Oldal kiválasztása

Ne legyél az orvos-természetgyógyász vita kísérleti nyula. Így legyőzhető a reflux:

Az orvos savlekötőt ír, a bio-vegán ismerősöd nyers céklát mond. A világéletében “gyomros” Peti bácsi szerint csak a bikarbóna való valamire. Nem számít kinek van igaza, neked meg kell szabadulnod a refluxtól. Van egy pofonegyszerű módszer, ami nem gyógyszer. A orvosokban-hívő orvos fiamat is ez mentette meg. Ebből is látszik, hogy nem kell benne hinni. Csak használni.

Ez biztos reflux?Mutasd a megoldást!

„Ki mondta hogy együtt kell élned a refluxoddal?”

Ilyen az élet A RefluNiX csomag előtt és után:

Honnan
tudod, hogy refluxod van?

Onnan, hogy orvoshoz mész, és megállapítja. De ha ezt 3 a jelet tapasztalod, gyanús, hogy a reflux az élettársad.  (Nem kell megijedni, mert van rá megoldás, ha türelmetlen vagy, akkor gördíts bátran lejjebb)

“Fú… kérsz egy tic-tacot?”

Mostanában hiába mosol fogat, hiába tömöd a tictacot, mondjuk ki: fura szagú a leheleted. Hiába nem eszel se hagymát, se fokhagymát, gorgonzolát meg pláne: ám a szag múlni nem akar. Úgy érzed, mintha nem is a szádból eredne a bűz, hanem mélyebről. Igazad is van: közvetlen járattal a gyomrodból érkezik, a reflux egyik első jele.

“Jaj, a szívem…”

Valamelyik este nehezen aludtál. Sokminden történt aznap, és egy kis puffadás is zavart, de nem volt szíved otthagyni azt a pár falatot. Ahogy így forgolódva, párnát magad alá gyűrve fetrengsz álmatlanul, hirtelen szívtájéki fájdalmat érzel. A szemed előtt lepereg az összes film ilyen jelenete, amikor valaki a szívéhez kapva rogy össze. Azonnal menj orvoshoz, de valószínűbb, hogy refluxod lehet.

„Khhh, khhhh, hhhh”

Volt pár fontos mondat a fejedben, ezt kellett volna mondani az értekezleten. De amióta van ez a fura gyomorfájásod, alig bírsz megszólalni. Krehácsolsz. Olyan, mintha köszörülnéd a torkod, mielőtt valami lényegeset mondanál. Csak épp nem marad abba a köszörülés.

ezeket be ne vedd!

„Nekem meleget kell enni, mer’ én is gyomros leszek, mint az apám”

Ezen kívül van még 3 népszerű reflux tévhit és félinformáció, melyeket ha elhiszel, még a mostaninál is jobban fog fájni a gyomrod. A savas reflux meglepően sok magyart érint, mégis félreértékesek és városi legendák alapján, orvosi diagnózis nélkül kezelik félre csupa jószándékból magukat az emberek.

„Figyelj ide, a gyógyszer az gyógyszer!”

Az orvos-természetgyógyász vitában nincs elásva még a csatabárd. Neked nem kell ezzel foglalkozni. Csak tedd fel a kérdést magadnak: Hallottad valaha, hogy egy refluxos ismerősöd ezzel fogad: „Te, mióta szedem a savlekötőt, kicsattanóan egészséges vagyok, soha ilyen boldog nem voltam

“Ezzel együtt kell élni. Van aki cukros, én gyomros.  És?”

Nem kell vele együtt élni. Lehet, hogy a tünetek ma nem zavarnak, de eljön a nap, amikor kamatostul nyújtják be a számlát.

„Bikarbónánál nincs jobb,
79 Ft egy zacskó a Lidlibe’”

A szódabikarbóna a népi gyógyászatban a vesegörcs és a bokaficam gyógyításának kivételével mindenre betegségre használatos. Olykor valóban hasznos. Olykor. Ritkán kell használni, és ha már eszed, akkor patikai tisztaságú legyen.

komplex megoldás a reflux ellen

3 oka van, amiért az alga alapú RefluNix táplálékkiegészíthető csomag enyhítheti a refluxod tüneteit:

3 irányból oldjuk meg a problémát. Rendszerben kell gondolkozni, csodapirula nincs. Több termék együtthatására építünk, ez a 3 együtt enyhíti a refluxot, helyrehozza a sérült szöveteket, amelyeket a savas béltartalom szétmart.

