Oldal kiválasztása

Egészség őrzés egyszerűen.

Szerző: | Alga hatásai, Fogyókúra

Mire jó egy tápegész multivitamin? Egészség őrzésre. És fogyókúrára, És kiegyensúlyozott alvásra. És az életerő fokozására. Hát kell ennél több? Hát persze!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Greenlife.hu Webshop

Ne gyógyítsd a betegséget, hanem előzd meg!

Egészség őrzés, egyszerűen 5 lépésben.

A mai életforma mellett szinte mindenki szed valamilyen gyógyszert.

Talán szükségből, talán megszokásból. Természetessé vált, hogy kapkodjuk a fájdalomcsillapítókat, és kisebb meghűléskor a lázcsillapítót is.

Fiatalok, 25-30 évesen szedik az antidepresszánsok tömegét, és a cukorbetegség, a szívbetegség, a magas vérnyomás, reflux szinte minden családban előfordul.

Megszokjuk azt is, hogy gyógyszer kell, és kész.

Pedig gyógyszer nem kell. Csak igazán beteg esetben, más esetben többet árt, mit használ.

Elhitetik, hogy egy magas vérnyomásban szenvedő nem élhet vérnyomáscsökkentő nélkül, miközben a magas vérnyomás nem is egy betegség: sokkal inkább a test egy állapota. (általában a vese, és az érfalak állapota befolyásolja, azok gyógyszerezésével változtatnak a vérnyomás értékeken, miközben azok gyógyításával valószínűleg a magas vérnyomás, mint tünet, meg is szűnhetne)

Szóval a betegségeink mögé kellene néznünk, nem pedig kapkodni a patikaszereket, amelyek mellékhatása elég rémisztő is lehet.

egeszseg-betegseg

Az, hogy nem jó, nem EMBERI a mai életmódunk, nem újdonság. Nem tunyulásra, és nem irodai munkára lett megalkotva az emberi test.

Őrizd meg az egészséged!

Hogyan?

#1: mozogj

#2: szedj vitamint

#3: étkezz mértékletesen

#4: igyál gyógyteákat, vagy tiszta vizet.

#5: higgy magadban, és élvezd a változást.

Különben nem fog menni.

Áltathatlak csodaszerekkel, és csodamódszerekkel. Hazugság!

Áltathatlak csodagyógyszerrel. Hazugság.

És áltathatlak mindent elsöprő űrtechnológiával. Hazugság.

ember-egeszseg

Az EMBER, az ember.

Ami évezredekig működött, az most is fog, ami pedig újdonság, az valami részproblémát orvosolhat, de az EGÉSZet nem teszi helyre.

Az egészség, az egész-ség. (Ó, az a gyönyörű magyar nyelv!)

Az egészséged az EGÉSZségtől függ. Mindentől, amit teszel. Szóval kezd el. Amit megtehetsz, annyit változtass. Ne egyszerre, mert biztosan feladod, hiszen alapvetően a kényelem is a lételemünk.

Mit tehetsz, hogy még ne fájjon nagyon a változás?

#1: sétálj naponta 15 percet a lakhelyedtől el.

(és persze vissza is kell menned, de az már nem lesz külön erőfeszítés, csak elfele kell kibírnod azt a 15 percet. Egy lépés az egészség őrzés felé. Erről bővebben: ITT )

# 2: szedj multivitamint! *

Ezt biztosan meg tudod tenni. Azt javaslom, hogy válassz egy egyszerű megoldást, egy jó hatóanyag tartalmú összetett terméket. (pl: EZT , vagy EZT) Ha túlbonyolítod , akkor biztosan ezt is abbahagyod. (mindig máskor fogy el egyik-másik hatóanyag, túl sok kapszulát kell naponta bekapkodni, elég sokba kerül külön-külön megvenni a kapszulákat, a különböző cégek más-más alapanyaggal dolgoznak, némelyik hatástalan, vagy nem is szívódik föl az emberi szervezetben, némelyik szorulást okoz….. és még sorolhatnám) Még egy lépés az egészség őrzése felé.

#3: hagyd el a kenyérféléket, és a cukrot az étrendedből!

NNaaaa, ez eleinte furcsa lesz, de mégis, ezt a legegyszerűbb kivitelezni. Meglepően sokat spórolsz vele, és jelentősen csökken a napi kalóriabevitel. (ÍGY csináld)

Ezzel nem kell számolgatnod, nem kell méricskélned, mégis mértékletes leszel a fogyasztásban. (erről bővebben: ITT és ITT ) újabb lépés az egészséged megtartása felé, ugyanis bizonyított tény, hogy a csökkentett kalóriafogyasztás élethosszabbító, és egészség őrző.

#4. Igyál gyógyteákat.

