Oldal kiválasztása

Multivitamin: jól is lehet csinálni

Szerző: | Alga hatásai, Fogyókúra

Egy konkrét terméket vizsgálok meg közelebbről:  folyékony multivitamin ital, amely tényleg hasznos. Sőt kényelmes, sőt finom.                                                                                                                                                                                               Greenlife.hu Webshop

Érvek a folyékony multivitamin ital mellett.

Állítólag jobban felszívódik. 😉

Jobban felszívódik, mint a szilárd tablettában, vagy kapszulában összerakott táplálékkiegészítők.

Van erre ilyen-olyan magyarázat, ha akarod lenn olvasd el.

Ma már senki nem vonja kétségbe  a vitaminok fogyasztásának szükségességét. A vita (mert vitatkozni mindig, mindenen lehet) általában a bevitel módján és mértékén folyik.

folyekony-multivitamin-ital-a-kapszulak-helyett

Elméletileg az étkezéssel minden, a test számára szükséges anyagot biztosítani tudunk. Elméletileg.

Gyakorlatilag az egészségtudatos EMBER, marékszámra szedi a kapszulákat, tablettákat, ami, valljuk be, nem éppen kényelmes megoldás. Megakad a torkodon, néha visszajön a kellemetlen íz, nem beszélve róla, hogy biztosan nem egyszerre ürül ki az összes vitaminos doboz. Ezért aztán hol ez marad el, hol az, vagy egyszerűen elegünk lesz az egészből.

Kényelmes megoldás a folyékony multivitamin ital.

Válaszd hát a folyékony multivitamin ital okos lehetőségét,  mert ez egy összetett, harmonikus termék. 15 ml/gr. termékben már elfér ami kell, és kényelmesen egy korttyal megoldottad a napi vitamin adag kérdését.

Nem akad meg a torkodon, minden szükséges anyagról gondoskodsz ezzel, és narancslével, vízzel jó kis koktél készül belőle.

A folyékony multivitamin ital összetevői:  

13 vitamin, +12 ásványi anyag, +13 növényi kivonat, +Q10, +Spirulina kivonat, + 19 aminosav, + Lutein, +koffein, +aloe-vera. Úgy van összerakva hatóanyag paletta, hogy egymáshoz képest jó legyen az arány. Ezt nem tudod megtenni, ha magad, esetlegesen válogatod össze a táplálékkiegészítőket.

Kell ennél több?  Nem!                                  IRÁNY AZ ÁRUHÁZ

Egy korty! Vagy egy jó koktél! És szárnyalni fog a figyelmed!

Gyermekek is könnyedén használhatják. Egyetemistáknak agyturbónak is kiváló, nagyszerű figyelem fokozó, vizsgaidőszak alatt, vagy csak bulizós estéken meglepően hatékony plussz energia. Nem teszi tönkre a gyomrot, mint a sok kávé, és a hatóanyagok erősen támogatják a figyelem összpontosítást. ( Tanulnod KELL? IRÁNY AZ ÁRUHÁZ! )

Kisgyermekeknek megoldja a teljes vitamin, ásványi anyag, és nyomelem pótlást, gyümölcslében elrejtve megúszható a könyörgés, vagy a gyógyszerektől való írtózás fel sem merül. Tanévkezdéskor a kisiskolások támogatója!

  Idősebbeknek pedig immunrendszer erősítésre a legjobb megoldás, mert összetett, ésszerű, és végre nem újabb kapszulák az amúgy is sokféle gyógyszer mellett.  ( ha nincs gyógyszer, akkor pedig a legjobb, legegyszerűbb megoldás, hogy ne is legyen)

folyekony-multivitamin-ital

Most akciósan! Vedd meg már karácsonyra, akár ajándéknak!

A folyékony multivitamin ital költséghatékony megoldás, és hiánypótló a piacon. Cukormentes! Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják!

12870 Ft helyett 8470 Ft! Ha kettőt veszel,  sőt: ingyen szállítjuk.

Íz-garanciát és mosoly-garanciát kapsz! De még pénz visszafizetési garanciát is!

