Oldal kiválasztása

Green Life RefluNix Csomag – Savas reflux ellen

29.870 Ft

Ingyenes kiszállítás

 • A mikro alga alapanyagú RefluNiX csomag ’három az egyben’.
 • Már kisgyermek kortól fogyasztható.
 • Fogyasztásával az emésztés fokozható, természetes bélflóra regenerálóként, és természetes méregtelenítőként működik.
 • A mikro alga törzseket összetett élelmi anyagai miatt, a WHO teljes értékű tápanyagnak minősítette.

Háromoldalú megoldás a reflux kiváltó oka ellen.

Tartalom:

 • Green Life alga Mátrix 240 Db
 • Green Life RefluNiX gyógytea
 • Green Life Kollagén Koktél

Ha a reflux tünetei kínoznak, a RefluNiX csomag segít megszabadulni!

Három oldalról támadja meg a reflux tüneteinek kiváltó okát, enyhülést ad az égő érzés ellen, és hatóanyagi révén elindíthat a regenerálódás felé.

A Green Life alga Mátrix természetes rost forrás, gyorsan felszívja a fölösleges, visszaáramló savat, összetevői révén segíti a sejtregenerálódást, természetes méregtelenítő. Négy mikro alga, plusz négy természetes hatóanyag kombinációja, egységes Mátrixba rakott hatóanyag kombináció.

A Green Life RefluNiX gyógytea keverék olyan válogatás, amely nyákréteget képez, védelmet nyújt a savas irritáció ellen, csillapítja a gyomorégést, és a mellkasi kellemetlen égő, maró érzetet.

Rendszeres fogyasztása mellett a reflux tünetei semlegesíthetőek, a jellegzetes tünetek enyhülnek, akár meg is szűnhetnek.

A Kollagén Koktél az alapanyagbázis. Tiszta fehérjeforrás, egységei a sejtregenerálódás alapanyagai. Felszívja a termelődött gyomorsavat, és ezzel csökkenti a sav visszaáramlás lehetőségét.

A RefluNiX csomagot egy havi kiszerelésben tudod megvásárolni.

AJÁNDÉKESŐ: teadoboz 2.970 Ft + szilikon teafilter 790 Ft + ajándék zsebdoboz 870 Ft + ajándék nyakék 2.970 Ft + ingyen kiszállítás

Cikkszám: REFLUNIX Kategóriák: ,

Leírás

A RefluNiX három oldalú rendszer, amely a reflux tüneteit három természetes anyag segítségével kívánja megszüntetni. A reflux jelenség és minden ebből fakadó tünetcsoport és szövődmény a gyomorsav visszaáramlásából, és abból adódik, hogy a gyomorsav kijut a nyelőcsőbe.

A mikro alga alapú kapszula összetett hatásmechanizmusa révén a gyomorsav felszívását, és az irritált sejtek regenerálódását hivatott elindítani.

Green Life alga Mátrix 240 Db 4 féle mikro algát, vagy azok koncentrált kivonatát tartalmazza, megerősítve a hatásmechanizmust hozzáadott C-vitaminnal, alfa-liponsavval, máriatövis-mag kivonattal (sylimarin), és D3-vitaminnal.

A mikro alga por keverék 0-s zselatin kapszulában könnyen lenyelhető, kényelmesen kezelhető.

Garantált laboratóriumi tisztaságú, és méreganyag mentességű alapanyagból készült, alga-bioreaktorban termesztett, gyengített sejtfalú Chlorella Vulgaris, Spirulina, Lithotamnium alga kivonat, Haematococcus Pluvialis kivonatot, astaxantint tartalmaz.

A kapszula könnyen lenyelhető, íztelen, és szagtalan.

A napi fogyasztás 6-12 kapszula, elosztva a nap folyamán.

A Green Life alga Mátrix kiváló élelmi forrás, teljes értékű táplálék.

Speciális összetétele révén segíthet a reflux kezelésében, a gyomorégés csillapításában, a szorulás, vagy a hasmenés menedzselésében, segíthet a vitaminhiányos állapot elkerülésében, az alvászavarok, és a stressz kiegyensúlyozásában.

RefluNiX gyógytea olyan természetes gyógynövény alapanyagokból álló keverék, amelyek alapanyagai szinergikusan segítik egymást a gyomorsav maró hatásának csökkentésében.

Az RefluNiX teakeverék a nyelőcső nyálkahártyáján egy védelmező, ellenálló nyákréteget képez, amely a visszaáramló gyomorsav maró hatását akadályozza a nyálkahártya irritálásában. A tea rendszeres fogyasztása során, a mikro aga támogatásával a gyulladt nyelőcső nyálkahártyája szépen helyreállhat, nem keletkezik újabb irritáció, így a tünetek is csillapodnak, majd meg is szűnhetnek.

A termék antibakteriális, gyulladáscsökkentő, és fertőtlenítő hatású.

Kollagén Koktél alapanyagot biztosít a sejtek újrafelépítéséhez.

A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek dózisosan alkalmazva betegség megelőző, és gyógyító hatással bírnak.

A RefluNiX csomag jellemzői:

 • kisgyermek kortól fogyasztható
 • nem ismert káros mellékhatása
 • nincs napi felső fogyasztási limit
 • édesvízi mikro alga
 • mono alga fajta összetétel
 • Magyarországon termesztett gyógynövények keveréke
 • GMO mentes termék
 • szennyeződéstől mentes
 • 100%-ban természetes
 • tartósítószer mentes
 • glutén-, és tejmentes**
 • természetvédő módon előállított alapanyag ***

Speciális összetétele révén segíthet a székrekedés kezelésében, a gyomorégés csillapításában, segíthet a vitaminhiányos állapot elkerülésében, az alvászavarok, és a stressz kiegyensúlyozásában, az éltető bélflóra helyreállításával az egészséges test megőrzésében.

A magyar jogszabályoknak megfelelően az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérem, a leírások olvasásakor ezt vedd figyelembe! Kérem, konzultálj kezelőorvosoddal.