Két legyet ütsz egy csapásra. Kiváltod a cukros üdítőket, és a megfelelő hatóanyagú gyógynövény az egészséged felé indít el. Mellékhatások nélkül, és bármilyen hihetetlen, lehet finoman is csinálni. És kiváltod az ásványvíz cipelést, teljesen szükségtelen. Csak egy jól felépített globális méretű reklám, amely elhiteti, hogy a palackos víz kell neked.

#5: élvezd a változást!

Ehhez csak az kell, hogy a pozitívumokat hangsúlyozd, és ne keseregj a nehézségeken.

#+1: Tarts a héten, mindig tarts egy jutalom napot!

Menj wellnessbe, vagy cukrászdába, vagy kirándulj, vagy olvass az ágyban fekve. Megérdemled.

Mit várhatsz ettől: Lassan, de biztosan javulni fog az egészséged. Jobb lesz az alvásod, Majdnem biztosan fogyni fogsz, és figyeld –ha szedsz gyógyszert- mert valószínű csökkentheted a dózist.

Hát nem megéri?

Az egészség fontos. Egy régi zsidó mondás szerint: csak egészség legyen, a többit megvesszük!

Miért forszírozom a multivitamin, vagy a szuprélelmiszer fogyasztását?

-Mert egészséges.

-Mert egyszerű.

-Mert ma már szükségszerű.

-Mert kikerülheted vele a gyógyszereket, és megelőzheted az időszakos betegségeket.

-Mert jobban jársz.

-És mert bizonyított. Mind a micro alga alapú szuperélelmiszer, Mind a multivitamin koktél. 

Bízz bennem!  Kezd el most! Kezd a multivitaminnal, kezd a test feltáplálásával. És a sétával. És a cukor elhagyásával, 😉

Aztán a gyógyteákkal! 😉  Szóval szépen sorban, mindegyiket vezesd be!

egeszseg-bolcsek-kove

Folytatom. 🙂

Virág Éva

alga-és vitaminszakértő

reflux tanácsadó

*multivitamin: általános szóhasználat szerint, az összetett hatóanyag tartalmú táplálék kiegészítőket értjük alatta, amelyek vitaminokat, ásványi anyagokat, és nyomelemeket is tartalmaznak.. A szó valódi értelmében a multivitamin ennél kevesebb, mégis ebben az értelemben forog közszájon. 

**szinergia: amikor a részek együtt többet teljesítenek, mint a a részek összege, többlet hozamot, vagy többlet eredményt adva

A fentiek nem minősülnek diagnózisnak, és nem ajánlott döntéseket hozni a személyes kezelőorvos jóváhagyása nélkül. 

*vitaminok : wikipédia- néha kétes értékű, de általános iránymutatásnak jó forrás.

Köszönet dr. Balogh Ancsának az segítő kritikáért : Málnalevél Patika  ITT

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

5 meglepő tünet, ami savas refluxra utal.

Ha ezek közül 3-nál többet tapasztalsz, biztosra veheted, hogy nem a véletlen műve. Ez a közérthető videó segít megérteni az okokat és összekötni a szálakat.

savas reflux tünetei

[activecampaign form=7]

A témához kapcsolódó cikkek:

A bélflóra szerepe. Így állítsd helyre.

A bélflóra szerepe. Így állítsd helyre.

Az egészség egy egység. Rend a szervezetben. Ennek része a az emésztés. Mivel tápanyagot az emésztéssel viszünk a szervezetbe, a hasznos baktériumflóra szükséges. A bélflóra baktériumai segítik az egészség fenntartását. Így állítsd helyre a bélflórát!

Salvus víz kisokos. Gyomorégésre, refluxra?

Salvus víz kisokos. Gyomorégésre, refluxra?

A Salvus víz sokrétű felhasználása méltán teszi híressé a Bükkszéki sós forrást. A Salvus víz használata mégis felvet érdekes, és a rendszeres használóknak fontos kérdéseket. Elemezzük együtt! 

Mondhatnád, hogy a túlevés a gond. Mondhatnád, hogy a haspuffadás utána. Azt is, hogy semmi gond az ünnepi lakomával, attól ünnep az ünnep. Pedig bizony, a kövérség, és a diabetes alapja is lehet. 

Így volt ez évezredekig...diabetes nélkül

...  korábban- vadászó gyűjtögető korunkban- a nagy lakoma volt az ünnep, azaz amikor nagyvadat ejtett a közösség, azt megünnepelték, és elfogyasztottak mindent, amit csak bírtak, azért is, mert nem tudták tartósítani.Mi, az EMBER, degeszre ettük magunkat. 
Ahogy társadalmilag fejlődött az ember, tartalékolni tudott, az ünnep természeti jelenségekhez kötődött, azt felszabadultan, dínomdánommal tették emlékezetessé azt.

