Oldal kiválasztása

A gyomorégés gyógyulhat gyógyszer nélkül?

Szerző: | Alga hatásai, Savas Reflux

 A gyomorégés gyógyulhat gyógyszer nélkül. Az alternatív gyógymódok ugyan nem helyettesítik, hanem, kiegészítik a szakorvosi ellátást, de keressük ezeket a lehetőségeket, mert néha félünk a gyógyszerek mellékhatásaitól. Igen, igen többnyire jogosan.                              Greenlife.hu Webáruház

Az alternatív gyógyítás olyan gyógyító, regeneráló és szervezeterősítő eljárásokat foglal össze, melyeket a hivatalos orvostudomány “még” nem ismer el, azonban elősegítik a szervezet erősödését és egyes esetekben szinte hihetetlen gyógyulásokhoz is vezettek. Ezek a módszerek nem helyettesítik, hanem kiegészítik a szakorvosi ellátást.*

A gyomorégés maga a betegség?

Nem. A gyomorégés a reflux elsődleges tünete. És jól kordában tartható gyógyszer nélkül is, csak ismerni kell a módját.

Kuruzslás, ha nem konvencionális eljárással gyógyítanak?

A gyógyszerek néha nagyobb bajt is csinálhatnak, mint amekkora az alap-probléma. Sajnos a reflux gyógyszereinél ez rendszeresen bizonyítható.( erről ITT) (és ITT )

Reflux tanácsadó vagyok. Évek óta látom a reflux-problémát, és évek óta tudom, hogy

a reflux gyógyszerei nem a megoldás.

Számos beteg szedi az újabb, és újabb patikaszereket a korábbi gyógyszerek mellékhatására, mígnem visszérnek az eredeti gondhoz, mint a Walter Béla kabaréjelenetben:

, ahol a hátviszketés, az eredeti probléma, majd újabb és újabb mellékhatás elleni gyógyszer után minden rendben van, csak a háta viszket újra a panaszkodónak.

A reflux gyógyszeres gyógyítása kétféle irányt vesz.

Mindkettő azt célozza, hogy a gyomorsavat lecsökkentse, vagy kiiktassa.

Ugyanis, ha nincs gyomorsav, akkor nincs, ami visszafolyjon a nyelőcsőbe, és följebb, így a gyomorsav által kiváltott reflux tünetek megszűnnek.

#1. gyógyszeres lehetőség:

Közömbösíted a gyomorsavat.

#2. gyógyszeres lehetőség:

A gyomorsav termelődést gátolod.

Ha nincs gyomorsav, nincs ami marja a nyálkahártyát. A savas visszaáramlás megszűnik. A gyomorégés tehát nem kínoz, de nagyon sok következmény adódik a gyomorsav hiányából.
Szedheted a gyógyszereket mellék, és utóhatásokra is, és abbahagyva a savcsökkentő gyógyszereket újra a nagy gyomorsav lökettel találod magadat szemben. (szóval újra viszket a hátad 🙂 )

Gyógyszereknek nevezünk kémiai anyagokat, amelyek nem gyógyítanak meg (erre a legtipikusabb példa a fájdalomcsillapító gyógyszerek csoportja), ez megtévesztő. Az elnevezéshez kapcsolódó hit növeli a forgalmat. Van szép, magyar szavunk. Az orvosság az orvostól kapott szer.

Növeli a gyógyszerek forgalmát a fájdalomtól való írtózás, ami ősi reakcióként menekülést vált ki mindannyiunkból. Gyors menekülő utat keresünk a gyógyszerekben, elnyomjuk a valódi problémát, és megnyugszunk.

Alternatív gyógyítás. Kuruzslás!*

Kuruzslás? Akkor most tilos, vagy nem?

Persze, ha belemegyünk az elemzésbe, az orvos, akitől az orvosságot kaptuk, vettük, a sámán volt, nem a mai értelemben vett orvosdoktor. De adott valamit, és főleg, tudott valamit!
Kuruzslást tudott, mondanánk ma, azaz kuruzsolt, vagyis akkor még urusoltak az uruslók** Egyes magyarázatok ebből eredeztetik az orvos szavunkat.

az-ovos-orvossagot-ad-greenlife

Nem akarok kuruzslásról értekezni, de a jelentése: kúrálás, gyógyítás, orvoskodás, jogosultság nélkül. Azaz, ma kissé rosszalló értelemben használjuk, és jogilag egyértelműen elítéli a bírósági gyakorlat. Tehát ma, jogosultság nélkül senki nem gyógyíthat téged.

