Oldal kiválasztása

Milyen garanciákat vállalunk a termékre?

A greenlife.hu-n forgalmazott termékekre garanciát vállalunk. A legfontosabb ezek közül, hogy 120 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk arra az esetre, ha a termék 2 hónap használat után sem válna be.

Ezen kívül még 13, összesen 14 féle garanciát adunk a termékekre. Itt lentebb, ha egy-egy garancia nevére kattintasz, lenyílik a részletes leírása.

Virág Éva
alapító, tulajdonos: greenlife.u

 

 

 

Garantált svájci minőség

A magyarországi ellenőrző szervhez, az OGYEI-nél nem köztelező az étrend kiegészítők engedélyeztetése.

Csak azt ellenőrizhetik, amit bejelentenek a forgalmazók, és azt is csak fogyasztói bejelentés alapján, ami a Tisztiorvosi szolgálathoz érkezik, onnan továbbítják az OGYEI-nek.

A 37/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet életbe lépésével megszűnt az előzetes, kötelező engedélyezés és helyette csak ún. bejelentési (notifikáció) kötelezettség van, ami nem jelent mást, mint a termék címkéjének és adatlapjának benyújtását az OGYÉI-hez, legkésőbb a termék piacra helyezésének napján. A rendszer nem alkalmas a termék forgalomba kerülésének megakadályozására.

Svájcban csak ellenőrzött alapanyagból készülhet piacra bevezetett termék, Magyarországon ez nem kötelező.

Magyarországon a szilicium ásványi anyagnak minősül, mg-ban kell feltüntetni, általában SiO2 formában, azaz homok formában lehet jelen az étrend-kiegészítőkben, mint csomósodást gátló anyag.

A magyar előírások megfelelnek az EU előírásainak, azzal kompatibilisek. Svájc ezen felül áll.

Svájcban nagyon szigorú a mennyiségi ellenőrzés a termékek összetétele tekintetében, azaz a SWISS Vitamin Institute ellenőrzi a forgalomba kerülő termékeket. Ez azt jelenti, hogy a termékben valóban azt kell tartalmaznia, amit a termékcímke feltüntet. Ezt Magyarországon nem ellenőrzik, kizárólag a gyártó etikája határozza meg.

120 napos, 100%-os Pénzvisszafizetési Grancia

Termékeinkre, a vásárlástól számított 120 napon keresztül 100%-os pénz visszafizetési Garanciát biztosítunk, visszaküldheted, ha meggondoltad magadat.

A Pénz visszafizetési garancia vonatkozik:

A kifizetett termékek vételárára
Nálunk kockázatmentesen vásárolhatsz. Célunk, hogy 100%-osan elégedett legyél.

Kérlek, olvasd el a pénz visszafizetési garanciára vonatkozó részletes tájékoztatónkat, mely tartalmazza a további feltételeket.

Környezetbarát garancia
A termék előállítása hozzájárul az élhető Föld fenntartásához, 1 kg mikro alga előállítása 4,4 kg széndioxid megkötésében játszik szerepet.

A termék csomagolása 100%-ban újrafelhasznált anyagokból készült, és a termék újrahasznosítható.

GMO mentesség garancia

A termék kizárólag természetben előforduló anyagokat tartalmaz.
Mesterséges színezéket, mesterséges édesítőszert nem tartalmaz.
GMO mentes.
A termékeket nem teszteltük állatkísérletekkel.
Nem tartalmaznak mesterséges vegyi anyagot.
Mentes a radioaktív sugárzástól

Ingyen szállítás garancia

A webáruház már egy alga termék vásárlása esetén ingyenesen szállít.

Az összeghatár, 12.870 Ft elérésével DPD futárszolgálat költségmentesen szállít Neked, azaz a szállítás költségét átvállaljuk. Neked ingyen jut házhoz a csomagod.

A kiszállítás várható időpontját megtalálod az értesítési e-mailben.

Lehetőséged van utánvéttel, vagy előre utalással fizetni.

Köszönöm a bizalmat!

további részletek

mosoly garancia
Minden kiküldött csomagunkba teszünk egy meglepetést! Garantáltan mosolyogni fogsz.

Legjobb ár garancia
Azt garantálom Neked, hogy a termékeinket nálunk vásárolhatod meg a legjobb áron. Amennyiben máshol a saját termékeinket kedvezőbb áron találod, és ezt hitelt érdemlően bizonyítod, a különbözetet megtérítjük neked.

gyermekbarát garancia
Azt garantálom neked, hogy a terméket kicsi gyermek is fogyaszthatja, akár 2 éves kortól. Nem okozhat gyermekednek fulladást, vagy egyéb nem kívánt egészségi következményt, akkor sem, ha nem a gyermek fogyasztására vásároltad a terméket.

