Allergia: ezt a 10 dolgot kell róla tudnod, hogy le tudd győzni

Szerző: | Alga hatásai

Az a cél, hogy csökkenteni lehessen az allergiás tünetek okozta kellemetlenséget, lehetőleg minél egyszerűbben, és ésszerűbben. Úgy, hogy az allergiában érintettnek, azaz neked, ne okozzon fejtörést, ne kelljen átküzdened magát orvosi, és biokémiai érveléseken. Az a dolgom, hogy időt spóroljak, és segítsek megoldást találni neked!     

 Greenlife.hu Webáruház

Cél: Tünetmentesség

Mégis, a háttér ismerete nélkül nem értelmezhető a megoldás. Éppen ezért, leírom a megoldást, röviden és érthetően magyarázva, ha pedig mélyebben érdekel a téma, akkor olvasd végig az egész cikket.

10 kulcsinformáció az allergiáról

A kulcsadatokat, amelyek az életedben a leggyorsabban használható információhoz juttatnak, gyorsan fusd át, alkalmazd. A többi adatot pedig, amelyek ugyan igazak, nem fontos tudni.

mi_az_allergia

Kulcsadat 1.

Az allergia olyan válasza a testnek, amelyben idegen anyagokra, vagy idegennek vélt anyagokra túlzott reakciót ad, és ezzel kellemetlen, vagy megbetegítő testi tüneteket produkál. Ezek méreganyagok, kívülről, vagy belülről érkező allergének.

Kulcsadat 2.

Az allergiás folyamat során a védekezés közben vegyi anyagok, többek között hisztamin szabadul fel. A hisztamin túl nagy aránya jellemző az allergiás folyamatokra, maga is allergén, ha akadályozott, vagy elégtelen a lebomlása.

Kulcsadat 3.

Az allergia elleni védekezés egyik módja, az allergén anyagok eltávolítása a testből, azaz a méregtelenítés.

Kulcsadat 4.

A méreganyagok eltávolítása sejtszinten is elvárt, különben marad az allergiás túlreagálás.

Kulcsadat 5.

Az allergiás reakció által termelt hisztamin az allergia további fokozódásáért felelős.

Kulcsadat 6.

A hisztamin gyors lebontása jól támogatja az allergiás reakciók csökkenését, vagy időbeli rövidülését. Ha a test ezt jól végzi nem is alakul ki allergia.

Kulcsadat 7.

A méregtelenítés, és a test immunrendszerének támogatása természetes anyagokkal is megoldható.

Kulcsadat 8.

A gyógyszerek egy része a hisztamin termelés fokozásával növeli az allergiás reakciók mértékét.

Kulcsadat 9.

A hisztamin lebontás blokkoltságának vannak érthető okai.

Kulcsadat 10.

A hisztamin bontása serkenthető természetes anyagokkal.

Hogyan védekezzünk az allergia ellen?

Mi segíti a méreganyagok, és vegyi anyagok kiürülését és lebontását?

Méregteleníts! Erre kiváló a mikro alga.

Az alga hatásai széleskörűek, a legfontosabb azonban éppen a méregtelenítő képességük.

Erősítsd az immunrendszered! Tedd ezt természetes gyógy-anyagokkal, hogy az immunrendszered a megfelelő választ adja, ne túlzott reakciót produkáljon.

A mikro alga erre is éppen megfelelő, az immunerősítésben a vitamin és ásványi anyag elengedhetetlen jelentőségű!

Enyhítő teendők allergia ellen: Egyél algát! Az alga hatásai átfogóak, all in one, azaz minden egyben, a WHO jelentése szerint teljes értékű tápanyag.

A mikro alga készítmények serkentik a bélműködést, ezzel is gyorsítják a bélben levő toxikus, azaz mérgező anyagok kiürülését, és csökkentik a felszívódásukat azzal, hogy kevesebb időt töltenek a mérgek, vagy allergén anyagok a bélrendszerben.

