Oldal kiválasztása

RefluNiX. Hogyan hat a gyógynövények rendszere a refluxra. (termékismertető)

Szerző: | Savas Reflux

Annyi a refluxos, gyomorégéssel küzdő beteg, mint fűszál a réten. A reflux tünetei letaglóznak. Így kezeld gyógynövénnyel.                         Greenlife.hu Webáruház

Így használd a természetes anyagokat: szabadulás a reflux tünetei csapdájából.

Az alap tézis: a reflux a gyomorsav visszaáramlása a nyelőcsőbe, és följebb.

Majdnem biztos- erre 999,9 ezrelék esélyed van-, hogy nem a sok gyomorsavtól kínoznak a reflux tünetei.

“Dr. Wright 25 éven át végzett vizsgálatai során nagyon kevés olyan embert talált, akiknek túlzott a gyomorsav termelése. Túl sok gyomorsav kizárólag néhány nagyon ritka kondícióban jeletkezik, mint pl. a Zollinger-Ellison szindróma (ez egy gasztrint termelő rosszindulatú tumoros betegség). A GERD rendkívül ritkán párosul túlzott gyomorsav szinttel.” *

De az is majdnem biztos, hogy Te ezt nem így tudod. 

#1. mert nem így érzed- savas a szád, és a savas a visszabüfögés

#2. mert a reklámok másképp magyarázzák: ott a sok gyomorsavat közömbösítik

#3. mert az orvosod gyomorsav csökkentő gyógyszert ír föl. Ez a protokoll kezelés a reflux tünetei ellen.

reflux-tunetei-keves-gyomorsavtol

Mindenhonnan ugyanazt hallod, hogy sok a savad. Úgy tűnik hát, hogy ez az igazság.

Pedig ha valami hülyeség, az akkor is hülyeség, ha ötmillió ember mondja.

Miért fordulhat elő, hogy az orvos nem helyesen gyógyítja a refluxodat?

-először is, az a protokoll, hogy a savas visszaáramlást savtermelés csökkentőkkel gyógyszerezik. Tünetet kezelnek.

-másodszor azért, mert a reflux tünetei neki általános ismeret halmaz, mint még 500+ másik betegségről- csak értsd, ez óriási átfogó tudás-,

-harmadszor Te, a beteg is, azonnali megoldást kérsz tőle.

És a gyomorsav termelés gátlásával ha megnyílik is a zárógyűrű, nem irritáló, nem savas a visszaáramlás. Tehát úgy tűnik, megszűnt a probléma. Tehát pipálva. (most ne beszéljünk a gyógyszerek borzasztó mellékhatásairól, az egy külön téma, vagyis megsúgom, nincs pipálva!)

Nem a gyomorsav termelést kell megakadályozni. A gyomorsavra szükséged van.

A megfelelő mennyiségű gyomorsav hiánya számos súlyos egészségi problémához vezethet. Még egyszer megismétlem:

#1. Vagy attól kevés a gyomorsavad, hogy valóban kevés, és a refluxot, a gyomorsav visszafolyását tévesen, nem a valódi okot kezelve gyógyszerezed, tehát csak azt érzed, hogy sok a savad, mert az a kevés, ami van, visszajut a nyelőcsőbe.

#2. Vagy attól kevés az emésztést segítő gyomorsav, hogy savközömbösítővel, vagy savtermelést gátló gyógyszerrel mesterségesen lecsökkented az egészséges gyomorsav termelést, mert zavar a visszaáramló gyomorsav a nyelőcsőben. Mellesleg a zavar jogos.

Mindkettő esetben az a végeredmény, hogy kevés a gyomorsavad az egészséges emésztésedhez.

Mit tegyél hát a reflux tünetei valódi megoldásáért?

reflunix-reflux-tunetei-ellen

Ebben segít a RefluNiX szisztéma.

A RefluNiX három oldalú rendszer, amely a reflux tünetei megszüntetésében három természetes anyag segítségével dolgozik.

A reflux jelenség és minden ebből fakadó tünetcsoport és szövődmény a gyomorsav visszaáramlásából, és abból adódik, hogy a gyomorsav kijut a nyelőcsőbe.

A RefluNiX háromoldalú megoldás a reflux kiváltó oka ellen.

Tartalom:

  • Green Life alga Mátrix 240 Db
  • Green Life RefluNiX gyógytea
  • Green Life Kollagén Koktél

Három oldalról támadja meg a reflux tüneteinek kiváltó okát, enyhülést ad az égő érzés ellen, és hatóanyagi révén elindíthat a regenerálódás felé.