1. Alga

A dolog alapja a Green Life alga tabletta, ami felszívja a fölösleges, vagy visszaáramló savat, a rost tartalma azonnal segít a tüneti kezelésben. Ez lassan hat, ne lórugás szerű hatást várj!

2. Gyógytea

A gyógytea segít, hogy ritkábban alakuljon ki nyomás a gyomorban, bevonja a nyelőcsöved falát egy vékony nyákkal, ami a sav maró hatását csökkenti.

3. Kollagén

A harmadik összetevő a nagy dózisú kollagén, a regenerálódásban segít.

Virág éva

„Miért hallgass rám reflux ügyben?”

Szia, Virág Éva vagyok, alga és vitaminfogyasztási tanácsadó, ennek a weboldalnak a szerzője. Amit itt olvasolz, az mind tapasztalatokon alapul.  A reflux kutatás az életem, 5 éve minden nap ezzel foglalkozom. Nem ígérek csodapirulát, egy szer nem oldja meg a kiváltó okot. Az itt bemutatott Reflunix csomag egy olyan komplex megoldás, ami mellékhatások nélkül segít enyhíteni a refluxszal járó problémákat.

Aggodalmad jogos: a kezeletlen reflux idővel rosszabbodik

Pontosan mi van a Reflunix Csomagban?

Az alga, ami mindennek az alapja

Green Life Alga Mátrix

Ebben van 240 db kapszula egyenként 150 gramm hatóanyaggal. Ez egy magyar termék, a Zala termálvizei gyorsítják a termesztését, zárt algareaktorban szaporodik. Ezért nincs benne madárürülék és ezért nincs pocsolyaíze.

Nézd majd meg közelebbről a kis kapszulákat.

Tartsd egy kicsit a fény felé és látni fogod, benne a kék-zöld színű Chlorella algát, a barna színű Kalcium forrás a Lithotamnium algát. Azok kis golyók a C-vitamin, ami nem teszi tönkre az algát, nem lép reakcióba vele, és lassú felszívódású. És – bár ehhez lehet nagyító is kell – ott lapulnak az apró szemcséjű Máriatövismag őrleménymagok.

Ugyanolyan átlátható a kapszula is, mint maga a rendszer.

RefluNix gyógyteakeverék

Ez a tea finom. Olyan borzasztó ízű gyógyteák is vannak, egyik rothadó szénára emlékeztet, másik az árok szélén felejtett lekaszált gaz ízére hajaz. De megiszod, mert muszáj. Nem így a reflunix teakeveréket: megiszod mert finom. Egy adagra számolj 5 gramm keveréket. 5 gramm az egy evőkanál, ezt tedd fél liter forró vízbe, idd napi kétszer.  300 gramm van benne, az pont egy hónapig elég. Nagyon sok gyógynövény van benne, mind azért, hogy a gyomrodban helyrehozza a védőnyákot, csökkentse a szád, a nyelőcsöved gyulladását. Az ízét behunyt szemmel próbáld a fő összetevőkből elképzelni: Akácvirág, málnalavél, fahéj. Egyszerre benne van a tavasz, a nyár, és az ősz. Színében és ízében is.

RefluNix kollagénkeverék

10 perccel azelőtt, hogy asztalhoz ülsz, fogyassz el 10 gramm ilyen kollagént. Könnyű megjegyezni, mert 10 perccel kaja előtt 10 gramot, 10-10. Ezt napi kétszer csináld. Az íze miatt ne aggódj, erdeigyümölcs íze van, és ezt el kell keverni vagy vízben vagy kefírben.

Pár nap után már szokásoddá válik. Megvan az a nagy előnye ennek, hogy nem bírsz utána annyit enni, és szépen elkezdesz fogyni is. De itt most nem ez a cél, hanem a refluxod tüneteinek enyhítése. A kollagén adja azokat az alapanyagokat amik a felépülésehez kellenek.

A kollagén tiszta fehérje, segít, hogy kevesebb szénhidrátot egyél. (Kevesebb kenyér, tészta, cukor) A kollagán azonnal felszívja a fölösleges gyomorsavat.

Milyen hatásra számíthatsz a
Reflunix csomag fogyasztásától?

MAR?

Meg fog szűnni az a fura, de sajnos rendszeres égető-maró érzés a gyomrodban

KREHÁCS?

