Oldal kiválasztása

Elhízás járvány. Mi az oka valójában?

Szerző: | Alga hatásai, Cukorbetegség, Fogyókúra

Elhízás járvány.  Mi az igazság, ami a rejtély mögött megbújik. Rejtély-e, vagy csak félrevezetés. Vagy itt is van egy összeesküvés elmélet?                                                                                                                                                                                                Greenlife.hu Webshop

Elhízás járvány = betegség?

Borzalmas állapotban van a gazdag nyugat, Amerika pedig kicsit borzalmasabban. Mármint egészségileg.

Nem mondok újat, a televíziós adások teli vannak reality műsorokkal ( Élet 250 kg felett (jézusmária!!!), A nagy fogyás….stb), ahol elrettentő példaként követhető a képernyőn keresztül a rettenetes kövérek kálváriája.

És persze elég körül nézni, soha nem látott tömegben járnak-kelnek körülöttünk a túlsúlyt cipelők.

Az a célom, hogy Te ne légy az elhízás járvány áldozata.

elhizas-jarvany-cukor

Ehhez persze kell némi tudatosság, és kell egy felismerés, mert a tények ismerete nélkül nem kerülhető el a csapda. Az elhízás járvány szedi áldozatait!

Mi a valódi ok?

Az elhízás járvány gordiuszi csomója.

#1. Kényelmesen élünk: az EMBER nem napi 24 óra ülő életmódra lett kitalálva

#2. Nincsenek inséges időszakok, böjtök az életünkben.

#3. Félrevezettek bennünket az egészséges ételekkel kapcsolatban.

Nem magyarázom az első két okot, nézz magadba, és döntsd el mennyire van igazam. Mennyit ülsz a számítógép előtt? Mennyit közlekedsz autóval, mennyit gyalog? És jelent-e valamit a BÖJT , vagy csak egy vallásos időegység, vagy már az az sem.

Beszéljünk a félrevezetésről. Összeesküvés elmélet az elhízás járvány mögött? Akááár!

Figyelj csak!

Az elmúlt évtizedek egyik legelképesztőbb tudományos eredménye, hogy a zsír nem is annyira ártalmas, mint eddig hangoztatták, és mint amennyire ezért, mi gondoljuk. (‘Eltekintve, öööö, tudják, a “komoly szívbetegséget okozó” hatásaitól.’ Idézet Szendi Gábortól és ez egy csúfolódás, szarkazmus!) Persze ez nem tudományos eredmény, hanem az újra felfedezett igazság!

Valójában, ha a gazdag nyugat, ide értve a gazdag Amerikát is,  egyre növekvő körméretének, és extrém túlsúlyának tényleges okát keressük, akkor a szénhidrátokat kell okolnunk – más néven a kenyeret és a tésztát, krumplit- vagyis azokat az élelmiszereket, amelyeket a hivatalos ajánlások az egészséges táplálkozás alappilléreként népszerűsítenek. A hivatalosan ajánlott ételpiramis alapját képezik.

Éééés  növekszik a teljes vegetarianizmusra felszólító ajánlások száma! (erről ITT egy leleplező)

(Összeesküvés: hááát, az állati eredetű élelmiszerek fogyasztása drasztikusan csökkentendő az ajánlások mentén, egyesek szerint a 7,5- 9  milliárd ember élelmezése csak így oldható meg. A hisztérikus állatvédelem is errefelé mutat, ma holnap tilos lesz a disznóvágás, és erkölcstelen a húsfogyasztás. Szegény állatok!!!)**

elhizas-jarvany-ellen-hus

Az a visszás hogy ebben az ajánlási rendszerben az alacsony szénhidráttartalmú ételek népszerűsítése valószínűleg csak egy újabb hóbortnak tűnhet.  Az Atkins-diéta*** őrület jött és ment, tehát megéri felidézni annak a tudományos levezetését, hogy a szénhidrátok miképpen hizlalnak.  Az elhízás járvány , látható, ezzel, így elkerülhetetlen! Lássuk az infografikát!***

Az első rajzos információ olyan alapvető táplálkozástudományi tényeket ábrázol, amit fogadjunk, hogy eddig nem ismertetek a maga mélységében. Konkrétan az események arról a hosszú láncolatáról van szó, amely elhízáshoz vezet:

Némi magyarázat: low-fat étrend = csökkentett zsírtartalmú étrend, ez az ajánlott évtizedek óta  (angol elnevezés alapján)

low-carb étrend= csökkentett szénhidrát tartalmú étrend  (angol elnevezés alapján)

A legnagyobb bűnös a szénhidrát. De a szénhidrátok visszafogása tényleg vékonyabbá tesz? Megelőzhető, vagy visszafordítható lenne az elhízás járvány?