A Green Life alga Mátrix természetes rost forrás, gyorsan felszívja a fölösleges, visszaáramló savat, összetevői révén segíti a sejtregenerálódást, természetes méregtelenítő. Négy mikro alga, plusz négy természetes hatóanyag kombinációja, egységes Mátrixba rakott hatóanyag kombináció.

A Green Life RefluNiX gyógytea keverék olyan válogatás, amely nyákréteget képez, védelmet nyújt a savas irritáció ellen, csillapítja a gyomorégést, és a mellkasi kellemetlen égő, maró érzetet. Rendszeres fogyasztása mellett a reflux tünetei semlegesíthetőek, a jellegzetes tünetek enyhülnek, akár meg is szűnhetnek.

A Kollagén Koktél az alapanyagbázis. Tiszta fehérjeforrás, egységei a sejtregenerálódás alapanyagai. Felszívja a termelődött gyomorsavat, és ezzel csökkenti a sav visszaáramlás lehetőségét. 

A mikro alga alapú kapszula összetett hatásmechanizmusa révén a gyomorsav felszívását, és az irritált sejtek regenerálódását hivatott elindítani.

A Green Life alga Mátrix 240 Db 4 féle mikro algát, vagy azok koncentrált kivonatát tartalmazza, megerősítve a hatásmechanizmust hozzáadott C-vitaminnal, alfa-liponsavval, máriatövis-mag kivonattal (sylimarin), és D3-vitaminnal.

Garantált laboratóriumi tisztaságú, és méreganyag mentességű alapanyagból készült, alga-bioreaktorban termesztett, gyengített sejtfalú Chlorella Vulgaris, Spirulina, Lithotamnium alga kivonat, Haematococcus Pluvialis kivonatot, astaxantint tartalmaz.

A Green Life alga Mátrix kiváló élelmi forrás, teljes értékű táplálék. Speciális összetétele révén segíthet a reflux kezelésében, a gyomorégés csillapításában, a szorulás, vagy a hasmenés menedzselésében, segíthet a vitaminhiányos állapot elkerülésében, az alvászavarok, és a stressz kiegyensúlyozásában. Jól moderálja az emésztési folyamatokat. A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek dózisosan alkalmazva betegség megelőző, és gyógyító hatással bírnak.

A RefluNiX gyógytea olyan természetes gyógynövény alapanyagokból álló keverék, amelyek alapanyagai szinergikusan segítik egymást a gyomorsav maró hatásának csökkentésében.

Az RefluNiX teakeverék a nyelőcső nyálkahártyáján egy védelmező, ellenálló nyákréteget képez, amely a visszaáramló gyomorsav maró hatását akadályozza a nyálkahártya irritálásában. A tea rendszeres fogyasztása során, a mikro aga támogatásával a gyulladt nyelőcső nyálkahártyája szépen helyreállhat, nem keletkezik újabb irritáció, így a tünetek is csillapodnak, majd meg is szűnhetnek. A termék antibakteriális, gyulladáscsökkentő, és fertőtlenítő hatású.

A Kollagén Koktél alapanyagot biztosít a sejtek újra felépítéséhez. A kollagén elfogyasztása nagy mennyiségű gyomorsavat köthet meg, amelyet aztán a megemésztődéshez fel is használ.  Ezért ajánlott napi 10-20 gr. kollagén fogyasztása.  A kollagén 100% fehérje, a gázosodó emésztést azzal is gátolja, hogy kevesebb szénhidrát fogyasztására lesz szükség. Kissé csökkentve az esti szénhidrát fogyasztást, elindulhat egy lassú fogyás- ez a refluxszal küzdők többségének jól jöhet. A kollagén hozzájárulhat a szövetek tónusának erősödéséhez, ez az erek falának éppúgy hasznos lehet, mint a nyelőcső-gyomor zárógyűrű tónusát is erősítheti, rugalmasabbá teheti.

gyomorsavnak-a-gyomorban-van-a-helye-greenlife

A természetes alapanyagú gyógyulást támogató élelmiszereknek az az előnye, hogy a szervezet saját gyógyító folyamatait indítják el, illetve a test öngyógyító folyamatait támogatják.  A fenti szisztéma, nem gyógyszer alapú.