Ha alternatív gyógymód mellett döntesz, mit gondolsz végig?

A gyomorégés, és a reflux alternatív gyógyítási lehetőségéről nem nagyon tájékoztatnak.

Annyira olcsón, és egyszerűen oldja meg a gyógyszer a ‘gyomorsavtatlanítást’, hogy kevesen gondolkoznak más, ésszerűbb, főleg egészséges, vegyszermentes megoldásban.

a-vegyszerk-olcson-igerik-a-gyogyulast-greenlife

Óriási mennyiséget kell forgalmazni ahhoz a gyógyszergyárak termékeiből, hogy jó üzlet legyen belőle. Nem érdeke tehát a gyártónak, hogy meggyógyulj, ugyanis, ha rövid távú megoldást kínálna, akkor drágán kéne adni a gyógyszert, a valóban gyógyító szert, hogy a megfelelő nagyságú haszon életben tartsa a gyógyszergyárakat.
Ha egy életen át hoz hasznot egy-egy beteg, akkor a vevőélettartam – mert ne legyen illúziód, így számolnak veled-, bőséges hasznot ígér.

Beszélhetek még a mellék, és utóhatások következtében kialakuló egyéb patikaszer vásárlásról, nos, ez már igazán búsás hasznot hoz. Nem számít, hogy betegen éled végig az elkövetkező éveidet! (egyszerűen számadat vagy. Nem bántani akarnak, csak nem számítasz. )

Ne hidd, és én sem mondom, hogy ez egy összeesküvés, mert nem az.

Eredetileg mindig a valódi gyógyítás a cél, és valódi betegségeket gyógyítanak . A baj akkor kezdődik, ha másra is használják a termékeket, mint amire kifejlesztették. A reflux elleni szerek ennek tipikus példái.

Nem hibás ebben a gyógyszergyár, nem hibás az orvos, és nem is a Te hibád. Hibás a TŐKE, az IDŐHIÁNY, a FÉLELEM, és az EMBERI GYARLÓSÁG. ( ezek összességétől, valahogy függetlenedik az eredeti céltól a termék)

Nem számít, hogy betegen éled végig az elkövetkező éveidet?

Figyelj csak, ez érdekes: az egészségügyi törvény 104-es paragrafusa a következőt mondja:
A nem konvencionális gyógyító-, és életminőség- javító (a továbbiakban együtt: nem konvencionális) eljárások célja az egészségi állapot kedvező befolyásolása, a betegség megelőzése, valamint az egészséget veszélyeztető, illetve károsító tényezőkkel szembeni védekezés lehetővé tétele.
Sehol sincs a törvényben, hogy a nem-konvencionális eljárásoknak tudományos alapokon kellene állni. Működik. És ettől már rendben van.**
Maga az egészségügyi törvény adja meg a legalitását a nem tudományos komplementer eljárásoknak.

Ha létezik csodaszisztéma, akkor ez az! Egy nem konvencionális eljárás a reflux ellen.

Tudományos magyarázat is húzható rá, de inkább csak találgatás. A visszajelzések, a tapasztalatok alapján azonban működik.

refluNiX-csomag-greenlife Lássam, mi van a dobozban!

A fenti csomag egy szisztéma:

a: megfogja a visszafolyó gyomorsavat

b: lemossa az irritáló savas anyagokat

c:regenerálódást biztosít, és megindítja az egészséges gyomorsav termelést. (mert lehet, hogy még kevés is a gyomorsavad, ámde ez a kevés visszafolyik és irritálja a nyálkahártyákat)

Ha gyors megoldást akarsz, használj alga tablettát, és igyál reflux teát. Meglepően gyorsan, és hatékonyan csökkentik a gyomorégés tüneteit. Elindít a gyógyulás felé, szemben a gyógyszerekkel, amik pedig benn tartanak a betegségben. ( egyes elemzők szerint függőséget alakítanak ki.)