Ahogy a mai gazdagságot, és technikai fejlettséget elértük -mi az emberiség-, minden nap ünneppé vált.

Már ami a fogyasztást, a lakomát illeti. Itt tartunk. Nap, mint nap eszem-iszom van. Aztán nap, mint nap betegség: kövérség, diabetes, szív és érrendszeri problémák.... nem sorolom.

Nem élünk meg ínséget az ünnepek közötti időszakokban.

Boldogra ettük magunkat, most betegre esszük magunkat! Összekapcsolódik a jó érzéssel, boldogsághormont termel a testben a finom étel. Ez axióma. Azaz megdönthetetlen tény. Alapadat.

Vannak ételek, amelyek gyorsan kiváltják a boldogságérzést, és mások lassabban, de a boldogsághormon-löket, mindenképpen megjön.
Nos, ettől tudunk evésfüggővé válni, egyfajta drog-löket ez.

Minél gyorsabb a hatás, annál jobban érezzük magunkat, így be is zárul a kör.

Ha tehetjük, mindannyian eltoljuk az étkezéseinket a gyorsabb boldogság-hatást biztosító ételek felé.

Helyben vagyunk: édességek, csokoládé, cukrok, finomított szénhidrátok minden ételben. Szinte azonnal felszívódó étel-összetevők, amelyek boldoggá, függővé, és beteggé tesznek.

Ezért válik járvánnyá a civilizációs betegségek csoportja. (tudod: a cukorbetegség, a diabetes, a gyomorégés, a reflux, haspuffadás, az elhízás…..)

Nem Te tehetsz róla, de a boszorkánykörön belül vagy.

diabetes-nem-boszorkanysag

Az evolúciós fejlődés a boldogságérzet vágya felé kerget, a fogyasztói társadalom ennek kiszolgálásával hajszolja a profitot.

Jövök mindig az összeseküvés elmélettel, de ne úgy képzeld, hogy néhány gonosz találkozik valahol, összeül, és megbeszélik, hogyan legyen nekünk rossz.(és persze nekik jó) Nem, nem, összeülniük sem kell, a tőke természete a lefele húzó spirál, kiszolgál ja a lustaságot, az édességvágyat, a kényelmet, aztán jó kis profitért kiszolgálja , hogy mégiscsak életben akarsz maradni, és mindenek ellenére még egészségesen. Kapsz gyógyszert, vagy legalább ígéretet, hogy csináld csak , amit eddig, majd ez, vagy az megvéd, és nem lesz semmi baj. 

Pedig lesz. 

Nem, nem egy ünnepi lakomától. De évi 365 lakomától már igen. 

Nem a Te hibád! De a Te életed. A Te egészséged.

Ünnepélyes gyomorégés. Lakodalmas betegség minden nap? Na de tényleg? Éppen ünnepek alkalmával beszéljünk erről?
Az ünnep, mégiscsak ünnep! Igen.

Az ünnep attól ünnep, hogy nem mindennapos. Talán attól is, ha ünneplőbe öltözteted a szívedet. ( aztán jól megtömöd a gyomrodat 🙁 )

Azonban, ha el akarod kerülni a gyomorégést, a haspuffadást, a diabetes megriaszt, és nem akarsz cukorbeteg lenni, figyelj a mennyiségre.

Ha szokásoddá válik a falatkázás, a mértéktartás, akkor elkerülhető a meghízás, megelőzhető a diabetes, és a reflux sem fog kínozni. ( igen, tudom, ezek közhelyes mondatok, de annyira igaz, hogy mégiscsak gondold végig)

A finomított ételek csapdája oda vezet, hogy az evés öröméért eszünk, és nem azért, hogy éljünk.

Minden benne van, amiért korábban küzdeni kellett: cukor, só, zsír, ez együtt maga a kéj, és ebből kifolyólag, maga az ördög. Mert alig lehet ellenállni.

Az ördög a részletekben van. 

adag_mennyiseg

Ebből a nézőpontból ritkán nézünk rá a mai gasztronómiai kultúrára, pedig a cukor, só, zsír hármas jellemző az utcakajákra, és a rafinált kulináris költeményekre is.

Arra biztatlak, hogy egyél finomat, és egyél keveset.

Ezzel azt is mondom, hogy kerüld az utcakaját – erre nem tudok jobb szót, ami kifejezi kissé a rosszallásomat is-, mert egyre művibb, rafináltabb, és egyre nagyobb adagokat adnak, és azt is mondom, hogy kövesd a jóból keveset gyakorlatát.