A RefluNiX csomag jellemzői:

kisgyermek kortól fogyasztható
nem ismert káros mellékhatása
nincs napi felső fogyasztási limit
édesvízi mikro alga
mono alga fajta összetétel
Magyarországon termesztett gyógynövények keveréke
GMO mentes termék
szennyeződéstől mentes
100%-ban természetes
tartósítószer mentes
glutén-, és tejmentes**
természetvédő módon előállított alapanyag ***
Speciális összetétele révén segíthet a székrekedés kezelésében, a gyomorégés csillapításában, segíthet a vitaminhiányos állapot elkerülésében, az alvászavarok, és a stressz kiegyensúlyozásában, az éltető bélflóra helyreállításával az egészséges test megőrzésében, tehát a reflux tünetei enyhítésében.

Kezd el! Csak a refluxodat veszítheted.

Az egészséges emésztés helyreállása, a szövetek gyógyulása, és a tünetek csökkenése, vagy megszűnése után, kis odafigyeléssel, reflux mentes maradhatsz.

Dönts Magad! Most már többet tudsz a tényekről:

Jó egészséget! Pontos ismereteket!

Folytatom: 🙂

Virág Éva

Wirág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

*idézet Chris Kresser: Amit mindenkinek tudnia kéne (de nem tud) a gyomorégésről és a GRED-ről című cikkéből

**a termék alapanyagai tej-,és laktóz mentesek. Mindazonáltal a csomagolás olyan üzemben történik, ahol tej alapú élemiszerek csomagolása is folyik.

***a termék alapanyagai glutén mentesek. Mindazonáltal a csomagolás olyan üzemben történik, ahol glutént tartalmazó élemiszerek csomagolása is folyik.

https://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/reflux-gyomoreges-gerd.php

Köszönet Szendi Gábor honlapjának a kiváló fordításokért

A magyar jogszabályoknak megfelelően az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérem, a leírások olvasásakor ezt vedd figyelembe! Kérem, konzultálj kezelőorvosoddal.
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. A magyar jogszabályokban a 37/2004 ESZCSM rendelt előírásainak megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kizárólag a hatóanyagra, a bizonyított hatással bíró alapanyagokra, illetve vitaminokra tehetünk egészségjavító állításokat. Ez azonban nem azonos a termékre tett állítással. Kérem, a leírások olvasásakor ezt vedd figyelembe! Kérem, konzultálj kezelőorvosoddal.

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

A témához kapcsolódó cikkek:

Kollagénből: édesítő glicin?

Kollagénből: édesítő glicin?

Az édes ízek imádása genetikailag kódolt az emberben. ha van jó alternatíva, akkor a glicin az lehet, a mértékkel kívánt édes étel glicin használatával, már elérhető.

Édes kérdés. Milyen édesítőszer a jó neked?

Édes kérdés. Milyen édesítőszer a jó neked?

Az biztos, hogy a cukorfogyasztást csökkenteni kell. Mit tegyél, és mivel helyettesítsd? Melyik édesítőszer jó, melyik finom, melyik édesítőszer biztonságos, és melyik édesítőszer árt? Érdekel?

Mondhatnád, hogy a túlevés a gond. Mondhatnád, hogy a haspuffadás utána. Azt is, hogy semmi gond az ünnepi lakomával, attól ünnep az ünnep. Pedig bizony, a kövérség, és a diabetes alapja is lehet. 

Így volt ez évezredekig...diabetes nélkül

...  korábban- vadászó gyűjtögető korunkban- a nagy lakoma volt az ünnep, azaz amikor nagyvadat ejtett a közösség, azt megünnepelték, és elfogyasztottak mindent, amit csak bírtak, azért is, mert nem tudták tartósítani.Mi, az EMBER, degeszre ettük magunkat. 
Ahogy társadalmilag fejlődött az ember, tartalékolni tudott, az ünnep természeti jelenségekhez kötődött, azt felszabadultan, dínomdánommal tették emlékezetessé azt.

Ahogy a mai gazdagságot, és technikai fejlettséget elértük -mi az emberiség-, minden nap ünneppé vált.

Már ami a fogyasztást, a lakomát illeti. Itt tartunk. Nap, mint nap eszem-iszom van. Aztán nap, mint nap betegség: kövérség, diabetes, szív és érrendszeri problémák.... nem sorolom.

Nem élünk meg ínséget az ünnepek közötti időszakokban.