Gyógyulj ki a gyomorégés kínzó fájdalmából. Válaszd az alternatív megoldást. Nem bánod meg! ( ITT, és ITT)

Jó egészséget, pontos ismereteket!                                         Greenlife.hu Webáruház

Folytatom: 🙂
Virág Éva
alga-és vitaminszakértő
reflux tanácsadó

*http://www.kislexikon.hu/kuruzslas.html

**az orvos szó eredete nem teljesen tisztázott
Vagy varázsoltak a varázslók: arvan szótőből ’s’ képzővel: varázsvesszővel jósló, egy finnugor levezetés eredményeképpen.
https://www.nyest.hu/hirek/az-orvos-nem-lop
*** A nem-konvencionális eljárások az egészség és a betegség eltérő szemléletén, a konvencionális, természettudományosan megalapozott eljárásoktól eltérő megközelítésből eredő módszereken alapulnak, amelyek-a külön jogszabályban foglaltak szerint- a konvencionális gyógyítási módszereket kiegészítő, helyettesítő, további életmódjavító eljárások. *a link alatt összegyűjtött alternatív gyógyászati módszereket kereshetsz

 

 

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

5 meglepő tünet, ami savas refluxra utal.

Ha ezek közül 3-nál többet tapasztalsz, biztosra veheted, hogy nem a véletlen műve. Ez a közérthető videó segít megérteni az okokat és összekötni a szálakat.

savas reflux tünetei

5 meglepő tünet, ami savas refluxra utal.

Ha ezek közül 3-nál többet tapasztalsz, biztosra veheted, hogy nem a véletlen műve. Ez a közérthető videó segít megérteni az okokat és összekötni a szálakat.

savas reflux tünetei

[activecampaign form=7]

A témához kapcsolódó cikkek:

A bélflóra szerepe. Így állítsd helyre.

A bélflóra szerepe. Így állítsd helyre.

Az egészség egy egység. Rend a szervezetben. Ennek része a az emésztés. Mivel tápanyagot az emésztéssel viszünk a szervezetbe, a hasznos baktériumflóra szükséges. A bélflóra baktériumai segítik az egészség fenntartását. Így állítsd helyre a bélflórát!

Salvus víz kisokos. Gyomorégésre, refluxra?

Salvus víz kisokos. Gyomorégésre, refluxra?

A Salvus víz sokrétű felhasználása méltán teszi híressé a Bükkszéki sós forrást. A Salvus víz használata mégis felvet érdekes, és a rendszeres használóknak fontos kérdéseket. Elemezzük együtt! 

Mondhatnád, hogy a túlevés a gond. Mondhatnád, hogy a haspuffadás utána. Azt is, hogy semmi gond az ünnepi lakomával, attól ünnep az ünnep. Pedig bizony, a kövérség, és a diabetes alapja is lehet. 

Így volt ez évezredekig...diabetes nélkül

...  korábban- vadászó gyűjtögető korunkban- a nagy lakoma volt az ünnep, azaz amikor nagyvadat ejtett a közösség, azt megünnepelték, és elfogyasztottak mindent, amit csak bírtak, azért is, mert nem tudták tartósítani.Mi, az EMBER, degeszre ettük magunkat. 
Ahogy társadalmilag fejlődött az ember, tartalékolni tudott, az ünnep természeti jelenségekhez kötődött, azt felszabadultan, dínomdánommal tették emlékezetessé azt.

Ahogy a mai gazdagságot, és technikai fejlettséget elértük -mi az emberiség-, minden nap ünneppé vált.

Már ami a fogyasztást, a lakomát illeti. Itt tartunk. Nap, mint nap eszem-iszom van. Aztán nap, mint nap betegség: kövérség, diabetes, szív és érrendszeri problémák.... nem sorolom.

Nem élünk meg ínséget az ünnepek közötti időszakokban.

Boldogra ettük magunkat, most betegre esszük magunkat! Összekapcsolódik a jó érzéssel, boldogsághormont termel a testben a finom étel. Ez axióma. Azaz megdönthetetlen tény. Alapadat.

Vannak ételek, amelyek gyorsan kiváltják a boldogságérzést, és mások lassabban, de a boldogsághormon-löket, mindenképpen megjön.
Nos, ettől tudunk evésfüggővé válni, egyfajta drog-löket ez.