Igen: Még a hagyományos kalória csökkentett étrendekhez képest is, az alacsony szénhidráttartalmú táplálkozás, mint pl. az Atkins diéta, sokkal jobban fogyaszt, miközben ugyanannyi kalóriát tartalmaz. 

A nagy előnye a csökkentett szénhidrát tartalmú diétáknak, hogy betartható, mert nem éhezik mellette az ember. És nem okoz infarktust a zsíros ételek fogyasztása? Nem ám! Ellenben a sok szénhidrát igen! ( lásd a lelki szemeid előtt az afrikai szegény országok asszonyait: a gyermek csontsovány, az asszony kövér, nagydarab, zsíros: itt a magyarázat, ott is dúl az elhízás járvány: szinte csak finomított szénhidrátot kapnak az élelmiszersegélyben) 

A zsír csökkentése viszont nem eredményez fogyást. Sőt, miután az ember háromféle ízt imád, a sósat, az édeset, és a zsírosat, (igen legújabb kutatások a zsírt is íznek sorolják), ha valamelyiket csökkentjük, vagy nem tudjuk elérni, kompenzáljuk a másikkal. Mi történik az általános étrendi ajánlásokban? Csökkentsd a sót, és vond meg a zsírt! Mit fogsz tenni önkéntelenül: cukrozol, mert ma már elérhető a finomított cukor! Az ősembernek nem volt az! Hiába akart kompenzálni, jutott, ami jutott, és az legkevésbé a cukor, vagy az édes volt. Erről bővebben ITT.

Ide kívánkozik még egy tudnivaló: az ember zsír hiányában beteg lesz.

Erre a legjellemzőbb példa az u.n. nyúléhezés. A száraz nyúlhús nem tudja pótolni a megfelelő mennyiségű zsírt, és ahol ez növényi zsírok formájában sem elérhető- pl.avokádó, dió, mák, mandula…..tökmag-, ott komoly betegség, akár elhalálozás lehet ennek a vége. (amerikai indiánok jártak így a rezervátumokban, ahol a nagyvadakat, amelyek a zsíros húst adták kiirtották , mármint a fehér ember, és csak nyúlhússal tudtak táplálkozni a bezárt őslakosok. Innen az elnevezés, bővebben lent a cikk végén *****)

nyulehezes-elhizas-jarvany

És még egy tudnivaló a zsírról: egészen az utóbbi néhány évtizedig jobbára állatok zsírját tudta használni az ember, a disznóét, a bálnáét, a hízlalt libáét, növényi zsír csak a magokban, vagy néhány vidéken az oliva bogyóban volt elérhető. Ma a nagyüzemi repce, napraforgó, földimogyoró termesztés ezt megváltoztatta. Ehhez azonban igen fejlett mezőgazdaság kell.

De mi a probléma a szénhidrátokkal? Röviden az, hogy megbolondítják az inzulinszintet, az egész inzulin rendszert összezavarják, amitől viszont a sejtjeink több zsírt vesznek fel, beindul a megbetegítő elzsírosodás.

Az elhízás járvány alapja az inzulinkör folyamatos ingerlése nagy mennyiségű finomított szénhidráttal. 

Muszáj ehhez némi magyarázatot fűznöm:

#1. A szénhidrát azonnali inzulin választ vált ki, nem a kalória mennyisége, hanem a szénhidrát mennyisége határozza meg a szükséges, és termelődő inzulint!

#2. A zsír kalóriadús, de nem vált ki gyors inzulin választ, lassan emésztődik, hosszan ad energiát!

#3. A szénhidrát ( a finomított szénhidrát) gyors, és hatalmas inzulinlöketet nyomat a vérbe, ahol az inzulin azonnal a sejtekbe tereli az energiát- ez a dolga!!!!, csökkenti a vércukor szintet-, és a kiürült vércukor egy visszacsatolással jelez az agynak: ÉHES VAGYOK! Ha újabb szénhidrátot eszel, akkor csak a raktározásra hajtasz! Nincs ideje a testednek elhasználni a bevitt energiát, éhesnek érzed magad.

