Oldal kiválasztása

7+1 előny a chlorellától. A micro alga hatásai.

Szerző: | Alga hatásai, Cukorbetegség, Fogyókúra

A mikro alga szuperélelmiszer. Jó tudni, az alga hatásai segítik az egészséges test fenntartását. 

Greenlife.hu Webáruház

A micro alga hatásai váratlanok.

Persze, hogy olyan természetes kiegészítő tápanyagot keresel, ami növeli az energiádat, és egyszerűen hasznos, egyszerűen használható!

chlorella-mikro-alga-hatasai-greenlife.hu

7+1 előny: a chlorella mikro alga hatásai

Chlorella  tápanyag tartalom:

A 3 evőkanál / napi adag Chlorella  tápanyag tartalma:
• Fehérje 16g
• Vitamin A- 287% RDA
• Vitamin B2- 71% RDA
• Vitamin B3 33% RDA
• Vas- 202% RDA
• Magnézium- 22% RDA
• Cink 133% RDA
Ezen túlmenően, a Chlorella tartalmaz egy jó adag B1-vitamint, B6-vitamint és a foszfort.

Íme 7 bizonyítottan előnyös tulajdonság, amiért érdemes a mikro alga, jelesül a Chlorella fogyasztása mellett döntened.
________________________________________

#1. támogatja a sejteket a nehézfémek eltávolításában. Méregtelenedés* indikátor.

A  chlorella  mikro alga legjelentősebb egészségügyi előnye az, hogy magához vonzza a makacsul testünkben tartózkodó toxinokat is, úgymint az ólom, kadmium, higany és az urán, és megakadályozza az újra-felszívódást, vagy újra-beépülést. A chlorella mikro alga rendszeres fogyasztása  segít megelőzni a nehézfémek felhalmozódását testünk lágy szöveteiben és szervekben, és ezt kevesen tudjátok, de a csontokban is.

#2. ellensúlyozza a sugárzás és a kemoterápia mellékhatásait

Sugárkezelés és a kemoterápia a leggyakoribb formája a rák kezelésének ma. Aki már átesett ezeken a
kezeléseken, vagy ismer valakit, aki, tudja, mit jelent ez, méltányolni fogja azt a segítséget, amit a tapasztalatok szerint a mikro alga hatásai nyújtanak.

mikro-alga-segitseg-a-kemoterapiaban

A Chlorella magas klorofill tartalma magyarázza, hogy védelmet ad az ultraibolya sugárzással szemben, és támogatja a radioaktív részecskék ürülését a testből.**

#3. támogatja az immunrendszert

Az eredmények azt mutatták, hogy a chlorella támogatja az egészséges immunrendszert és segít a “természetes gyilkos” sejt-aktivitást, azaz a fehérvérsejtek munkáját koordinálja.

#4. elősegíti a fogyást

Fogyás nehéz, különösen ahogy öregszünk. A Chlorella mikro alga előnyei- fogyás szempontjából- abból származnak, hogy a hormonszabályozásban vesz részt, gyorsítja az anyagcserét, javít a vérkeringésen. Ezzel a támogatással észrevehetően csökken a testzsír-százalék.

Ahogy a testünk lefogy, toxinok szabadulnak fel, hiszen a testzsír a méreganyagok tárolásának egyik közege. Fontos, hogy a felszabaduló toxinok mihamarabb kiürüljenek a szervezetből. A máj végzi a dolgát, a chlorella hatásai pedig támogatják azt. Chlorella azon képessége, hogy megköti a toxinokat, megakadályozza azok újra beépülését a test sejtjeibe.

fogyas-mikro-algaval-greenlife

#5. visszafordítja az öregedés látszatát, azaz fiatalosabb kinézetet biztosít

Kutatások azt mutatják, hogy a chlorella  lassítja az öregedési folyamatot, fiatalosabb kinézetet biztosít. A Chlorella nagymértékben csökkenti az oxidatív stresszt, amely a környezetszennyezés, az idegi stressz, és/vagy a rossz táplálkozás következménye is lehet. Az alga hatásai váratlanok.

Naponta egy kis kanál szárított Chlorella, vagy néhány kapszula, tabletta fogyasztása, már 2 hét alatt látható eredményt hoz.

#6. segítség lehet a rák elleni harcban ( az alga hatásai: nem csodapirula!)

Minden emberi testben fejlődnek rákos sejtek. Megfelelően működő immunrendszer képes támadni ezeket a sejteket, mielőtt az esélye kialakulna, hogy a sejt rákos elváltozást, burjánzást indítson el.

A Chlorella támogatja a rákellenes folyamatot.