Csakis tudatos elhatározással lehet ezt csinálni, a dolog természetéből következik, hogy a tudatalattid ellened dolgozik. A tudatalattidat pedig megdolgozzák a reklámok, olyan vágyakat keltenek, amikre nincs is szükséged, majd újabb vágyakat, amik magadtól eszedbe sem jutnának. 

Hogyan dolgozz a furfangos tudatalattid ellen, avagy hogyan állítsd az egészséged mellé?

Cselezd ki, elégítsd ki, hallgattasd el!

5 apró trükk: (és még egy módszer ITT

  1. Ne ülj le éhesen az asztalhoz. Igyál étkezés előtt egy forró teát. ( a víz nem jó, mert nagyon gyorsan kiürül, és aztán kifejezetten éhségérzetet kelt)
  2. Igyál egy kollagén koktélt. *A test sok funkcióját támogatja, és kissé megduzzad a gyomorban, lassan emésztődik, hosszan nem leszel éhes, tiszta fehérje, kiegyensúlyozza a vércukor-inzulin ingadozást)  
  3. Ha merítesz az ételből, a mérték legyen az öklöd. Ez általában egy merőkanálnyi. ( ITT a módszer) 
  4. Ne egyél több fogást. Csak egyet egyszerre. Majd 3 óra múlva egy következő fogást.
  5. És újabb három óra múlva a desszertet.

Így nem leszel csalódott, hogy megvonsz magadtól valamilyen finomságot, mert mindent szabad. Csak mértékkel.

A mérték a tested mércéje: az öklöd, a markod, a tenyered, a kezed.

Eleinte kevésnek fog tűnni, mert a szemed sokkal nagyobb adagokhoz szokott.

Ha mindezt megtámogatod lassan felszívódó szuperélelmiszerrel, például étkezések között rágcsált Alga Tablettával, egy egy pohár kollagénnel, biztosan kicselezheted a tudatalattid ördögét.

Tudj meg többet a szuperélelmiszerekről (bővebben ITT ) amelyek nemcsak az étel mennyiségét segítenek csökkenteni, hanem egyéb pozitív mellékhatással is szolgálják a testedet.

Megszüntetik a funkcionális éhezést, kiegyensúlyozzák a biokémiai folyamatokat, és rendbe teszik az emésztésedet.

funkcionalis-ehezes-dibetes

A funkcionális éhezés az, amikor nem a kalória kevés, hanem hiányzik 'valami'. Az EMBER tízezer évekig csak evéssel, vagy ivással tudta pótolni a szervezete számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, micro mennyiségű 'valamik' ,amelyek hiányában betegek lettek-volna. Úgy jelez a test, hogy éhes, éhes, éhes. 

Ma is így jelentkezik a 'valami' hiánya. Éhesség formájában. Bár ma vért vesznek, és próbálják megállapítani mi is hiányzik, olyan összetett a testünk rendszere, hogy azt vagy sikerül megtalálni, vagy nem. Legjobb nagyon összetett élelmiszert fogyasztani ( jó sok értékes szuperélelmiszer alkalmas erre ITT egy ), vagy egy nagyon jól összeállított multivitamint. (erről bővebben ITT) 

Most ezt utálni fogod: az ünnep nem a zabálásról szól. A családról, akivel olyan ritkán találkozol, a lelki emelkedettségről, a segítésről, az örömről. ( és persze azért a háziasszonyoknak a jó sok munkáról)

Találj örömteli elfoglaltságot: sétálj a parkban, hallgass zenét, figyeld a madarakat az ablakodból, a jégcsapok hízását az ereszről. Lazíts, lassíts. 

Nézd a játszótéren játszó boldog gyerekeket! És mosolyogj!

boldogsag-diabetes-nelkul

Ezzel kényelmesen elkerülheted a reflux, a haspuffadás, a diabetes, a cukorbetegség, és számos más civilizációs probléma kialakulását.

Hát ennyire egyszerű! ( persze tudom, hogy nem, de ha ma nem kezded el, holnap sem fogod!) 

Dönts magad, most már másképp nézed a tényeket!                                          Greenlife webáruház 

MI DOLGOZUNK AZ ÜNNEPEK KÖZÖTT IS! A segítség elérhető!

Folytatom: 🙂

Virág Éva

Alga és vitaminszakértő

Reflux tanácsadó

 

https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_2-es_tipusu_diabetesz_lowcarbra_gyogyul_kezelesre_romlik.htm

*a kollagénről bővebben: 

https://tenyek-tevhitek.hu/a_kollagenek_jot_tesznek_a_bornek_az_izmoknak_es_az_emesztorendszernek.htm

 

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

Figyelmeztetetés:
A termék hatásai egyénileg változhatnak, a gyártó nem garantálja mindenkinél az egyforma hatásmechanizmust. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
Figyelem: Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.