Boldogra ettük magunkat, most betegre esszük magunkat! Összekapcsolódik a jó érzéssel, boldogsághormont termel a testben a finom étel. Ez axióma. Azaz megdönthetetlen tény. Alapadat.

Vannak ételek, amelyek gyorsan kiváltják a boldogságérzést, és mások lassabban, de a boldogsághormon-löket, mindenképpen megjön.
Nos, ettől tudunk evésfüggővé válni, egyfajta drog-löket ez.

Minél gyorsabb a hatás, annál jobban érezzük magunkat, így be is zárul a kör.

Ha tehetjük, mindannyian eltoljuk az étkezéseinket a gyorsabb boldogság-hatást biztosító ételek felé.

Helyben vagyunk: édességek, csokoládé, cukrok, finomított szénhidrátok minden ételben. Szinte azonnal felszívódó étel-összetevők, amelyek boldoggá, függővé, és beteggé tesznek.

Ezért válik járvánnyá a civilizációs betegségek csoportja. (tudod: a cukorbetegség, a diabetes, a gyomorégés, a reflux, haspuffadás, az elhízás…..)

Nem Te tehetsz róla, de a boszorkánykörön belül vagy.

diabetes-nem-boszorkanysag

Az evolúciós fejlődés a boldogságérzet vágya felé kerget, a fogyasztói társadalom ennek kiszolgálásával hajszolja a profitot.

Jövök mindig az összeseküvés elmélettel, de ne úgy képzeld, hogy néhány gonosz találkozik valahol, összeül, és megbeszélik, hogyan legyen nekünk rossz.(és persze nekik jó) Nem, nem, összeülniük sem kell, a tőke természete a lefele húzó spirál, kiszolgál ja a lustaságot, az édességvágyat, a kényelmet, aztán jó kis profitért kiszolgálja , hogy mégiscsak életben akarsz maradni, és mindenek ellenére még egészségesen. Kapsz gyógyszert, vagy legalább ígéretet, hogy csináld csak , amit eddig, majd ez, vagy az megvéd, és nem lesz semmi baj. 

Pedig lesz. 

Nem, nem egy ünnepi lakomától. De évi 365 lakomától már igen. 

Nem a Te hibád! De a Te életed. A Te egészséged.

Ünnepélyes gyomorégés. Lakodalmas betegség minden nap? Na de tényleg? Éppen ünnepek alkalmával beszéljünk erről?
Az ünnep, mégiscsak ünnep! Igen.

Az ünnep attól ünnep, hogy nem mindennapos. Talán attól is, ha ünneplőbe öltözteted a szívedet. ( aztán jól megtömöd a gyomrodat 🙁 )

Azonban, ha el akarod kerülni a gyomorégést, a haspuffadást, a diabetes megriaszt, és nem akarsz cukorbeteg lenni, figyelj a mennyiségre.

Ha szokásoddá válik a falatkázás, a mértéktartás, akkor elkerülhető a meghízás, megelőzhető a diabetes, és a reflux sem fog kínozni. ( igen, tudom, ezek közhelyes mondatok, de annyira igaz, hogy mégiscsak gondold végig)

A finomított ételek csapdája oda vezet, hogy az evés öröméért eszünk, és nem azért, hogy éljünk.

Minden benne van, amiért korábban küzdeni kellett: cukor, só, zsír, ez együtt maga a kéj, és ebből kifolyólag, maga az ördög. Mert alig lehet ellenállni.

Az ördög a részletekben van. 

adag_mennyiseg

Ebből a nézőpontból ritkán nézünk rá a mai gasztronómiai kultúrára, pedig a cukor, só, zsír hármas jellemző az utcakajákra, és a rafinált kulináris költeményekre is.

Arra biztatlak, hogy egyél finomat, és egyél keveset.

Ezzel azt is mondom, hogy kerüld az utcakaját – erre nem tudok jobb szót, ami kifejezi kissé a rosszallásomat is-, mert egyre művibb, rafináltabb, és egyre nagyobb adagokat adnak, és azt is mondom, hogy kövesd a jóból keveset gyakorlatát.

Csakis tudatos elhatározással lehet ezt csinálni, a dolog természetéből következik, hogy a tudatalattid ellened dolgozik. A tudatalattidat pedig megdolgozzák a reklámok, olyan vágyakat keltenek, amikre nincs is szükséged, majd újabb vágyakat, amik magadtól eszedbe sem jutnának. 

Hogyan dolgozz a furfangos tudatalattid ellen, avagy hogyan állítsd az egészséged mellé?