Minél gyorsabb a hatás, annál jobban érezzük magunkat, így be is zárul a kör.

Ha tehetjük, mindannyian eltoljuk az étkezéseinket a gyorsabb boldogság-hatást biztosító ételek felé.

Helyben vagyunk: édességek, csokoládé, cukrok, finomított szénhidrátok minden ételben. Szinte azonnal felszívódó étel-összetevők, amelyek boldoggá, függővé, és beteggé tesznek.

Ezért válik járvánnyá a civilizációs betegségek csoportja. (tudod: a cukorbetegség, a diabetes, a gyomorégés, a reflux, haspuffadás, az elhízás…..)

Nem Te tehetsz róla, de a boszorkánykörön belül vagy.

diabetes-nem-boszorkanysag

Az evolúciós fejlődés a boldogságérzet vágya felé kerget, a fogyasztói társadalom ennek kiszolgálásával hajszolja a profitot.

Jövök mindig az összeseküvés elmélettel, de ne úgy képzeld, hogy néhány gonosz találkozik valahol, összeül, és megbeszélik, hogyan legyen nekünk rossz.(és persze nekik jó) Nem, nem, összeülniük sem kell, a tőke természete a lefele húzó spirál, kiszolgál ja a lustaságot, az édességvágyat, a kényelmet, aztán jó kis profitért kiszolgálja , hogy mégiscsak életben akarsz maradni, és mindenek ellenére még egészségesen. Kapsz gyógyszert, vagy legalább ígéretet, hogy csináld csak , amit eddig, majd ez, vagy az megvéd, és nem lesz semmi baj. 

Pedig lesz. 

Nem, nem egy ünnepi lakomától. De évi 365 lakomától már igen. 

Nem a Te hibád! De a Te életed. A Te egészséged.

Ünnepélyes gyomorégés. Lakodalmas betegség minden nap? Na de tényleg? Éppen ünnepek alkalmával beszéljünk erről?
Az ünnep, mégiscsak ünnep! Igen.

Az ünnep attól ünnep, hogy nem mindennapos. Talán attól is, ha ünneplőbe öltözteted a szívedet. ( aztán jól megtömöd a gyomrodat 🙁 )

Azonban, ha el akarod kerülni a gyomorégést, a haspuffadást, a diabetes megriaszt, és nem akarsz cukorbeteg lenni, figyelj a mennyiségre.

Ha szokásoddá válik a falatkázás, a mértéktartás, akkor elkerülhető a meghízás, megelőzhető a diabetes, és a reflux sem fog kínozni. ( igen, tudom, ezek közhelyes mondatok, de annyira igaz, hogy mégiscsak gondold végig)

A finomított ételek csapdája oda vezet, hogy az evés öröméért eszünk, és nem azért, hogy éljünk.

Minden benne van, amiért korábban küzdeni kellett: cukor, só, zsír, ez együtt maga a kéj, és ebből kifolyólag, maga az ördög. Mert alig lehet ellenállni.

Az ördög a részletekben van. 

adag_mennyiseg

Ebből a nézőpontból ritkán nézünk rá a mai gasztronómiai kultúrára, pedig a cukor, só, zsír hármas jellemző az utcakajákra, és a rafinált kulináris költeményekre is.

Arra biztatlak, hogy egyél finomat, és egyél keveset.

Ezzel azt is mondom, hogy kerüld az utcakaját – erre nem tudok jobb szót, ami kifejezi kissé a rosszallásomat is-, mert egyre művibb, rafináltabb, és egyre nagyobb adagokat adnak, és azt is mondom, hogy kövesd a jóból keveset gyakorlatát.

Csakis tudatos elhatározással lehet ezt csinálni, a dolog természetéből következik, hogy a tudatalattid ellened dolgozik. A tudatalattidat pedig megdolgozzák a reklámok, olyan vágyakat keltenek, amikre nincs is szükséged, majd újabb vágyakat, amik magadtól eszedbe sem jutnának. 

Hogyan dolgozz a furfangos tudatalattid ellen, avagy hogyan állítsd az egészséged mellé?

Cselezd ki, elégítsd ki, hallgattasd el!

