Oldal kiválasztása

Green Life Izület FleX gyógyfű keverék

2.470 Ft

Vegyél kettőt! Ingyenesen szállítjuk!

és kapsz hozzá ajándékba egy sokszor használatos gusztusos teafiltert.

Nincs több rejtett költség! De egy + mosoly-ajándék még igen!

 

A Green Life Izület FleX gyógyfű keverék hazai gyógynövények szárítmányából fitoterapeuta, és farmakológus ajánlása alapján összeállított illatos élelmiszer készítmény.

Fő összetevői szinergikus hatásban csökkentik az ízületi gyulladás jellegzetes, fájdalmas tüneteit.

Segítséget ad az irritált ízületek mozgásának könnyítéséhez, a gyulladás okozta fájdalom hatásainak közömbösítéséhez.

A Green Life Izület FleX gyógyfű keverék 5 komponensű keverék, a gyors tünetcsillapítást, és a hosszabb távú okozati kezelést szolgálja.

A Green Life Izület FleX gyógyfű keverék ízesítés nélkül is fogyasztható, kellemes herbaízű, kissé édeskés termék.

Mennyiség: 30 adag
Növényfaj: Fűzfakéreg, BíborKasvirág, Csalán, Édesgyökér, Fahéj
Súly: 90 gr.
Szín: vegyes szárított növény színű
Íz: fahéjas-édeskés
Illat: jellegzetes fahéj, és herbaillat
Csomagolás: zöld papírzacskóban
Ajándék: 2 havi termék vásárlása esetén ajándék szilikon teafilter
Mennyi időre elegendő: egy havi felhasználásra elegendő termék

Cikkszám: KEVEREK-IZULETFLEX Kategória:

Leírás

A Green Life Izület FleX gyógyfű keverék 90 gr.-os gyógynövény hatóanyagú élelmiszer, a Swiss Made Technology Kft. terméke.

Kizárólag magyarországi alapanyagokat felhasználó gyógynövény csomag, csak a fahéj- ami nem terem meg Magyarországon – származik importból.

A Green Life Izület FleX gyógyfű keverék azt a célt szolgálja, hogy az izületi gyulladás okozta irritáció következtében kialakuló problémák ne okozzanak kényelmetlenséget, fájdalmat, esetleg korlátozott mozgásképességet.

A Green Life Izület FleX gyógyfű keverék célja, hogy kiegészítse az izületi kezelések orvosi előírásait.
Minden esetben kérd ehhez a háziorvosod támogatását.

A Green Life Izület FleX gyógyfű keverék nem gyógyszer. A gyógynövények egymást erősítő hatása azonban folyamatos fogyasztás mellett enyhítheti az izületi gyulladás okozta kellemetlen fájdalmat, a rossz alvásminőséget javíthatja, a fájdalom enyhülése a mozgáshoz való kedvet visszaadhatja.

A termék hatásmechanizmusa:

 • gyulladáscsökkentő hatás,
 • fertőtlenítő hatású,
 • fájdalom csillapító hatású,
 • vízhajtó hatású,
 • immunrendszer serkentő hatású.

Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó.

Naponta 2x fogyasztandó. A forrázat hosszabb áztatást, esetleg főzést igényel. .
Este melegen 3-4 dl Green Life Izület FleX gyógyfű keverék tea kortyolgatása javasolt.

Összetétel, átlagos tápérték: kalória tartalma nem jellemző, közel 0 kal.

 • Fűzfakéreg,
 • Bíbor kasvirág,
 • Csalánlevél,
 • Édesgyökér,
 • Fahéj +- 10%-ban változó arányú keveréke.

Hatásmechanizmus a népi gyógyászati tapasztalatok alapján:

Fűzfakéreg: hatóanyaga lázcsillapító, fájdalom csillapító, reumatikus fájdalmak ellenszere. Antiszeptikus, és vérzéscsillapító. (a malária ellenszereként sikerrel használták) Hasonlóan hat, mint az aszpirin, de lassabban, és hosszabban fejti ki a hatását. Kevesebb a mellékhatása. Érzékeny gyomrúakat kicsit megviselhet, de nem okoz gyomorvérzést, ellentétben az aszpirinnel.
Enyhíti az izomfájdalmat, és csillapítja a gyulladást, csökkenti a duzzanatot az izületekben.
12 év alatti gyermeknek ne adjunk füzfakéreg főzetet. A hatóanyag hosszas áztatás, vagy főzés hatására oldódik ki, barnás, kissé csípős szagú folyadékot kapunk.

Bíbor Kasvirág: immunstimulációs hatású, nátha, láz, gyulladás esetén használatos. Bakterosztatikus hatású, gátolja a baktériumok szaporodását, kivonata fokozza a falósejtek aktivitását. A nyelven csípős érzést okozhat, ez hamar elmúlik, nem veszélyes. Külsőleg sebfelületek fertőtlenítésére is használják. forrázata világos, zöldes herba illatú tea, íze jellegtelen, az arra érzékenyeknek csípős utánérzést okozhat.

Csalán: fájdalomcsillapító hatású, és immunerősítő. A pajzsmirigy alulműködés kiegészítő hatóanaga lehet( szelén tartalom), karotinoidjai antioxidáns, és immunrendszer serkentő hatásúak. Allergia űző, vizelethajtó, kissé emésztés stimuláló. Külsőleg antibakteriális, és fájdalomcsillapító hatása ismert. Teája zöldes színű, kissé csípős, fű illatú, nem meghatározó ízű.

Édesgyökér: édesebb a cukornál, köhögés, és influenza gyógyításban használják. Gyulladáscsökkentő, vizelethajtó, és gyomorbántalmak kezelője.

Fahéj: vércukor, és gyulladáscsökkentő. emésztés serkentő, és puffadásgátló. Az anioxidánsok közé sorolják, emésztés gyorsító hatása révén segíti a fogyást, és enyhe fájdalomcsillapító hatású. Erősen nyákképző hatású. Ízével és illatával összetartja a gyógyfű keverék főzetet.

RDA %: felnőttek számára ajánlott napi bevitel nincs meghatározva

A Green Life Izület FleX gyógyfű keverék:

  • gyógyszerszedés mellett is fogyasztható,
  • nem ismert káros mellékhatása,
  • összetett vitamin-, és ásványi anyag forrás,
  • jó gyomorvédő,
  • gyermekek is fogyaszthatják (láz, és fájdalomcsillapításra).

Az Izület FleX gyógytea fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étkezést, felelőtlenség, és tilos ígéreteket tenni bármilyen gyógyulásra, a tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy érdemes próbát tenni a természet alternatív szereivel, így az Izület FleX tea fogyasztásával is.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. A magyar jogszabályokban a 37/2004 ESZCSM rendelt előírásainak megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kizárólag a hatóanyagra, a bizonyított hatással bíró alapanyagokra, illetve vitaminokra tehetünk egészségjavító állításokat. Ez azonban nem azonos a termékre tett állítással. Kérem, a leírások olvasásakor ezt vedd figyelembe! Kérem, konzultálj kezelőorvosoddal.