 • azzal, hogy erősíti az immunrendszer egyes folyamatait, és azzal a megfelelő reakció indul el a rákos sejtek ellen.
  A környezeti szennyező anyagok eltávolításának gyorsítása miatt, kevésbé valószínű, hogy a környezeti toxinok indítsanak rákos burjánzást.
 • Másodszor, mert ez eltávolítja a nehézfémeket és a méreganyagokat a testünkből, kevésbé valószínű, hogy környezetszennyezés alapú rák alakul ki.
 • Harmadszor,a kialakult rák esetén chlorella mikro algával fokozni lehet, a T-sejteket aktivizálva a rákos sejtek elleni küzdelmet.
 • Negyedszer, amikor a kemoterápiát vagy sugárkezelést használják, a Chlorella  mikro alga hatásai segítenek a mellékhatások, mérséklésében!

Felelőtlenség, és etikátlan bármilyen ígéretet tenni a rák gyógyulásával kapcsolatban.

Mindössze az állítható a tapasztalatok alapján, hogy a Chlorella növelheti az egyéb, orvos által előírt gyógymódok hatékonyságát. (bizonyított kísérletekkel visszafordították a rákos elváltozást, ehhez azonban napi 60 -120 gr chlorella  micro algát fogyasztottak a betegek)

#7. csökkenti a vér cukorszintjét és a koleszterin szintjét

Megfigyelték, hogy a Chlorella fogyasztása (napi 8000 mg volt a vizsgálatban az adag), csökkenti a koleszterin, és a vércukor szintet.

Úgy vélik, hogy a Chlorella mikro alga  hatásai aktiválják a sejtek inzulin-érzékenységét, ezzel segítik az egészséges egyensúly kialakulását. Ez nagy előny, ha figyelembe vesszük azt a statisztikai adatot, hogy a nyugati táplálkozású felnőttek 45%-a  kisebb-nagyobb mértékben az inzulinrezisztencia állapotában van. Ez a 2-es típusú cukorbetegség előszobája, illetve az Alzheimer kór erős kockázati tényezője. (ITT)

A Chlorella mikro alga kényelmesen fogyasztható jó ízű tablettában, vagy egy kellemes smothie-t készítve:

alga-hatasai-gyumolcs-smothieval-greenlife

Smothie: 1 banán, kókuszvíz, vanilia, édesítő, adag chlorella

Smothie: idénygyümölcs 10 dkg, néhány csepp citromlé, édesítő (ízlés szerint), adag chlorella, késhegynyi gyömbér, vagy szerecsendió por.

A Chlorella mikro alga gazdag fito – tápanyagokban, ideértve az aminosavakat, klorofill, béta-karotin, a kálium, a foszfor, a biotin, a magnézium és a B-komplex vitaminokat.

Testet támogató ereje magas klorofill tartalmának köszönhető, amelyet egyéb zöld növények fogyasztásával is bejuttathatunk a szervezetünkbe, de napi 5-7 adag zöldség fogyasztása többnyire nehézkes (ez úgy 1 kg- 1,5 kg). Néhány gramm szárított Chlorellával azonban viszonylag kényelmesen megoldható. A titkos CGF faktor azonban csak a Chlorellában található,  ez egy növekedési faktor, ami gyorsítja a sejtregenerálódást.

Fogyassz tehát mikro algát. Vagy tabletta, vagy komplex alga keverék, alga mátrix formában javaslom.

Jó egészséget! Pontos ismereteket!                              Greenlife.hu Webshop
Folytatom: 🙂
Virág Éva
alga-,és vitaminszakértő
reflux tanácsadó

*a méregtelenítés, ma hívószó. Miközben a tested méregtelenít, a külső és belső méreganyagokat semlegesíti, és kiüríti. Külön folyamat rendszer van erre, melynek központi szerve a máj. Amit tehetsz, hogy ezt a folyamatot elősegíted, és támogatod.

Igen, a nehézfémek, és egyéb toxikus anyagok bajt okozhatnak. Ha kapcsolónak kiürülő vegyületekhez, az bizony előnyös az egészséged fenntartása szempontjából. ITT olvass pontosan erről.

**A kutatók szerint a Virginia Commonwealth University Medical College vizsgálata szerint, ” A sejtek elemei, és funkciói , és az immunrendszer megmarad a normális szinten működni, és a betegeket kevésbé hátrányosan érinti, amikor kemoterápiás kezelést kapnak, vagy immunszuprenzív gyógyszeres kezelést, mint például szteroidos gyógyszerezést”
Az egyetem két éves vizsgálata lehetővé tette a kutatóknak megfigyelni, hogy glioma-pozitív betegek kevesebb légúti fertőzést és az influenza-szerű megbetegedést éltek át, ha  chlorella mikro algát fogyasztottak.