Az a sok szörnyű, kényszer szokás, amit a reflux az életed részéve tett: megszűnik. Keltél már úgy rémálomból, hogy “de jó, hogy csak álmodtam..” Ez is ilyen lesz:a krehács, a tikkelés, a szájbűz rossz álomnak tűnik már.

PFFFF?

A puffadás megszűnése az egyik leghamarabb bekövetkező pozitív hatás. Mivel a jót nagyon könnyű megszokni, pár hónappal később hirtelen beugrik: “Á, mennyire gáz volt már állandóan puffadni…”

HALÁLFÉLELEM?

Nem elég, hogy nem tudtál aludni, még a szíved is szúrt a refluxtól. Mindenki tudja mi a szívinfarktus, nem csoda, hogy mindenkinek halálfélelme van a szívfájástól. De jó, amikor végre megszűnik!

BIKARBÓNA?

Annyi mindenre jó pedig: sütőpor helyett, ecettel együtt tisztítja a lefolyót is. Pont ezekre fogod használni, és eszedbe nem jut megenni többet: nem lesz rá szükséged.

HAMM?

Vendégségben soha nem kell ezt mondanod: “Jaj, ne is kínáljál Marikám, tudom milyen gyomros vagyok”.

Akiknek már segített

Mit mondanak mások?

“Egyszer csak elért a betegség”

“Nem kávézom, nem dohányzom, nem eszek sokat vagy fűszereset, rendszeresen sportolok, úszok, nem vagyok túlsúlyos. Egyszer csak elért a betegség.

Olvastam mindent, ezért azt is megértettem, hogy nem akartam tovább szedni az orvos által írt gyógyszereket.  Véletlenül találtam a komplex megoldásra, azért bíztam benne, mert logikusnak tűnt, hogy több dolgot vet be a reflux ellen. Nem beszélve róla, hogy utánaolvastam a összetevőknek, és nem találtam ellentmondást.

Nem tudom mi történt, de ahogy elkezdtem alakalmazni a rendszert, a kínzó tüneteket gyorsan tudtam kezelni, nem puffadtam, és egyszerűen jobb lett. Néha van savas érzés, akkor iszom egy teát, és azóta is szedem az algát. Teljes kezelés már nem kell, de nem hagyom abba, mert az úszáskor néha fájt a vállam, és a vádlim görcsölt, és az is elmúlt.”

Tóth Mihály
Pécs

“Nem tudtam, hogy refluxom volt”

“Nem tudtam, hogy refluxom volt, csak égett a gyomrom, erre kerestem megoldást, mert a szódabikarbóna ízét nem szerettem.

A szomszédom mondta, hogy szedjek algát, neki jót tett. És akkor egy internetes oldalon találtam telefonszámot, felhívatm, és azt tanácsolta, hogy gondolkodjak rendszerben, mert varázspirula nincs, és az alga sem csodaszer önmagában.

Kedves volt, logikus. megrendeltem, kipróbáltam. Kaptam használati tanácsokat is a csomagban, jó volt a tea is, és elkezdtem használni minden nap, ahogy előírták. Nem vettem észre hogyan múlt el a gyomorégésem, mert nem figyeltem rá, egyszerűen nemnagyon jött elő.
Szedem továbbra is. Valahogy mindenféleképpen jobban vagyok..”

Tátrai Judit
Veszprém

“Szorított a szívem.”

“Évek óta refluxom van, azzal kezdődött, hogy égett a szám, és a nyelvem, meg szorított a szívem. Gyógyszert szedtem, a háziorvosom írta föl, Ő jött rá, hogy ez reflux, mert más tünetem nem volt, és a szívgyógyász kivizsgálás nem mutatott semmit. 5 éve minden hónapban felírta a gyógyszert a háziorvos, nem drága, és amikor érzem a szorítást, beveszek többet, és elmúlik. Egy hirdetésben olvastam a reflux gyógyszer mellékhatásairól, aztán akkor olvastam el a gyógyszerem tájékoztató papírját. Megijedtem, mert 37 éves vagyok, és nem akarok elbutulni, meg cukorbeteg lenni. Találtam egy reflux gyógyulási lehetőséget. a többi csak olyat mondott, hogy nem gyógyítható, de jól kezelhető. Elkezdtem. Nem volt egyszerű, mert figyelni kellett, hogy nem hagyhattam abba a gyógyszeremet, csak fokozatosan. Majdnem 4 hónap volt, hogy már nem szedem. És így sincs szívszorításom, és nem ég a szám sem”

Kiszely Piroska
Pátka

Gondolkodj rendszerben!