5 apró trükk: (és még egy módszer ITT

  1. Ne ülj le éhesen az asztalhoz. Igyál étkezés előtt egy forró teát. ( a víz nem jó, mert nagyon gyorsan kiürül, és aztán kifejezetten éhségérzetet kelt)
  2. Igyál egy kollagén koktélt. *A test sok funkcióját támogatja, és kissé megduzzad a gyomorban, lassan emésztődik, hosszan nem leszel éhes, tiszta fehérje, kiegyensúlyozza a vércukor-inzulin ingadozást)  
  3. Ha merítesz az ételből, a mérték legyen az öklöd. Ez általában egy merőkanálnyi. ( ITT a módszer) 
  4. Ne egyél több fogást. Csak egyet egyszerre. Majd 3 óra múlva egy következő fogást.
  5. És újabb három óra múlva a desszertet.

Így nem leszel csalódott, hogy megvonsz magadtól valamilyen finomságot, mert mindent szabad. Csak mértékkel.

A mérték a tested mércéje: az öklöd, a markod, a tenyered, a kezed.

Eleinte kevésnek fog tűnni, mert a szemed sokkal nagyobb adagokhoz szokott.

Ha mindezt megtámogatod lassan felszívódó szuperélelmiszerrel, például étkezések között rágcsált Alga Tablettával, egy egy pohár kollagénnel, biztosan kicselezheted a tudatalattid ördögét.

Tudj meg többet a szuperélelmiszerekről (bővebben ITT ) amelyek nemcsak az étel mennyiségét segítenek csökkenteni, hanem egyéb pozitív mellékhatással is szolgálják a testedet.

Megszüntetik a funkcionális éhezést, kiegyensúlyozzák a biokémiai folyamatokat, és rendbe teszik az emésztésedet.

funkcionalis-ehezes-dibetes

A funkcionális éhezés az, amikor nem a kalória kevés, hanem hiányzik 'valami'. Az EMBER tízezer évekig csak evéssel, vagy ivással tudta pótolni a szervezete számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, micro mennyiségű 'valamik' ,amelyek hiányában betegek lettek-volna. Úgy jelez a test, hogy éhes, éhes, éhes. 

Ma is így jelentkezik a 'valami' hiánya. Éhesség formájában. Bár ma vért vesznek, és próbálják megállapítani mi is hiányzik, olyan összetett a testünk rendszere, hogy azt vagy sikerül megtalálni, vagy nem. Legjobb nagyon összetett élelmiszert fogyasztani ( jó sok értékes szuperélelmiszer alkalmas erre ITT egy ), vagy egy nagyon jól összeállított multivitamint. (erről bővebben ITT) 

Most ezt utálni fogod: az ünnep nem a zabálásról szól. A családról, akivel olyan ritkán találkozol, a lelki emelkedettségről, a segítésről, az örömről. ( és persze azért a háziasszonyoknak a jó sok munkáról)

Találj örömteli elfoglaltságot: sétálj a parkban, hallgass zenét, figyeld a madarakat az ablakodból, a jégcsapok hízását az ereszről. Lazíts, lassíts. 

Nézd a játszótéren játszó boldog gyerekeket! És mosolyogj!

boldogsag-diabetes-nelkul

Ezzel kényelmesen elkerülheted a reflux, a haspuffadás, a diabetes, a cukorbetegség, és számos más civilizációs probléma kialakulását.

Hát ennyire egyszerű! ( persze tudom, hogy nem, de ha ma nem kezded el, holnap sem fogod!) 

Dönts magad, most már másképp nézed a tényeket!                                          Greenlife webáruház 

MI DOLGOZUNK AZ ÜNNEPEK KÖZÖTT IS! A segítség elérhető!

Folytatom: 🙂

Virág Éva

Alga és vitaminszakértő

Reflux tanácsadó

 

https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_2-es_tipusu_diabetesz_lowcarbra_gyogyul_kezelesre_romlik.htm

*a kollagénről bővebben: 

https://tenyek-tevhitek.hu/a_kollagenek_jot_tesznek_a_bornek_az_izmoknak_es_az_emesztorendszernek.htm

 

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

Figyelmeztetetés:
A termék hatásai egyénileg változhatnak, a gyártó nem garantálja mindenkinél az egyforma hatásmechanizmust. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
Figyelem: Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.