***2012-ben a Nutrition Journal-ban megjelent kutatás megállapította, hogy a 8 hetes chlorella fogyasztás hatására,  javult a fehérvérsejt-aktivitás.
A kutatók a Yonsei Egyetem Szöulban Koreában tanult egészséges egyének  immunrendszer válaszát vizsgálták a chlorella étrend-kiegészítők fogyasztása mellett.

 

Az a dolgom, hogy megkíméljelek a böngészés időveszteségétől, az a dolgom, hogy segítsek eligazodni az össze-vissza információk óceánjában, mindezt úgy, hogy ne tudományos értekezéseket kelljen olvasnod.

Az a dolgom, hogy annyira egyszerűen írjam le Neked a tudományos tényeket, hogy akár el is tudd ismételni, és holnap te is taníthass embereket.

A tudást négy negyedben szerezheted meg. Az első szinten tanulsz egy tanártól- ezt leegyszerűsítem, hogy időt spóroljak neked-, a második, hogy saját tapasztalatból szerzel információt- ezt szeretném, ha elkerülhetnéd, a harmadik, amikor mások tevékenységéből tanulsz- ez ésszerű lenne, és a negyedik negyed, amikor tanítod. Az a célom, hogy taníthass, hogy jó tanácsot adhass másoknak.
Ez egy önző folyamat, hiszen a negyedik negyeddel egészítem ki a tudásomat, ha Neked át tudom adni.

Az a célom, hogy tudd.

A tudás első lépése, hogy nem tudod, hogy nem tudod.

A második lépés, hogy tudod, hogy nem tudod.

A harmadik lépés, amikor tudod, hogy tudod.

A negyedik lépés, amikor nem tudod, hogy tudod. (amikor már annyira tudod, hogy fel sem tűnik, semminek veszed, hogy tudod)

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. A magyar jogszabályokban a 37/2004 ESZCSM rendelt előírásainak megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kizárólag a hatóanyagra, a bizonyított hatással bíró alapanyagokra, illetve vitaminokra tehetünk egészségjavító állításokat. Ez azonban nem azonos a termékre tett állítással. Kérem, a leírások olvasásakor ezt vedd figyelembe! Kérem, konzultálj kezelőorvosoddal.

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

A témához kapcsolódó cikkek:

Kollagénből: édesítő glicin?

Kollagénből: édesítő glicin?

Az édes ízek imádása genetikailag kódolt az emberben. ha van jó alternatíva, akkor a glicin az lehet, a mértékkel kívánt édes étel glicin használatával, már elérhető.

Édes kérdés. Milyen édesítőszer a jó neked?

Édes kérdés. Milyen édesítőszer a jó neked?

Az biztos, hogy a cukorfogyasztást csökkenteni kell. Mit tegyél, és mivel helyettesítsd? Melyik édesítőszer jó, melyik finom, melyik édesítőszer biztonságos, és melyik édesítőszer árt? Érdekel?

Mondhatnád, hogy a túlevés a gond. Mondhatnád, hogy a haspuffadás utána. Azt is, hogy semmi gond az ünnepi lakomával, attól ünnep az ünnep. Pedig bizony, a kövérség, és a diabetes alapja is lehet. 

Így volt ez évezredekig...diabetes nélkül

...  korábban- vadászó gyűjtögető korunkban- a nagy lakoma volt az ünnep, azaz amikor nagyvadat ejtett a közösség, azt megünnepelték, és elfogyasztottak mindent, amit csak bírtak, azért is, mert nem tudták tartósítani.Mi, az EMBER, degeszre ettük magunkat. 
Ahogy társadalmilag fejlődött az ember, tartalékolni tudott, az ünnep természeti jelenségekhez kötődött, azt felszabadultan, dínomdánommal tették emlékezetessé azt.

Ahogy a mai gazdagságot, és technikai fejlettséget elértük -mi az emberiség-, minden nap ünneppé vált.

Már ami a fogyasztást, a lakomát illeti. Itt tartunk. Nap, mint nap eszem-iszom van. Aztán nap, mint nap betegség: kövérség, diabetes, szív és érrendszeri problémák.... nem sorolom.

Nem élünk meg ínséget az ünnepek közötti időszakokban.

Boldogra ettük magunkat, most betegre esszük magunkat! Összekapcsolódik a jó érzéssel, boldogsághormont termel a testben a finom étel. Ez axióma. Azaz megdönthetetlen tény. Alapadat.