Muszáj, mert csodapirula nem létezik. Több fronton kell támadni a reflux ellen, de természetes anyagokkal, amik nem borítják fel a szervezeted élettani folyamatait.

Egy kattintásra vagy a megoldástól

Megrendelés itt

RefluNix Táplálékiegészítő Csomag

Green Life Alga Mátrix 240 kapszula

Reflunix Gyógyteakeverék 300 gr.

Reflunix Kollagénkeverék 600 gr.

Ez összesen 1 havi adagod

Ingyenesen szállítjuk ki

Fizetési módok: bankártya, átutalás, utánvét

29 870  Ft

Ingyenes szállítás

Kapcsolatfelvétel

Vasemberház Bp. Kft.
1064 Budapest Podmaniczky u. 57.

Adószám: 13483357-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-737563

E-mail: info@imune.bio

Telefon: +36 30 8464 255

Kapcsolattartó: Virág Éva

Írj vagy hívj!

Az emailjeidet, hívásodat fogadja Virág Éva,
az oldal tulajdonosa.

megértem, hogy türelmeten vagy

Milyen gyorsan hat?

Azok a természetes reflux elleni szerek nem lórugás szerű, azonnali hatást eredményeznek. Nem olyan, mint amikor beveszel valamilyen erős fájdalomcsillapítót, vagy kapsz egy injekciót.

A gyomorégés, és a visszabüfögés, a savanyú szájíz, és a kellemetlen szájszag tünetei napok alatt javulnak, a többi tünet fokozatosan enyhül, majd megszünik.

Szánj rá pár hetet, nem úgy működik, hogy este beszedem, reggelre semmi bajom. Ezek nem gyógyszerek, ezek természetes tápanyagok, nem teszi tönkre a szervezeted, cserébe csak egyet kér: türelmet.

Virág Éva:

5 meglepő tünet, ami a bélflóra összeomlását mutatja.

Ha ezek közül 3-nál többet tapasztalsz, biztosra veheted, hogy nem a véletlen műve. Ma a nyugati emberek 78%-ának sérült a bélflórája. Nem a Te hibád, de csak Te tehetsz ellene. Ha a beleid pocsék állapotban vannak, az egészséged is pocsék állapotba kerülhet. És persze pocsék lesz a kedved is: mert láttál már jókedvű, kacagó beteg embert? 

ui:
“3-6 hónapot szánj rá, ezek nem gyógyszerek, hanem természetes anyagok. Ha türelmes vagy, kivárod, akkor mellékhatásként valószínűleg csökken a vérnyomásod is, sőt szebb lesz a hajad és kicsit fogysz is tőle. Ezeket hallom vissza azoktól, akik használják ezt a 3-as kombinációt.”

Üdv.:

Virág Éva

Mondhatnád, hogy a túlevés a gond. Mondhatnád, hogy a haspuffadás utána. Azt is, hogy semmi gond az ünnepi lakomával, attól ünnep az ünnep. Pedig bizony, a kövérség, és a diabetes alapja is lehet. 

Így volt ez évezredekig...diabetes nélkül

...  korábban- vadászó gyűjtögető korunkban- a nagy lakoma volt az ünnep, azaz amikor nagyvadat ejtett a közösség, azt megünnepelték, és elfogyasztottak mindent, amit csak bírtak, azért is, mert nem tudták tartósítani.Mi, az EMBER, degeszre ettük magunkat. 
Ahogy társadalmilag fejlődött az ember, tartalékolni tudott, az ünnep természeti jelenségekhez kötődött, azt felszabadultan, dínomdánommal tették emlékezetessé azt.

Ahogy a mai gazdagságot, és technikai fejlettséget elértük -mi az emberiség-, minden nap ünneppé vált.

Már ami a fogyasztást, a lakomát illeti. Itt tartunk. Nap, mint nap eszem-iszom van. Aztán nap, mint nap betegség: kövérség, diabetes, szív és érrendszeri problémák.... nem sorolom.

Nem élünk meg ínséget az ünnepek közötti időszakokban.

Boldogra ettük magunkat, most betegre esszük magunkat! Összekapcsolódik a jó érzéssel, boldogsághormont termel a testben a finom étel. Ez axióma. Azaz megdönthetetlen tény. Alapadat.