#4. A zsíros étel jó hosszan ad energiát, üldögél a gyomrodban, lassan ellát energiával, és felhasználódik. ( persze jó sok kenyérrel fogyasztva minden raktározódik, de ennek a kenyér= finomított szénhidrát az oka, a zsírdús étel csak magában, támogatja a fogyást. Kenyérrel (rizzsel, krumplival, tésztával) a hízást segíti elő)

#5. Inzulinos cukorbetegek figyelem: a fentiek alapján szinte az orvos kényszerít egy inzulin-szénhidrát örök körforgásba, aminek biztos következménye a zsíros hízás. (csakis egy low-carb diéta a kiút, a dietetikus által ajánlott 160 gr-os szénhidrát diéta nem fog segíteni. Erről ITT. DE FIGYELEM! Csakis orvosi ellenőrzés mellett vágj bele, mert majdnem biztos, hogy low-carb diéta mellett csökkenteni kell a napi inzulin adagot!)

Mit tehetsz az elhízás járvány ellen? Védd ki!

#1. ellenőrizd a napi szénhidrát fogyasztásodat (vidd 90 gr alá!)  (erről még ITT

#2. térj át low-carb diétára ( regenor diéta, paleolit diéta, Atkins diéta, fittness diéta) ( ez ITT segít hogyan csináld) 

#3. légy türelmes, az első 2-3 hét nehéz lesz, mert a szénhidrát függőséget okoz. ( hidd el, benne vagy, le kell szokni róla!!!)

#4. tarts heti egy jutalomnapot!

#5. várj: meglepően sok egészség problémád fog varázsütésre megoldódni.

# +1. Szedj multvitamint (ez ITT jó, és kényelmes), vagy szuperélelmiszert (ez ITT jó, és hasznos ): mindegyik segít a funkcionális éhezés leküzdésében!

Hajrá! Az elhízás járvány simán kivédhető! csak tudatosan nézz szembe vele.

Folytatom. 🙂

Virág Éva

alga és vitaminszakértő

reflux tanácsadó

 

 

**Elkötelezett természetvédő vagyok, az értelmetlen állatkínzás felháborít.(vajon a facebook miért nem cenzúrázza? Borzalmas felvételeket látni.) Elítélem az óceánok ipari lehalászását, a cápák pusztítását, és nem sorolom, igen sok mindent. De az Ember mindenevő, halászó, vadászó. Emlékeztek még? Gumós zápfogú.(Csakhogy egyetlen bizonyítékot felsorakoztassak az előzőek igazolása mentén)

***Atkins -diéta: drasztikus szénhidrát megvonásra alapozó étrend, szélsőségesen az állati zsírokat, és fehérjéket helyezi az étkezés középpontjába. ( egyfajta low-carb étrend, azaz erősen csökkentett szénhidrát tartalmú ajánlás. Kifejezetten hatékony fogyasztó (testsúly csökkentő), nagyszerű diabetesz gyilkos, hibája, hogy kevés zöldséggel számol, így bizonyos vitaminhiányok léphetnek föl)

Ha érdekes, Olvasd a többi magyarázatot is. 🙂

****infogarfika:* A fent látható infografikát a Column Five (egy tekintélyes, infografikus ábrázolásokat készítő cég) készítette a Massive Health (egy egészséges táplálkozással foglalkozó weboldal) számára, Gary Taubes közismert tudományos szakíró Why We Get Fat (Mitől hízunk el?) című könyve alapján.

*****nyúl éhezésnek nevezték azt az állapotot, amikor a rezervátumba zárt észak amerikai indiánok nem tudtak nagyvadat ejteni ( pl.: bölényt), és a zsírszegény nyúlhús adta az étrendjük nagy részét.

A nyúl éhezés – amikor nem a nyúl éhezik!! ? – tünetei: A tünetek közé tartozik a hasmenés, fejfájás, fáradtság, alacsony vérnyomás és a pulzusszám, és a homályos látás, rossz közérzet és megállíthatatlan éhségérzet.  Ha bevisszük a megfelelő mennyiségű zsírt vagy a szénhidrátot adott időben, a tünetek maguktól megoldódnak 2-3 nap alatt.