Vannak ételek, amelyek gyorsan kiváltják a boldogságérzést, és mások lassabban, de a boldogsághormon-löket, mindenképpen megjön.
Nos, ettől tudunk evésfüggővé válni, egyfajta drog-löket ez.

Minél gyorsabb a hatás, annál jobban érezzük magunkat, így be is zárul a kör.

Ha tehetjük, mindannyian eltoljuk az étkezéseinket a gyorsabb boldogság-hatást biztosító ételek felé.

Helyben vagyunk: édességek, csokoládé, cukrok, finomított szénhidrátok minden ételben. Szinte azonnal felszívódó étel-összetevők, amelyek boldoggá, függővé, és beteggé tesznek.

Ezért válik járvánnyá a civilizációs betegségek csoportja. (tudod: a cukorbetegség, a diabetes, a gyomorégés, a reflux, haspuffadás, az elhízás…..)

Nem Te tehetsz róla, de a boszorkánykörön belül vagy.

diabetes-nem-boszorkanysag

Az evolúciós fejlődés a boldogságérzet vágya felé kerget, a fogyasztói társadalom ennek kiszolgálásával hajszolja a profitot.

Jövök mindig az összeseküvés elmélettel, de ne úgy képzeld, hogy néhány gonosz találkozik valahol, összeül, és megbeszélik, hogyan legyen nekünk rossz.(és persze nekik jó) Nem, nem, összeülniük sem kell, a tőke természete a lefele húzó spirál, kiszolgál ja a lustaságot, az édességvágyat, a kényelmet, aztán jó kis profitért kiszolgálja , hogy mégiscsak életben akarsz maradni, és mindenek ellenére még egészségesen. Kapsz gyógyszert, vagy legalább ígéretet, hogy csináld csak , amit eddig, majd ez, vagy az megvéd, és nem lesz semmi baj. 

Pedig lesz. 

Nem, nem egy ünnepi lakomától. De évi 365 lakomától már igen. 

Nem a Te hibád! De a Te életed. A Te egészséged.

Ünnepélyes gyomorégés. Lakodalmas betegség minden nap? Na de tényleg? Éppen ünnepek alkalmával beszéljünk erről?
Az ünnep, mégiscsak ünnep! Igen.

Az ünnep attól ünnep, hogy nem mindennapos. Talán attól is, ha ünneplőbe öltözteted a szívedet. ( aztán jól megtömöd a gyomrodat 🙁 )

Azonban, ha el akarod kerülni a gyomorégést, a haspuffadást, a diabetes megriaszt, és nem akarsz cukorbeteg lenni, figyelj a mennyiségre.

Ha szokásoddá válik a falatkázás, a mértéktartás, akkor elkerülhető a meghízás, megelőzhető a diabetes, és a reflux sem fog kínozni. ( igen, tudom, ezek közhelyes mondatok, de annyira igaz, hogy mégiscsak gondold végig)

A finomított ételek csapdája oda vezet, hogy az evés öröméért eszünk, és nem azért, hogy éljünk.

Minden benne van, amiért korábban küzdeni kellett: cukor, só, zsír, ez együtt maga a kéj, és ebből kifolyólag, maga az ördög. Mert alig lehet ellenállni.

Az ördög a részletekben van. 

adag_mennyiseg

Ebből a nézőpontból ritkán nézünk rá a mai gasztronómiai kultúrára, pedig a cukor, só, zsír hármas jellemző az utcakajákra, és a rafinált kulináris költeményekre is.

Arra biztatlak, hogy egyél finomat, és egyél keveset.

Ezzel azt is mondom, hogy kerüld az utcakaját – erre nem tudok jobb szót, ami kifejezi kissé a rosszallásomat is-, mert egyre művibb, rafináltabb, és egyre nagyobb adagokat adnak, és azt is mondom, hogy kövesd a jóból keveset gyakorlatát.

Csakis tudatos elhatározással lehet ezt csinálni, a dolog természetéből következik, hogy a tudatalattid ellened dolgozik. A tudatalattidat pedig megdolgozzák a reklámok, olyan vágyakat keltenek, amikre nincs is szükséged, majd újabb vágyakat, amik magadtól eszedbe sem jutnának. 

Hogyan dolgozz a furfangos tudatalattid ellen, avagy hogyan állítsd az egészséged mellé?

Cselezd ki, elégítsd ki, hallgattasd el!

