagban, több mint 30 napra vonatkozó mennyiség került elfogyasztásra, a pénz visszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Nem az eredeti csomagolásban visszaküldve: nem érvényesíthető a garancia, amennyiben magát az elfogyasztandó / használandó terméket – gél, kapszula, tabletta, folyadék, por stb. – nem az eredeti csomagolásában küldöd vissza. A garancia nem érvényesíthető, ha a visszaküldés során (szállítás), sérül vagy károsodik a csomagolás vagy a készítmény maga. A visszaküldés során keletkező szállítási károkért a visszaküldő fél felel.

Nem rendeltetésszerű használat: a pénz visszafizetési garancia nem érvényesíthető olyan esetekben, amikor a terméket nem a gyártó utasításai szerint alkalmaztad. A garancia érvényesítéséhez – még a termék visszaküldése előtt -, kérem, írd meg vevőszolgálatunknak a lent feltüntetett e-mail címre a fogyasztás pontos módját, menetét.

Súlyosabb problémák: a pénz visszafizetési garancia nem vonatkozik súlyos betegségek kezelésére. Termékeink nem gyógyszerek, így olyan súlyos betegségek során, mint a daganatok, AIDS, alzheimer-kór, parkinson-kór stb. nem érvényesíthető a 30 napos garancia. Ilyen esetekben a törvény szerinti 14 napos elállási jog van érvényben, és bontatlan csomag. Kérjük, ilyen esetekben ne kérd a 14 nap lejárta után a pénzvisszatérítést. Köszönöm.

Csak nálunk vásárolt termék esetén: a pénz visszafizetési garancia csak a közvetlenül tőlünk megvásárolt termék esetén érvényesíthető, így például viszonteladóinknál vásárolt termékek esetén nem.
Segítsd munkánkat: kérjük, segítsd munkánkat és a visszatérítési igényeddel kapcsolatban emailben: virag.eva@greenlife.hu, info@reflunix.hu röviden jelezd számunkra a visszatérítési kérés okát, és töltsd ki a vissza küldési űrlapot. Így tudsz élni a lehetőséggel. Köszönöm.

A visszatérítési szabályzat mellett, olvasd el a vásárlási és felhasználási feltételeket is: szabályzat.

Legjobb ár ITT Garancia

Azt garantálom Neked, hogy a termékeinket nálunk vásárolhatod meg a legjobb áron. Amennyiben máshol a saját termékeinket kedvezőbb áron találod, és ezt hitelt érdemlően bizonyítod, a különbözetet megtérítjük neked.

Gyerekbarát Garancia

Azt garantálom neked, hogy a terméket kicsi gyermek is fogyaszthatja, akár 2 éves kortól. Nem okozhat gyermekednek fulladást, vagy egyéb nem kívánt egészségi következményt, akkor sem, ha nem a gyermek fogyasztására vásároltad a terméket.

Kérem, hogy amelyik terméknél nem szerepel ez a garancia, ott fokozottan ügyelj arra, hogy a termék kisgyermek elől elzárt helyen legyen. Ha a termék hatóanyag és beltartalma nem is árthat a gyermekednek, a kapszula, és egyéb darabok okozhatnak fulladást.

Prémium garancia

Prémium jelző szó használata, jelenleg relatív értelmezéssel bír a Magyar jognyelvben.

Azt garantálom neked, hogy kizárólag kifogástalan minőségű, prémium alapanyagokkal dolgozunk. Nemcsak GMO és radioktív sugárzás mentes, de élvezeti értékkel bíró ízt, és illatot is biztosítunk neked.

Ellenőrzött Garancia

Három különböző nézőpontból ellenőrizzük a termékeinket, összetétel gyártási technológia és hatékonyság szempontjából is.

Dr. Virág Márk általános orvos, dr. Lengyel Adrián gyógyszerész orvos, farmakológus Phd, és Virág Éva alga-, és vitaminszakértő, reflux tanácsadó vizsgáljuk át a termékeket, és ellenőrizzük a felsorolt kritériumokat.

Gluténmetes termék

Valamennyi termékünk gluténmentes alapanyagokból, gluténmentes hordozó, és csomagoló kapszulával készül.

A csomagoló üzemben azonban, bár elkülönítve, de csomagolnak glutént tartalmazó termékeket, ezért a glutén beteg személyeknek minden esetben különleges odafigyeléssel ajánljuk a termékek fogyasztását.