SWISS MADE TECHNOLOGY termék: tudod mit jelent ez?
Swiss Made minőség, Swiss Made garancia, Swiss Made technologia. Swiss Made Összetétel: Nézd csak: 

Megamulti-hatoanyag-folyekony-multivitamin

Végezz egy számítást! Add össze a kapszulák árát, amit külön, külön költenél. Játéknak nem rossz.

vásárlás, információ itt: www.imune.bio , 0036-30-8464255

Rendeld meg most! 

Ja, igen, és oszd meg, kérem a facebookon. Ez az ismeret fontos lehet az ismerőseidnek is. (na jó, nekünk is, de hidd el jót ajánlok!)

Köszönöm a bizalmat! 🙂

Jó egészséget! Pontos ismereteket!            Greenlife.hu Webshop                                 

Folytatom: 🙂

Virág Éva

alga-,és vitaminszakértő

reflux tanácsadó

***szinergia: amikor a részek együtt többet teljesítenek, mint a a részek összege, többlet hozamot, vagy többlet eredményt adva

folyékony vitamin ital felszívódása:

Az egész család számára készült változata, ami kiváltja a többi multivitamin készítményt a háztartásban, és megoldást nyújthat a több tablettát tartalmazó vitamin csomagokra is.

A napi adag gondoskodik a C-E-B6-B12-D vitamin készleteinek feltöltéséről.

Pótolja az immunrendszer számára fontos biológiailag aktív tápanyagokat.

Nem tartalmaz rozs, árpa, búza származékot, ezért gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

A tabletták fel sem oldódnak néha, mire elérik a vékonybél azon szakaszát, ahol a felszívódás megtörténik, vagyis a vitamin nem jut el a sejtekhez. Vagy ha fel is oldódnak, lehet, hogy nem értintkeznek elegendő ideig a vékonybél falával, ami szintén megakadályozza a teljes felszívódást. Felmerülhet ezen kívül az is, hogy egyfajta “rivalizálás” alakul ki a felszívó területeken a felszívódás mechanizmusának köszönhetően. Vas tabletta szedése például cink elégtelenséget okozhat, hisz azok a területek, ahol a vas felszívódása történik, nem képesek egy időben a cinket is fogadni.

A fenti felszívódási problémákon túl a legnagyobb problémát a kötőanyagok jelentik, melyek segítségével az összetevők tabletta, vagy kapszula formát öltenek. Mindezeken kívül a tabletták is okozhatnak egyfajta jojó-effektust, mely akkor jelentkezik, ha a tablettából felszívódott mennyiség több, mint amit a sejtek fel tudnak használni. Ilyenkor több van a szervezetben, mint amire szüksége van. Mivel azonban tárolni nem tudja, hamarosan kiürül. Mire a sejtek készen állnak újabb tápanyagok felvételére, azok már nincsenek ott, vagyis a szervezet igénye nem teljesül, hiába fogyasztott megfelelő mennyiséget. Ezekre a problémákra megoldás a folyékony vitamin készítmény. Amolyan minden egyben, hatékonyan.

A termék a legtisztább tápanyagokat, a sejteket védő antioxidánsokat és olyan ásványi anyagokat tartalmaz, melyekre szervezetének nap mint nap szüksége van. A tápanyagok e kombinációja segíti az öregedés jeleinek késleltetését és az energiaszint emelését.

A fentiek nem minősülnek diagnózisnak, és nem ajánlott döntéseket hozni a személyes kezelőorvos jóváhagyása nélkül. 

*vitaminok : wikipédia- néha kétes értékű, de általános iránymutatásnak jó forrás.

További “vitamin” érdekességek, vicces, vagy inkább megtévesztő elnevezések:

Forrás: Sosem volt vitaminok
B4-vitamin: korábban az arginin és glicin, valamint a riboflavin (B2-vitamin) és piridoxin (B6-vitamin) keverékét nevezték B4-vitaminnak. Az arginin és vitamin: dimetil-glicin (DMG), a glicin aminosav származéka, amelyet az emberi szervezet is képes előállítani.

B17-vitamin: a több növényben megtalálható amigdalin “álneve”; daganatellenes hatással reklámozzák, valójában azonban nem képes szelektíven elpusztítani a rákos sejteket. Megfelelően nagy dózisban halált is okozhat, mivel a szervezetben hidrogén-cianid keletkezik belőle.(barackmag?)