Vannak ételek, amelyek gyorsan kiváltják a boldogságérzést, és mások lassabban, de a boldogsághormon-löket, mindenképpen megjön.
Nos, ettől tudunk evésfüggővé válni, egyfajta drog-löket ez.

Minél gyorsabb a hatás, annál jobban érezzük magunkat, így be is zárul a kör.

Ha tehetjük, mindannyian eltoljuk az étkezéseinket a gyorsabb boldogság-hatást biztosító ételek felé.

Helyben vagyunk: édességek, csokoládé, cukrok, finomított szénhidrátok minden ételben. Szinte azonnal felszívódó étel-összetevők, amelyek boldoggá, függővé, és beteggé tesznek.

Ezért válik járvánnyá a civilizációs betegségek csoportja. (tudod: a cukorbetegség, a diabetes, a gyomorégés, a reflux, haspuffadás, az elhízás…..)

Nem Te tehetsz róla, de a boszorkánykörön belül vagy.

diabetes-nem-boszorkanysag

Az evolúciós fejlődés a boldogságérzet vágya felé kerget, a fogyasztói társadalom ennek kiszolgálásával hajszolja a profitot.

Jövök mindig az összeseküvés elmélettel, de ne úgy képzeld, hogy néhány gonosz találkozik valahol, összeül, és megbeszélik, hogyan legyen nekünk rossz.(és persze nekik jó) Nem, nem, összeülniük sem kell, a tőke természete a lefele húzó spirál, kiszolgál ja a lustaságot, az édességvágyat, a kényelmet, aztán jó kis profitért kiszolgálja , hogy mégiscsak életben akarsz maradni, és mindenek ellenére még egészségesen. Kapsz gyógyszert, vagy legalább ígéretet, hogy csináld csak , amit eddig, majd ez, vagy az megvéd, és nem lesz semmi baj. 

Pedig lesz. 

Nem, nem egy ünnepi lakomától. De évi 365 lakomától már igen. 

Nem a Te hibád! De a Te életed. A Te egészséged.

Ünnepélyes gyomorégés. Lakodalmas betegség minden nap? Na de tényleg? Éppen ünnepek alkalmával beszéljünk erről?
Az ünnep, mégiscsak ünnep! Igen.

Az ünnep attól ünnep, hogy nem mindennapos. Talán attól is, ha ünneplőbe öltözteted a szívedet. ( aztán jól megtömöd a gyomrodat 🙁 )

Azonban, ha el akarod kerülni a gyomorégést, a haspuffadást, a diabetes megriaszt, és nem akarsz cukorbeteg lenni, figyelj a mennyiségre.

Ha szokásoddá válik a falatkázás, a mértéktartás, akkor elkerülhető a meghízás, megelőzhető a diabetes, és a reflux sem fog kínozni. ( igen, tudom, ezek közhelyes mondatok, de annyira igaz, hogy mégiscsak gondold végig)

A finomított ételek csapdája oda vezet, hogy az evés öröméért eszünk, és nem azért, hogy éljünk.

Minden benne van, amiért korábban küzdeni kellett: cukor, só, zsír, ez együtt maga a kéj, és ebből kifolyólag, maga az ördög. Mert alig lehet ellenállni.

Az ördög a részletekben van. 

adag_mennyiseg

Ebből a nézőpontból ritkán nézünk rá a mai gasztronómiai kultúrára, pedig a cukor, só, zsír hármas jellemző az utcakajákra, és a rafinált kulináris költeményekre is.

Arra biztatlak, hogy egyél finomat, és egyél keveset.

Ezzel azt is mondom, hogy kerüld az utcakaját – erre nem tudok jobb szót, ami kifejezi kissé a rosszallásomat is-, mert egyre művibb, rafináltabb, és egyre nagyobb adagokat adnak, és azt is mondom, hogy kövesd a jóból keveset gyakorlatát.

Csakis tudatos elhatározással lehet ezt csinálni, a dolog természetéből következik, hogy a tudatalattid ellened dolgozik. A tudatalattidat pedig megdolgozzák a reklámok, olyan vágyakat keltenek, amikre nincs is szükséged, majd újabb vágyakat, amik magadtól eszedbe sem jutnának. 

Hogyan dolgozz a furfangos tudatalattid ellen, avagy hogyan állítsd az egészséged mellé?