Cselezd ki, elégítsd ki, hallgattasd el!

5 apró trükk: (és még egy módszer ITT

  1. Ne ülj le éhesen az asztalhoz. Igyál étkezés előtt egy forró teát. ( a víz nem jó, mert nagyon gyorsan kiürül, és aztán kifejezetten éhségérzetet kelt)
  2. Igyál egy kollagén koktélt. *A test sok funkcióját támogatja, és kissé megduzzad a gyomorban, lassan emésztődik, hosszan nem leszel éhes, tiszta fehérje, kiegyensúlyozza a vércukor-inzulin ingadozást)  
  3. Ha merítesz az ételből, a mérték legyen az öklöd. Ez általában egy merőkanálnyi. ( ITT a módszer) 
  4. Ne egyél több fogást. Csak egyet egyszerre. Majd 3 óra múlva egy következő fogást.
  5. És újabb három óra múlva a desszertet.

Így nem leszel csalódott, hogy megvonsz magadtól valamilyen finomságot, mert mindent szabad. Csak mértékkel.

A mérték a tested mércéje: az öklöd, a markod, a tenyered, a kezed.

Eleinte kevésnek fog tűnni, mert a szemed sokkal nagyobb adagokhoz szokott.

Ha mindezt megtámogatod lassan felszívódó szuperélelmiszerrel, például étkezések között rágcsált Alga Tablettával, egy egy pohár kollagénnel, biztosan kicselezheted a tudatalattid ördögét.

Tudj meg többet a szuperélelmiszerekről (bővebben ITT ) amelyek nemcsak az étel mennyiségét segítenek csökkenteni, hanem egyéb pozitív mellékhatással is szolgálják a testedet.

Megszüntetik a funkcionális éhezést, kiegyensúlyozzák a biokémiai folyamatokat, és rendbe teszik az emésztésedet.

funkcionalis-ehezes-dibetes

A funkcionális éhezés az, amikor nem a kalória kevés, hanem hiányzik 'valami'. Az EMBER tízezer évekig csak evéssel, vagy ivással tudta pótolni a szervezete számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, micro mennyiségű 'valamik' ,amelyek hiányában betegek lettek-volna. Úgy jelez a test, hogy éhes, éhes, éhes. 

Ma is így jelentkezik a 'valami' hiánya. Éhesség formájában. Bár ma vért vesznek, és próbálják megállapítani mi is hiányzik, olyan összetett a testünk rendszere, hogy azt vagy sikerül megtalálni, vagy nem. Legjobb nagyon összetett élelmiszert fogyasztani ( jó sok értékes szuperélelmiszer alkalmas erre ITT egy ), vagy egy nagyon jól összeállított multivitamint. (erről bővebben ITT) 

Most ezt utálni fogod: az ünnep nem a zabálásról szól. A családról, akivel olyan ritkán találkozol, a lelki emelkedettségről, a segítésről, az örömről. ( és persze azért a háziasszonyoknak a jó sok munkáról)

Találj örömteli elfoglaltságot: sétálj a parkban, hallgass zenét, figyeld a madarakat az ablakodból, a jégcsapok hízását az ereszről. Lazíts, lassíts. 

Nézd a játszótéren játszó boldog gyerekeket! És mosolyogj!

boldogsag-diabetes-nelkul

Ezzel kényelmesen elkerülheted a reflux, a haspuffadás, a diabetes, a cukorbetegség, és számos más civilizációs probléma kialakulását.

Hát ennyire egyszerű! ( persze tudom, hogy nem, de ha ma nem kezded el, holnap sem fogod!) 

Dönts magad, most már másképp nézed a tényeket!                                          Greenlife webáruház 

MI DOLGOZUNK AZ ÜNNEPEK KÖZÖTT IS! A segítség elérhető!

Folytatom: 🙂

Virág Éva

Alga és vitaminszakértő

Reflux tanácsadó

 

https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_2-es_tipusu_diabetesz_lowcarbra_gyogyul_kezelesre_romlik.htm

*a kollagénről bővebben: 

https://tenyek-tevhitek.hu/a_kollagenek_jot_tesznek_a_bornek_az_izmoknak_es_az_emesztorendszernek.htm

 

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

Figyelmeztetetés:
A termék hatásai egyénileg változhatnak, a gyártó nem garantálja mindenkinél az egyforma hatásmechanizmust. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
Figyelem: Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.