Kérem, hogy amelyik terméknél nem szerepel ez a garancia, ott fokozottan ügyelj arra, hogy a termék kisgyermek elől elzárt helyen legyen. Ha a termék hatóanyag és beltartalma nem is árthat a gyermekednek, a kapszula, és egyéb darabok okozhatnak fulladást.

Ezért közös érdekünk, hogy ügyelj a termékek tárolására is.

Minőségi termék garancia
Prémium jelző szó használata, jelenleg relatív értelmezéssel bír a Magyar jognyelvben.

Azt garantálom neked, hogy kizárólag kifogástalan minőségű, prémium alapanyagokkal dolgozunk. Nemcsak GMO és radioktív sugárzás mentes, de élvezeti értékkel bíró ízt, és illatot is biztosítunk neked.

A csomagolás eltérően az átlagos étrend-kiegészítők gyakorlatától újrafelhasznált papírból, belül fóliázott, zárójeggyel ellátott magas minőségű doboz, amely a cég politikáját is magába foglalja: Nemcsak jónak kell lenni, jónak is kell látszani.

3X -os ellenőrzés garancia
Három különböző nézőpontból ellenőrizzük a termékeinket, összetétel gyártási technológia és hatékonyság szempontjából is.

Dr. Virág Márk általános orvos, dr. Lengyel Adrián gyógyszerész orvos, farmakológus Phd, és Virág Éva alga-, és vitaminszakértő, reflux tanácsadó vizsgáljuk át a termékeket, és ellenőrizzük a felsorolt kritériumokat.

Gluténmentes garancia
Valamennyi termékünk gluténmentes alapanyagokból, gluténmentes hordozó, és csomagoló kapszulával készül.

A csomagoló üzemben azonban, bár elkülönítve, de csomagolnak glutént tartalmazó termékeket, ezért a glutén beteg személyeknek minden esetben különleges odafigyeléssel ajánljuk a termékek fogyasztását.

A glutén érzékenység a tünetmentes, és a szélsőségesen allergiás reakciót produkáló betegségig terjedő fogalom, míg az előbbieknek csak diszkomfort érzetet okoz a glutén nagy dózisú jelenléte is, az utóbbiak életveszélyes reakciókat is produkálhatnak nyomokban megjelenő, és elfogyasztott glutén hatására is.

Ha gluténbeteg vagy minden garantált termékkel is tegyél egy próbát, mielőtt a rendszeres fogyasztása mellett döntesz.

Mi erre módot adunk, kérésedre levélben termékmintát küldünk

Laktózmentes garancia
Valamennyi termékünk laktóz mentes alapanyagokból, laktóz mentes hordozó, és csomagoló kapszulával készül.

A csomagoló üzemben azonban, bár elkülönítve, de csomagolnak laktózt tartalmazó termékeket, ezért a laktóz beteg személyeknek minden esetben különleges odafigyeléssel ajánljuk a termékek fogyasztását.

A laktóz érzékenység a tünetmentes, és a szélsőségesen allergiás reakciót produkáló betegségig terjedő fogalom, míg az előbbieknek csak diszkomfort érzetet okoz a laktóz nagy dózisú jelenléte is, az utóbbiak életveszélyes reakciókat is produkálhatnak nyomokban megjelenő, és elfogyasztott laktóz hatására is.

Ha laktózbeteg vagy, minden garantált termékkel is tegyél egy próbát, mielőtt a rendszeres fogyasztása mellett döntesz.

Mi erre módot adunk, kérésedre levélben termékmintát küldünk.

Íz garancia

Termékeink speciális mikro alga törzsekből készülnek. Garantáltan nem halízű, és halszagúak, mint az egyéb, nem a Swiss Made Technology Kft által gyártott termékek.

Fogyasztóink 98,7 %-a pirított tökmag ízt, és pirított tökmag illatot vél fölfedezni a Green Life Alga termékekben. Kellemes íze miatt a kisgyermekek körében is szívesen fogyasztott termékek.

Garanciát vállalok arra, hogy amikor kibontod a csomagolást, nem érzel pocsolya illatot, hanem kellemes pörkölt tökmag illat csapja meg az orrodat, a termék fogyasztásakor pedig azt szétrágva sem undorító erjedt hal-íz, hanem egy kellemesebb, élvezhető ízvilág fogad.

Amennyiben nem vagy elégedett a termék ’algaízével’, úgy visszatérítjük a termék árát.

Lsd: Pénzvisszafizetési szabályzat egyéb rendelkezéseit is ide kattintva