Cselezd ki, elégítsd ki, hallgattasd el!

5 apró trükk: (és még egy módszer ITT

  1. Ne ülj le éhesen az asztalhoz. Igyál étkezés előtt egy forró teát. ( a víz nem jó, mert nagyon gyorsan kiürül, és aztán kifejezetten éhségérzetet kelt)
  2. Igyál egy kollagén koktélt. *A test sok funkcióját támogatja, és kissé megduzzad a gyomorban, lassan emésztődik, hosszan nem leszel éhes, tiszta fehérje, kiegyensúlyozza a vércukor-inzulin ingadozást)  
  3. Ha merítesz az ételből, a mérték legyen az öklöd. Ez általában egy merőkanálnyi. ( ITT a módszer) 
  4. Ne egyél több fogást. Csak egyet egyszerre. Majd 3 óra múlva egy következő fogást.
  5. És újabb három óra múlva a desszertet.

Így nem leszel csalódott, hogy megvonsz magadtól valamilyen finomságot, mert mindent szabad. Csak mértékkel.

A mérték a tested mércéje: az öklöd, a markod, a tenyered, a kezed.

Eleinte kevésnek fog tűnni, mert a szemed sokkal nagyobb adagokhoz szokott.

Ha mindezt megtámogatod lassan felszívódó szuperélelmiszerrel, például étkezések között rágcsált Alga Tablettával, egy egy pohár kollagénnel, biztosan kicselezheted a tudatalattid ördögét.

Tudj meg többet a szuperélelmiszerekről (bővebben ITT ) amelyek nemcsak az étel mennyiségét segítenek csökkenteni, hanem egyéb pozitív mellékhatással is szolgálják a testedet.

Megszüntetik a funkcionális éhezést, kiegyensúlyozzák a biokémiai folyamatokat, és rendbe teszik az emésztésedet.

funkcionalis-ehezes-dibetes

A funkcionális éhezés az, amikor nem a kalória kevés, hanem hiányzik 'valami'. Az EMBER tízezer évekig csak evéssel, vagy ivással tudta pótolni a szervezete számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, micro mennyiségű 'valamik' ,amelyek hiányában betegek lettek-volna. Úgy jelez a test, hogy éhes, éhes, éhes. 

Ma is így jelentkezik a 'valami' hiánya. Éhesség formájában. Bár ma vért vesznek, és próbálják megállapítani mi is hiányzik, olyan összetett a testünk rendszere, hogy azt vagy sikerül megtalálni, vagy nem. Legjobb nagyon összetett élelmiszert fogyasztani ( jó sok értékes szuperélelmiszer alkalmas erre ITT egy ), vagy egy nagyon jól összeállított multivitamint. (erről bővebben ITT) 

Most ezt utálni fogod: az ünnep nem a zabálásról szól. A családról, akivel olyan ritkán találkozol, a lelki emelkedettségről, a segítésről, az örömről. ( és persze azért a háziasszonyoknak a jó sok munkáról)

Találj örömteli elfoglaltságot: sétálj a parkban, hallgass zenét, figyeld a madarakat az ablakodból, a jégcsapok hízását az ereszről. Lazíts, lassíts. 

Nézd a játszótéren játszó boldog gyerekeket! És mosolyogj!

boldogsag-diabetes-nelkul

Ezzel kényelmesen elkerülheted a reflux, a haspuffadás, a diabetes, a cukorbetegség, és számos más civilizációs probléma kialakulását.

Hát ennyire egyszerű! ( persze tudom, hogy nem, de ha ma nem kezded el, holnap sem fogod!) 

Dönts magad, most már másképp nézed a tényeket!                                          Greenlife webáruház 

MI DOLGOZUNK AZ ÜNNEPEK KÖZÖTT IS! A segítség elérhető!

Folytatom: 🙂

Virág Éva

Alga és vitaminszakértő

Reflux tanácsadó

 

https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_2-es_tipusu_diabetesz_lowcarbra_gyogyul_kezelesre_romlik.htm

*a kollagénről bővebben: 

https://tenyek-tevhitek.hu/a_kollagenek_jot_tesznek_a_bornek_az_izmoknak_es_az_emesztorendszernek.htm

 

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

Figyelmeztetetés:
A termék hatásai egyénileg változhatnak, a gyártó nem garantálja mindenkinél az egyforma hatásmechanizmust. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
Figyelem: Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.