“A világ különböző részein találtak olyan népcsoportokat, akik kizárólag  sovány húst fogyasztottak, s ez heti három alkalommal legalább hasmenést okozott náluk. Ha nem fogyasztanak megfelelő mennyiségű zsírt mellé, a hasmenés súlyossá válik, és halálhoz vezethet.  Van egy jól ismert terület, Kanada északi erdős részén, ahol számos ilyen halálesettel találkozhatunk.  Itt az indiánok néha nem találnak más élelmet, mint nyulakat.  A “nyúl éhezés,” így gyakori jellemző az Athapsc indiánok körében a Nagy-Medve-tó  észak-nyugati részén, ahol szinte csak sovány húst, nyúlhúst esznek. Ez az állat azonban olyan sovány húsú, hogy a betegség “elmérgesedik” és halál az eredménye, a csak sovány hús fogyasztásának. ”  forrás: (http://www.wisegeek.com/what-is-rabbit-starvation.htm)

forrás:

https://www.tenyek-tevhitek.hu/nem-a-szalonna-hanem-a-teszta-tesz-dagiva.htm?fbclid=IwAR1_3vQpaMi7nka4WU5o2igxORH2DJJ79hZzEJLsddK0ktVjEwLCu-OhpdM

Köszönet dr. Balogh Ancsának az segítő kritikáért : Málnalevél Patika  ITT

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

5 meglepő tünet, ami savas refluxra utal.

Ha ezek közül 3-nál többet tapasztalsz, biztosra veheted, hogy nem a véletlen műve. Ez a közérthető videó segít megérteni az okokat és összekötni a szálakat.

savas reflux tünetei

[activecampaign form=7]

A témához kapcsolódó cikkek:

A bélflóra szerepe. Így állítsd helyre.

A bélflóra szerepe. Így állítsd helyre.

Az egészség egy egység. Rend a szervezetben. Ennek része a az emésztés. Mivel tápanyagot az emésztéssel viszünk a szervezetbe, a hasznos baktériumflóra szükséges. A bélflóra baktériumai segítik az egészség fenntartását. Így állítsd helyre a bélflórát!

Salvus víz kisokos. Gyomorégésre, refluxra?

Salvus víz kisokos. Gyomorégésre, refluxra?

A Salvus víz sokrétű felhasználása méltán teszi híressé a Bükkszéki sós forrást. A Salvus víz használata mégis felvet érdekes, és a rendszeres használóknak fontos kérdéseket. Elemezzük együtt! 

Mondhatnád, hogy a túlevés a gond. Mondhatnád, hogy a haspuffadás utána. Azt is, hogy semmi gond az ünnepi lakomával, attól ünnep az ünnep. Pedig bizony, a kövérség, és a diabetes alapja is lehet. 

Így volt ez évezredekig...diabetes nélkül

...  korábban- vadászó gyűjtögető korunkban- a nagy lakoma volt az ünnep, azaz amikor nagyvadat ejtett a közösség, azt megünnepelték, és elfogyasztottak mindent, amit csak bírtak, azért is, mert nem tudták tartósítani.Mi, az EMBER, degeszre ettük magunkat. 
Ahogy társadalmilag fejlődött az ember, tartalékolni tudott, az ünnep természeti jelenségekhez kötődött, azt felszabadultan, dínomdánommal tették emlékezetessé azt.

Ahogy a mai gazdagságot, és technikai fejlettséget elértük -mi az emberiség-, minden nap ünneppé vált.

Már ami a fogyasztást, a lakomát illeti. Itt tartunk. Nap, mint nap eszem-iszom van. Aztán nap, mint nap betegség: kövérség, diabetes, szív és érrendszeri problémák.... nem sorolom.

Nem élünk meg ínséget az ünnepek közötti időszakokban.

Boldogra ettük magunkat, most betegre esszük magunkat! Összekapcsolódik a jó érzéssel, boldogsághormont termel a testben a finom étel. Ez axióma. Azaz megdönthetetlen tény. Alapadat.

Vannak ételek, amelyek gyorsan kiváltják a boldogságérzést, és mások lassabban, de a boldogsághormon-löket, mindenképpen megjön.
Nos, ettől tudunk evésfüggővé válni, egyfajta drog-löket ez.