B22-vitamin: az Aloe vera növény kivonatát nevezték így – feltételezhetően jól megfontolt marketingokokból…

B37-vitamin: állítólag Szabó Gyuri bácsi beszél róla előadásain, mint a parlagfű “vitaminjáról”; természetesen nem létező anyagról van szó.

P2-vitamin: állítólag Szabó Gyuri bácsi szerint ez a parlagfű egyik hatóanyaga; fiktív vegyület.

V-vitamin: baktériumok növekedését fokozó, azonosítatlan anyag; az ember számára nem esszenciális. Az angol szlengben a Viagra és a vodka “beceneve”.
X-vitamin: az ecstasy (metiléndioxi-metamfetamin) nevű drog fedőneve az angol szlengben.

Folyékony multivitamin ital, csak valódi hatóanyaggal!

Forrás: https://kodpiszkalo.blog.hu/2013/02/06/vitaminok_mennyi_az_annyi_rda_ul_noael_es_tsai

Köszönet dr. Balogh Ancsának az segítő kritikáért : Málnalevél Patika  ITT

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

5 meglepő tünet, ami savas refluxra utal.

Ha ezek közül 3-nál többet tapasztalsz, biztosra veheted, hogy nem a véletlen műve. Ez a közérthető videó segít megérteni az okokat és összekötni a szálakat.

savas reflux tünetei

[activecampaign form=7]

A témához kapcsolódó cikkek:

A bélflóra szerepe. Így állítsd helyre.

A bélflóra szerepe. Így állítsd helyre.

Az egészség egy egység. Rend a szervezetben. Ennek része a az emésztés. Mivel tápanyagot az emésztéssel viszünk a szervezetbe, a hasznos baktériumflóra szükséges. A bélflóra baktériumai segítik az egészség fenntartását. Így állítsd helyre a bélflórát!

Salvus víz kisokos. Gyomorégésre, refluxra?

Salvus víz kisokos. Gyomorégésre, refluxra?

A Salvus víz sokrétű felhasználása méltán teszi híressé a Bükkszéki sós forrást. A Salvus víz használata mégis felvet érdekes, és a rendszeres használóknak fontos kérdéseket. Elemezzük együtt! 

Mondhatnád, hogy a túlevés a gond. Mondhatnád, hogy a haspuffadás utána. Azt is, hogy semmi gond az ünnepi lakomával, attól ünnep az ünnep. Pedig bizony, a kövérség, és a diabetes alapja is lehet. 

Így volt ez évezredekig...diabetes nélkül

...  korábban- vadászó gyűjtögető korunkban- a nagy lakoma volt az ünnep, azaz amikor nagyvadat ejtett a közösség, azt megünnepelték, és elfogyasztottak mindent, amit csak bírtak, azért is, mert nem tudták tartósítani.Mi, az EMBER, degeszre ettük magunkat. 
Ahogy társadalmilag fejlődött az ember, tartalékolni tudott, az ünnep természeti jelenségekhez kötődött, azt felszabadultan, dínomdánommal tették emlékezetessé azt.

Ahogy a mai gazdagságot, és technikai fejlettséget elértük -mi az emberiség-, minden nap ünneppé vált.

Már ami a fogyasztást, a lakomát illeti. Itt tartunk. Nap, mint nap eszem-iszom van. Aztán nap, mint nap betegség: kövérség, diabetes, szív és érrendszeri problémák.... nem sorolom.

Nem élünk meg ínséget az ünnepek közötti időszakokban.

Boldogra ettük magunkat, most betegre esszük magunkat! Összekapcsolódik a jó érzéssel, boldogsághormont termel a testben a finom étel. Ez axióma. Azaz megdönthetetlen tény. Alapadat.

Vannak ételek, amelyek gyorsan kiváltják a boldogságérzést, és mások lassabban, de a boldogsághormon-löket, mindenképpen megjön.
Nos, ettől tudunk evésfüggővé válni, egyfajta drog-löket ez.

Minél gyorsabb a hatás, annál jobban érezzük magunkat, így be is zárul a kör.

