Oldal kiválasztása

Green Life Alga Mátrix 240 db kapszula

17.870 Ft

Ingyenes kiszállítás

 • A mikro alga alapanyagú Green Life Alga Mátrix természetes vitamin-, és rost-forrás.
 • Kizárólag vegyszermentes alapanyagokat tartalmaz.
 • Koncentrált élelmi anyagai révén részt vesz a méregtelenítésben a sejttisztításban, és a sejttáplálásban.
 • Vegyszermentes, természetes megoldást adhat a test hiánybetegségeinek enyhítésében, és a regenerálódás elindításában.

A komplex összetételű Green Life Alga Mátrix 240 Db-os kiszerelésben segít természetes módon küzdeni a gyomorégés, a cukorbetegség a vitaminhiány, és az alvászavarok ellen. A termék 4 féle mikro algát, vagy azok koncentrált kivonatát tartalmazza, megerősítve a hatásmechanizmust hozzáadott C-vitaminnal, alfa-liponsavval, máriatövis-mag kivonattal (sylimarin), és D3-vitaminnal.

A mikro alga por keverék 0-s zselatin kapszulában könnyen lenyelhető. kényelmesen kezelhető. Garantált laboratóriumi tisztaságú, és méreganyag mentességű alapanyagból készült, alga-bioreaktorban termesztett, gyengített sejtfalú Chlorella Vulgaris, Spirulina, Lithotamnium alga kivonat, Haematococcus Pluvialis kivonatot, astaxantint tartalmaz.

Egy, kettő, három, és négy dobozos kiszerelésben tudod megrendelni.

MOST AJÁNDÉKOKKAL: Szemránctalanító 9.970 Ft értékben + divatékszer 2.970 Ft értékben + INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Cikkszám: ALGAMATRIX240 Kategória:

Leírás

A Green Life alga Mátrix 240 Db 0-s zselatin kapszulába zárt mikro alga por keverék. A kapszula könnyen lenyelhető, íztelen, és szagtalan.

A napi fogyasztás 6-12 kapszula, elosztva a nap folyamán.

A Chlorella Vulgaris a mikro algák királya, rendkívül gazdag összetételű szuperélelmiszer, a WHO a tápanyag összetétele miatt teljes értékű tápláléknak minősítette, a Sipulina a mikro-algák királynője, szintén a WHO minősítését kapta.

A Green Life alga Mátrix 240 db kapszula alapanyaga széles spektrumban tartalmaz vitaminokat.

A Chlorella Vulgaris és Spirulina mikro alga kiegészíti egymás hatóanyagait, még szélesebb vitamin, és ásványi anyag, nyomelem spektrum található a termékben.

A vitaminok közül az A-, B-vitamincsalád, az E-vitamin, az Omega3 zsírsavak, magnézum, foszfor, vas ásványi anyagok nagy koncentrációban és a szervezet számára jól hasznosuló formában vannak jelen. (a Chlorella Vulgaris, és a Spirulina összetétele ITT)

A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek dózisosan alkalmazva betegség megelőző, és gyógyító hatással bírnak.

A mikro algák vitaminjai jobb hatásfokkal szívódnak föl D3 vitamin jelenlétében, ezért a termékbe D3 vitamin is került. A Sylimarin kiváló májregeneráló és méregtelenítő anyag, jól kiegészíti a mikro algák egészségre gyakorolt hatását.

A C-vitamin antioxidáns, elengedhetetlen az emberi egészség fenntartásához.

Az alfa-liponsav a test zsír anyagcsere egyik alapanyaga, a szénhidrát –zsír feldolgozás segítő molekulája.

A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek dózisosan alkalmazva betegség megelőző, és gyógyító hatással bírnak.

A Green Life Alga Mátrix 240 Db kapszula:

 • gyógyszerszedés mellett is fogyasztható
 • nem ismert káros mellékhatása
 • összetett vitamin-, és ásványi anyag forrás
 • jó rost forrás
 • 58% fehérje tartalom*
 • nagy dózisű krolofill forrás
 • édesvízi mikro alga keverék
 • 4-es alga-mátrix fajta összetétel
 • GMO mentes termék
 • szennyeződéstől mentes
 • 100%-ban természetes
 • tartósítószer mentes
 • glutén-, és tejmentes**
 • természetvédő módon előállított alapanyag ***

A Green Life alga Mátrix kiváló élelmi forrás, teljes értékű táplálék.

Speciális összetétele révén segíthet a reflux kezelésében, a gyomorégés csillapításában, a szorulás, vagy a hasmenés menedzselésében, segíthet a vitaminhiányos állapot elkerülésében, az alvászavarok, és a stressz kiegyensúlyozásában.

A magyar jogszabályoknak megfelelően az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérem, a leírások olvasásakor ezt vedd figyelembe! Kérem, konzultálj kezelőorvosoddal.

*A Chlorella Vulgaris, és a Sprulina fehérje tartalma a termesztés körülményei szerint kismértékben eltérő lehet

**A termék alapanyaga glutén-, és tejmentes, de a csomagoló üzemben glutént-, és tejet is tartalmazó termékeket is csomagolnak

***A foto-bioreaktorban előállított mikro alga termesztése C/4 besorolású, azaz nagymértékben hozzájárul a CO2 megkötéshez. 1-1 kg Chlorella Vulgaris, és Spirulina mikro alga kb.: 4,4 kg CO2-t, azaz széndioxidot köt meg, azaz átlagos O2 tartalomra vetítve 12.000-12.000 liter levegőt tisztít meg.