Minél gyorsabb a hatás, annál jobban érezzük magunkat, így be is zárul a kör.

Ha tehetjük, mindannyian eltoljuk az étkezéseinket a gyorsabb boldogság-hatást biztosító ételek felé.

Helyben vagyunk: édességek, csokoládé, cukrok, finomított szénhidrátok minden ételben. Szinte azonnal felszívódó étel-összetevők, amelyek boldoggá, függővé, és beteggé tesznek.

Ezért válik járvánnyá a civilizációs betegségek csoportja. (tudod: a cukorbetegség, a diabetes, a gyomorégés, a reflux, haspuffadás, az elhízás…..)

Nem Te tehetsz róla, de a boszorkánykörön belül vagy.

diabetes-nem-boszorkanysag

Az evolúciós fejlődés a boldogságérzet vágya felé kerget, a fogyasztói társadalom ennek kiszolgálásával hajszolja a profitot.

Jövök mindig az összeseküvés elmélettel, de ne úgy képzeld, hogy néhány gonosz találkozik valahol, összeül, és megbeszélik, hogyan legyen nekünk rossz.(és persze nekik jó) Nem, nem, összeülniük sem kell, a tőke természete a lefele húzó spirál, kiszolgál ja a lustaságot, az édességvágyat, a kényelmet, aztán jó kis profitért kiszolgálja , hogy mégiscsak életben akarsz maradni, és mindenek ellenére még egészségesen. Kapsz gyógyszert, vagy legalább ígéretet, hogy csináld csak , amit eddig, majd ez, vagy az megvéd, és nem lesz semmi baj. 

Pedig lesz. 

Nem, nem egy ünnepi lakomától. De évi 365 lakomától már igen. 

Nem a Te hibád! De a Te életed. A Te egészséged.

Ünnepélyes gyomorégés. Lakodalmas betegség minden nap? Na de tényleg? Éppen ünnepek alkalmával beszéljünk erről?
Az ünnep, mégiscsak ünnep! Igen.

Az ünnep attól ünnep, hogy nem mindennapos. Talán attól is, ha ünneplőbe öltözteted a szívedet. ( aztán jól megtömöd a gyomrodat 🙁 )

Azonban, ha el akarod kerülni a gyomorégést, a haspuffadást, a diabetes megriaszt, és nem akarsz cukorbeteg lenni, figyelj a mennyiségre.

Ha szokásoddá válik a falatkázás, a mértéktartás, akkor elkerülhető a meghízás, megelőzhető a diabetes, és a reflux sem fog kínozni. ( igen, tudom, ezek közhelyes mondatok, de annyira igaz, hogy mégiscsak gondold végig)

A finomított ételek csapdája oda vezet, hogy az evés öröméért eszünk, és nem azért, hogy éljünk.

Minden benne van, amiért korábban küzdeni kellett: cukor, só, zsír, ez együtt maga a kéj, és ebből kifolyólag, maga az ördög. Mert alig lehet ellenállni.

Az ördög a részletekben van. 

adag_mennyiseg

Ebből a nézőpontból ritkán nézünk rá a mai gasztronómiai kultúrára, pedig a cukor, só, zsír hármas jellemző az utcakajákra, és a rafinált kulináris költeményekre is.

Arra biztatlak, hogy egyél finomat, és egyél keveset.

Ezzel azt is mondom, hogy kerüld az utcakaját – erre nem tudok jobb szót, ami kifejezi kissé a rosszallásomat is-, mert egyre művibb, rafináltabb, és egyre nagyobb adagokat adnak, és azt is mondom, hogy kövesd a jóból keveset gyakorlatát.

Csakis tudatos elhatározással lehet ezt csinálni, a dolog természetéből következik, hogy a tudatalattid ellened dolgozik. A tudatalattidat pedig megdolgozzák a reklámok, olyan vágyakat keltenek, amikre nincs is szükséged, majd újabb vágyakat, amik magadtól eszedbe sem jutnának. 

Hogyan dolgozz a furfangos tudatalattid ellen, avagy hogyan állítsd az egészséged mellé?

Cselezd ki, elégítsd ki, hallgattasd el!