5 apró trükk: (és még egy módszer ITT

 1. Ne ülj le éhesen az asztalhoz. Igyál étkezés előtt egy forró teát. ( a víz nem jó, mert nagyon gyorsan kiürül, és aztán kifejezetten éhségérzetet kelt)
 2. Igyál egy kollagén koktélt. *A test sok funkcióját támogatja, és kissé megduzzad a gyomorban, lassan emésztődik, hosszan nem leszel éhes, tiszta fehérje, kiegyensúlyozza a vércukor-inzulin ingadozást)  
 3. Ha merítesz az ételből, a mérték legyen az öklöd. Ez általában egy merőkanálnyi. ( ITT a módszer) 
 4. Ne egyél több fogást. Csak egyet egyszerre. Majd 3 óra múlva egy következő fogást.
 5. És újabb három óra múlva a desszertet.

Így nem leszel csalódott, hogy megvonsz magadtól valamilyen finomságot, mert mindent szabad. Csak mértékkel.

A mérték a tested mércéje: az öklöd, a markod, a tenyered, a kezed.

Eleinte kevésnek fog tűnni, mert a szemed sokkal nagyobb adagokhoz szokott.

Ha mindezt megtámogatod lassan felszívódó szuperélelmiszerrel, például étkezések között rágcsált Alga Tablettával, egy egy pohár kollagénnel, biztosan kicselezheted a tudatalattid ördögét.

Tudj meg többet a szuperélelmiszerekről (bővebben ITT ) amelyek nemcsak az étel mennyiségét segítenek csökkenteni, hanem egyéb pozitív mellékhatással is szolgálják a testedet.

Megszüntetik a funkcionális éhezést, kiegyensúlyozzák a biokémiai folyamatokat, és rendbe teszik az emésztésedet.

funkcionalis-ehezes-dibetes

A funkcionális éhezés az, amikor nem a kalória kevés, hanem hiányzik 'valami'. Az EMBER tízezer évekig csak evéssel, vagy ivással tudta pótolni a szervezete számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, micro mennyiségű 'valamik' ,amelyek hiányában betegek lettek-volna. Úgy jelez a test, hogy éhes, éhes, éhes. 

Ma is így jelentkezik a 'valami' hiánya. Éhesség formájában. Bár ma vért vesznek, és próbálják megállapítani mi is hiányzik, olyan összetett a testünk rendszere, hogy azt vagy sikerül megtalálni, vagy nem. Legjobb nagyon összetett élelmiszert fogyasztani ( jó sok értékes szuperélelmiszer alkalmas erre ITT egy ), vagy egy nagyon jól összeállított multivitamint. (erről bővebben ITT) 

Most ezt utálni fogod: az ünnep nem a zabálásról szól. A családról, akivel olyan ritkán találkozol, a lelki emelkedettségről, a segítésről, az örömről. ( és persze azért a háziasszonyoknak a jó sok munkáról)

Találj örömteli elfoglaltságot: sétálj a parkban, hallgass zenét, figyeld a madarakat az ablakodból, a jégcsapok hízását az ereszről. Lazíts, lassíts. 

Nézd a játszótéren játszó boldog gyerekeket! És mosolyogj!

boldogsag-diabetes-nelkul

Ezzel kényelmesen elkerülheted a reflux, a haspuffadás, a diabetes, a cukorbetegség, és számos más civilizációs probléma kialakulását.

Hát ennyire egyszerű! ( persze tudom, hogy nem, de ha ma nem kezded el, holnap sem fogod!) 

Dönts magad, most már másképp nézed a tényeket!                                          Greenlife webáruház 

MI DOLGOZUNK AZ ÜNNEPEK KÖZÖTT IS! A segítség elérhető!

Folytatom: 🙂

Virág Éva

Alga és vitaminszakértő

Reflux tanácsadó

 

https://www.tenyek-tevhitek.hu/a_2-es_tipusu_diabetesz_lowcarbra_gyogyul_kezelesre_romlik.htm

*a kollagénről bővebben: 

https://tenyek-tevhitek.hu/a_kollagenek_jot_tesznek_a_bornek_az_izmoknak_es_az_emesztorendszernek.htm

 

Virág Éva

Virág Éva

alapító, tulajdonos: greenlife.hu

Elkötelezett természetvédő vagyok, és bioboltosként elkötelezett a természetes anyagokkal gyógyulás mellett. 11 éve foglalkozom táplálék kiegészítőkkel. Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben gyógyszerek nélkül is gyógyulhat az ember.

Bővebb infó a szerzőről itt >>

Figyelmeztetetés:
A termék hatásai egyénileg változhatnak, a gyártó nem garantálja mindenkinél az egyforma hatásmechanizmust. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
Figyelem: Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.