Ha tehetjük, mindannyian eltoljuk az étkezéseinket a gyorsabb boldogság-hatást biztosító ételek felé.

Helyben vagyunk: édességek, csokoládé, cukrok, finomított szénhidrátok minden ételben. Szinte azonnal felszívódó étel-összetevők, amelyek boldoggá, függővé, és beteggé tesznek.

Ezért válik járvánnyá a civilizációs betegségek csoportja. (tudod: a cukorbetegség, a diabetes, a gyomorégés, a reflux, haspuffadás, az elhízás…..)

Nem Te tehetsz róla, de a boszorkánykörön belül vagy.

diabetes-nem-boszorkanysag

Az evolúciós fejlődés a boldogságérzet vágya felé kerget, a fogyasztói társadalom ennek kiszolgálásával hajszolja a profitot.

Jövök mindig az összeseküvés elmélettel, de ne úgy képzeld, hogy néhány gonosz találkozik valahol, összeül, és megbeszélik, hogyan legyen nekünk rossz.(és persze nekik jó) Nem, nem, összeülniük sem kell, a tőke természete a lefele húzó spirál, kiszolgál ja a lustaságot, az édességvágyat, a kényelmet, aztán jó kis profitért kiszolgálja , hogy mégiscsak életben akarsz maradni, és mindenek ellenére még egészségesen. Kapsz gyógyszert, vagy legalább ígéretet, hogy csináld csak , amit eddig, majd ez, vagy az megvéd, és nem lesz semmi baj. 

Pedig lesz. 

Nem, nem egy ünnepi lakomától. De évi 365 lakomától már igen. 

Nem a Te hibád! De a Te életed. A Te egészséged.

Ünnepélyes gyomorégés. Lakodalmas betegség minden nap? Na de tényleg? Éppen ünnepek alkalmával beszéljünk erről?
Az ünnep, mégiscsak ünnep! Igen.

Az ünnep attól ünnep, hogy nem mindennapos. Talán attól is, ha ünneplőbe öltözteted a szívedet. ( aztán jól megtömöd a gyomrodat 🙁 )

Azonban, ha el akarod kerülni a gyomorégést, a haspuffadást, a diabetes megriaszt, és nem akarsz cukorbeteg lenni, figyelj a mennyiségre.

Ha szokásoddá válik a falatkázás, a mértéktartás, akkor elkerülhető a meghízás, megelőzhető a diabetes, és a reflux sem fog kínozni. ( igen, tudom, ezek közhelyes mondatok, de annyira igaz, hogy mégiscsak gondold végig)

A finomított ételek csapdája oda vezet, hogy az evés öröméért eszünk, és nem azért, hogy éljünk.

Minden benne van, amiért korábban küzdeni kellett: cukor, só, zsír, ez együtt maga a kéj, és ebből kifolyólag, maga az ördög. Mert alig lehet ellenállni.

Az ördög a részletekben van. 

adag_mennyiseg

Ebből a nézőpontból ritkán nézünk rá a mai gasztronómiai kultúrára, pedig a cukor, só, zsír hármas jellemző az utcakajákra, és a rafinált kulináris költeményekre is.

Arra biztatlak, hogy egyél finomat, és egyél keveset.

Ezzel azt is mondom, hogy kerüld az utcakaját – erre nem tudok jobb szót, ami kifejezi kissé a rosszallásomat is-, mert egyre művibb, rafináltabb, és egyre nagyobb adagokat adnak, és azt is mondom, hogy kövesd a jóból keveset gyakorlatát.

Csakis tudatos elhatározással lehet ezt csinálni, a dolog természetéből következik, hogy a tudatalattid ellened dolgozik. A tudatalattidat pedig megdolgozzák a reklámok, olyan vágyakat keltenek, amikre nincs is szükséged, majd újabb vágyakat, amik magadtól eszedbe sem jutnának. 

Hogyan dolgozz a furfangos tudatalattid ellen, avagy hogyan állítsd az egészséged mellé?

Cselezd ki, elégítsd ki, hallgattasd el!