A rögeszmés tisztaságmánia hatására az emberi immunrendszer ellenünk fordul – állítja Dr. Guy Delespesse, a Montreali Egyetem Allergia Kutató Laboratóriumának igazgatója. „Fordított kapcsolat van a higénia színvonala, illetve az allergiás és autoimmun megbetegedések előfordulása között” – nyilatkozta Delespesse.

„Minél sterilebb környezetben él egy gyermek, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy élete során valamilyen allergiával vagy immunrendszeri megbetegedéssel fog küzdeni.

Az immunrendszerünknek már korán szüksége van arra, hogy megtanulja megvédeni magát a különféle kórokozókkal szemben. Ez a képesség fog segíteni a későbbiekben is.

Ezt Christpoher Karp, a Cincinnati Egyetem immunológusa is alátámasztotta, már az élet korai szakaszában is szükséges, hogy erős kórokozóknak legyünk kitéve, s ezáltal erős immunrendszer fejlődhessen ki.

Pre-, és probiotikumok az immunrendszer pozitív befolyásolásáért

Delespesse azt javasolja, hogy adjanak az édesanyák a gyermekeknek pro-, és prebiotikumokat. Miért ne lenne ez igaz a felnőttekre is.
Tudnod kell, hogy a mikro alga kiváló prebiotikum, azaz a probiotikumok tápanyaga.

A probiotikus baktériumkultúrák a természetes bélflóra helyreállítását segítik. A bélflóra helyreállítása különösen fontos feladat az immunrendszer megfelelő működése miatt, ugyanis az immunrendszer kb. 70%-a a bélben aktiválódik.

Számos kutatás bizonyította, hogy a probiotikumok az említett ok miatt pozitívan befolyásolják az immunrendszert, így képesek csökkenteni a légúti fertőzések gyakoriságát, illetve az allergia, és az ekcéma kialakulását. Gyakran javasolják orvosok, dietetikusok főleg antibiotikumos kezelések után.

Ami még fontos az allergia tüneteinek csökkentése szempontjából, hogy a Spirulina algában található fikocianin (phycocianain) egyéb zöld növényekben egyáltalán nem fordul elő. Ez a pigment pozitívan stimulálja az őssejteket.

A fikocianin, az őssejtek sérülése, vagy vegyi, és sugárbehatás után is képes a fehérvérsejtek szaporodását kontrollálni, mellékhatások nélkül. Ez is az egyik különlegesség az alga hatásai közül.

Az összetett alga mátrix étrend kiegészítő készítmények, amelyekben még astaxantin is van- amely igen erős antoxidáns-, ezért nagyszerű hatásúak többek között az allergia tüneteinek enyhítése terén is.

Csökkentsd az allergiás tüneteket! Nemcsak az életminőséged javul, hanem a teljesítő képességed is. Összetett méregtelenítő kúra!

 Greenlife.hu Webáruház

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

A témához kapcsolódó cikkek:

Egészség őrzés egyszerűen.

Mire jó egy tápegész multivitamin? Egészség őrzésre. És fogyókúrára, És kiegyensúlyozott alvásra. És az életerő fokozására. Hát kell ennél több? Hát persze!

Hatástalan az immunerősítő. Csak manipulálás?

Az immunerősítő alatt egyfajta egészségvédő/ egészségtartó csoda dolgot értünk.  Bármilyen táplálék kiegészítőről bebizonyítható, hogy hasznos az emberi egészségnek, de az ellenkezője is. Az immunerősítő is csak egy manipulálás? 

Immunerősítés. Valóban erősítsük?

Az immunerősítés egy jól hangzó, szinte mindenki által ismert, és használt kifejezés. Nem egy egzakt megfogalmazás, mert homályos, és kissé nagyvonalú a mögöttes tartalom. Mégis: az immunerősítés alatt egyfajta egészségvédő/ egészségtartó csoda dolgot értünk. 

Figyelmeztetetés:
A termék hatásai egyénileg változhatnak, a gyártó nem garantálja mindenkinél az egyforma hatásmechanizmust. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
Figyelem: Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.