A glutén érzékenység a tünetmentes, és a szélsőségesen allergiás reakciót produkáló betegségig terjedő fogalom, míg az előbbieknek csak diszkomfort érzetet okoz a glutén nagy dózisú jelenléte is, az utóbbiak életveszélyes reakciókat is produkálhatnak nyomokban megjelenő, és elfogyasztott glutén hatására is.

Ha gluténbeteg vagy minden garantált termékkel is tegyél egy próbát, mielőtt a rendszeres fogyasztása mellett döntesz.

Mi erre módot adunk, kérésedre levélben termékmintát küldünk.

Laktózmentes termék

Valamennyi termékünk laktóz mentes alapanyagokból, laktóz mentes hordozó, és csomagoló kapszulával készül.

A csomagoló üzemben azonban, bár elkülönítve, de csomagolnak laktózt tartalmazó termékeket, ezért a laktóz beteg személyeknek minden esetben különleges odafigyeléssel ajánljuk a termékek fogyasztását.

A laktóz érzékenység a tünetmentes, és a szélsőségesen allergiás reakciót produkáló betegségig terjedő fogalom, míg az előbbieknek csak diszkomfort érzetet okoz a laktóz nagy dózisú jelenléte is, az utóbbiak életveszélyes reakciókat is produkálhatnak nyomokban megjelenő, és elfogyasztott laktóz hatására is.

Ha laktózbeteg vagy, minden garantált termékkel is tegyél egy próbát, mielőtt a rendszeres fogyasztása mellett döntesz.
Mi erre módot adunk, kérésedre levélben termékmintát küldünk.

Ízgarancia

Termékeink speciális mikro alga törzsekből készülnek. Garantáltan nem halízű, és halszagúak, mint az egyéb, nem a Swiss Made Technology Kft által gyártott termékek.

Fogyasztóink 98,7 %-a pirított tökmag ízt, és pirított tökmag illatot vél fölfedezni a Green Life Alga termékekben. Kellemes íze miatt a kisgyermekek körében is szívesen fogyasztott termékek.

Garanciát vállalok arra, hogy amikor kibontod a csomagolást, nem érzel pocsolya illatot, hanem kellemes pörkölt tökmag illat csapja meg az orrodat, a termék fogyasztásakor pedig azt szétrágva sem undorító erjedt hal-íz, hanem egy kellemesebb, élvezhető ízvilág fogad.

Amennyiben nem vagy elégedett a termék ’algaízével’, úgy visszatérítjük a termék árát.

Lsd: Pénzvisszafizetési szabályzat egyéb rendelkezései a 120 napos pénzfizetési garanciánál olvashatóak.

Swiss Made Technology

A magyarországi ellenőrző szervhez, az OGYEI-nél nem köztelező az étrend kiegészítők engedélyeztetése. Csak azt ellenőrizhetik, amit bejelentenek a forgalmazók, és azt is csak fogyasztói bejelentés alapján, ami a Tisztiorvosi szolgálathoz érkezik, onnan továbbítják az OGYEI-nek.

(a 37/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet életbe lépésével megszűnt az előzetes, kötelező engedélyezés és helyette csak ún. bejelentési (notifikáció) kötelezettség van, ami nem jelent mást, mint a termék címkéjének és adatlapjának benyújtását az OGYÉI-hez, legkésőbb a termék piacra helyezésének napján. A rendszer nem alkalmas a termék forgalomba kerülésének megakadályozására.

Svájcban csak ellenőrzött alapanyagból készülhet piacra bevezetett termék, Magyarországon ez nem kötelező.

Magyarországon a szilicium ásványi anyagnak minősül, mg-ban kell feltüntetni, általában SiO2 formában, azaz homok formában lehet jelen az étrend-kiegészítőkben, mint csomósodást gátló anyag.

A magyar előírások megfelelnek az EU előírásainak, azzal kompatibilisek. Svájc ezen felül áll.

Svájcban nagyon szigorú a mennyiségi ellenőrzés a termékek összetétele tekintetében, azaz a SWISS Vitamin Institute ellenőrzi a forgalomba kerülő termékeket. Ez azt jelenti, hogy a termékben valóban azt kell tartalmaznia, amit a termékcímke feltüntet. Ezt Magyarországon nem ellenőrzik, kizárólag a gyártó etikája határozza meg.