5 apró trükk: (és még egy módszer ITT

  1. Ne ülj le éhesen az asztalhoz. Igyál étkezés előtt egy forró teát. ( a víz nem jó, mert nagyon gyorsan kiürül, és aztán kifejezetten éhségérzetet kelt)
  2. Igyál egy kollagén koktélt. *A test sok funkcióját támogatja, és kissé megduzzad a gyomorban, lassan emésztődik, hosszan nem leszel éhes, tiszta fehérje, kiegyensúlyozza a vércukor-inzulin ingadozást)  
  3. Ha merítesz az ételből, a mérték legyen az öklöd. Ez általában egy merőkanálnyi. ( ITT a módszer) 
  4. Ne egyél több fogást. Csak egyet egyszerre. Majd 3 óra múlva egy következő fogást.
  5. És újabb három óra múlva a desszertet.

Így nem leszel csalódott, hogy megvonsz magadtól valamilyen finomságot, mert mindent szabad. Csak mértékkel.

A mérték a tested mércéje: az öklöd, a markod, a tenyered, a kezed.

Eleinte kevésnek fog tűnni, mert a szemed sokkal nagyobb adagokhoz szokott.

Ha mindezt megtámogatod lassan felszívódó szuperélelmiszerrel, például étkezések között rágcsált Alga Tablettával, egy egy pohár kollagénnel, biztosan kicselezheted a tudatalattid ördögét.

Tudj meg többet a szuperélelmiszerekről (bővebben ITT ) amelyek nemcsak az étel mennyiségét segítenek csökkenteni, hanem egyéb pozitív mellékhatással is szolgálják a testedet.

Megszüntetik a funkcionális éhezést, kiegyensúlyozzák a biokémiai folyamatokat, és rendbe teszik az emésztésedet.

funkcionalis-ehezes-dibetes

A funkcionális éhezés az, amikor nem a kalória kevés, hanem hiányzik 'valami'. Az EMBER tízezer évekig csak evéssel, vagy ivással tudta pótolni a szervezete számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, micro mennyiségű 'valamik' ,amelyek hiányában betegek lettek-volna. Úgy jelez a test, hogy éhes, éhes, éhes. 

Ma is így jelentkezik a 'valami' hiánya. Éhesség formájában. Bár ma vért vesznek, és próbálják megállapítani mi is hiányzik, olyan összetett a testünk rendszere, hogy azt vagy sikerül megtalálni, vagy nem. Legjobb nagyon összetett élelmiszert fogyasztani ( jó sok értékes szuperélelmiszer alkalmas erre ITT egy ), vagy egy nagyon jól összeállított multivitamint. (erről bővebben ITT) 

Most ezt utálni fogod: az ünnep nem a zabálásról szól. A családról, akivel olyan ritkán találkozol, a lelki emelkedettségről, a segítésről, az örömről. ( és persze azért a háziasszonyoknak a jó sok munkáról)

Találj örömteli elfoglaltságot: sétálj a parkban, hallgass zenét, figyeld a madarakat az ablakodból, a jégcsapok hízását az ereszről. Lazíts, lassíts. 

Nézd a játszótéren játszó boldog gyerekeket! És mosolyogj!

boldogsag-diabetes-nelkul

Ezzel kényelmesen elkerülheted a reflux, a haspuffadás, a diabetes, a cukorbetegség, és számos más civilizációs probléma kialakulását.

Hát ennyire egyszerű! ( persze tudom, hogy nem, de ha ma nem kezded el, holnap sem fogod!) 

Dönts magad, most már másképp nézed a tényeket!                                          Greenlife webáruház 

MI DOLGOZUNK AZ ÜNNEPEK KÖZÖTT IS! A segítség elérhető!

Folytatom: 🙂

Virág Éva

Alga és vitaminszakértő

Reflux tanácsadó

 

https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_2-es_tipusu_diabetesz_lowcarbra_gyogyul_kezelesre_romlik.htm

*a kollagénről bővebben: 

https://tenyek-tevhitek.hu/a_kollagenek_jot_tesznek_a_bornek_az_izmoknak_es_az_emesztorendszernek.htm

 

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

Figyelmeztetetés:
A termék hatásai egyénileg változhatnak, a gyártó nem garantálja mindenkinél az egyforma hatásmechanizmust. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
Figyelem: Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.