5 apró trükk: (és még egy módszer ITT

  1. Ne ülj le éhesen az asztalhoz. Igyál étkezés előtt egy forró teát. ( a víz nem jó, mert nagyon gyorsan kiürül, és aztán kifejezetten éhségérzetet kelt)
  2. Igyál egy kollagén koktélt. *A test sok funkcióját támogatja, és kissé megduzzad a gyomorban, lassan emésztődik, hosszan nem leszel éhes, tiszta fehérje, kiegyensúlyozza a vércukor-inzulin ingadozást)  
  3. Ha merítesz az ételből, a mérték legyen az öklöd. Ez általában egy merőkanálnyi. ( ITT a módszer) 
  4. Ne egyél több fogást. Csak egyet egyszerre. Majd 3 óra múlva egy következő fogást.
  5. És újabb három óra múlva a desszertet.

Így nem leszel csalódott, hogy megvonsz magadtól valamilyen finomságot, mert mindent szabad. Csak mértékkel.

A mérték a tested mércéje: az öklöd, a markod, a tenyered, a kezed.

Eleinte kevésnek fog tűnni, mert a szemed sokkal nagyobb adagokhoz szokott.

Ha mindezt megtámogatod lassan felszívódó szuperélelmiszerrel, például étkezések között rágcsált Alga Tablettával, egy egy pohár kollagénnel, biztosan kicselezheted a tudatalattid ördögét.

Tudj meg többet a szuperélelmiszerekről (bővebben ITT ) amelyek nemcsak az étel mennyiségét segítenek csökkenteni, hanem egyéb pozitív mellékhatással is szolgálják a testedet.

Megszüntetik a funkcionális éhezést, kiegyensúlyozzák a biokémiai folyamatokat, és rendbe teszik az emésztésedet.

funkcionalis-ehezes-dibetes

A funkcionális éhezés az, amikor nem a kalória kevés, hanem hiányzik 'valami'. Az EMBER tízezer évekig csak evéssel, vagy ivással tudta pótolni a szervezete számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, micro mennyiségű 'valamik' ,amelyek hiányában betegek lettek-volna. Úgy jelez a test, hogy éhes, éhes, éhes. 

Ma is így jelentkezik a 'valami' hiánya. Éhesség formájában. Bár ma vért vesznek, és próbálják megállapítani mi is hiányzik, olyan összetett a testünk rendszere, hogy azt vagy sikerül megtalálni, vagy nem. Legjobb nagyon összetett élelmiszert fogyasztani ( jó sok értékes szuperélelmiszer alkalmas erre ITT egy ), vagy egy nagyon jól összeállított multivitamint. (erről bővebben ITT) 

Most ezt utálni fogod: az ünnep nem a zabálásról szól. A családról, akivel olyan ritkán találkozol, a lelki emelkedettségről, a segítésről, az örömről. ( és persze azért a háziasszonyoknak a jó sok munkáról)

Találj örömteli elfoglaltságot: sétálj a parkban, hallgass zenét, figyeld a madarakat az ablakodból, a jégcsapok hízását az ereszről. Lazíts, lassíts. 

Nézd a játszótéren játszó boldog gyerekeket! És mosolyogj!

boldogsag-diabetes-nelkul

Ezzel kényelmesen elkerülheted a reflux, a haspuffadás, a diabetes, a cukorbetegség, és számos más civilizációs probléma kialakulását.

Hát ennyire egyszerű! ( persze tudom, hogy nem, de ha ma nem kezded el, holnap sem fogod!) 

Dönts magad, most már másképp nézed a tényeket!                                          Greenlife webáruház 

MI DOLGOZUNK AZ ÜNNEPEK KÖZÖTT IS! A segítség elérhető!

Folytatom: 🙂

Virág Éva

Alga és vitaminszakértő

Reflux tanácsadó

 

https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_2-es_tipusu_diabetesz_lowcarbra_gyogyul_kezelesre_romlik.htm

*a kollagénről bővebben: 

https://tenyek-tevhitek.hu/a_kollagenek_jot_tesznek_a_bornek_az_izmoknak_es_az_emesztorendszernek.htm

 

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

Figyelmeztetetés:
A termék hatásai egyénileg változhatnak, a gyártó nem garantálja mindenkinél az egyforma hatásmechanizmust. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
Figyelem: Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.